• Home
  • Meditációs CD-k
  • Az érzékeken túli érzékelés és a telepatikus képességek beavatásának útja – 3 CD

Az érzékeken túli érzékelés és a telepatikus képességek beavatásának útja – 3 CD

22 000 Ft

Category:

Description

Nagy örömmel osztjuk meg veletek, hogy „Az érzékeken túli érzékelés és a telepatikus képességek beavatásának útja” címmel megjelent a legújabb meditációs csomagunk, amely valójában egy 3 CD-ből álló szellemi anyag, s amelynek részletesebb bemutatását megtalálhatjátok itt vagy a honlapunkon:

„Ezúttal egy nagyon komoly szellemi anyagot szeretnénk közre adni, amely az érzékeken túli érzékelés és a telepatikus képességek beavatásának folyamatát nyitja meg. Ez a több lépésből álló szellemi információ és meditatív átélés valójában egy igen fontos lépés, amelynek egyre nagyobb jelentősége lesz a most körvonalazódó jövőkép mellett.

E mély beavató folyamat felvezetésében átadjuk a szükséges üzenetet, amelyek mentén kinyílt és átadhatóvá vált ez az információ. (1. hanganyag)

Majd a második lépésként szeretnénk azon az éteri csatornarendszeren dolgozni, ami a belső érzékelés vázát képezi bennünk. Vagyis megtörténtetjük az érzékeken túli érzékelés szellemi eszközének aktiválását, felszabadítását, blokkjainak oldását. (2. hanganyag)

A harmadik lépésben szeretnénk végig vezetni a Telepátia egészen különleges belső érzékszervének aktiválását, az ezzel kapcsolatos esetleges blokkok oldását, hogy belső élménnyé váljon és uralható legyen ez a csodálatos spirituális képesség is. (3. hanganyag)

A negyedik meditációs ösvény által pedig megnyitjuk és kiépítjük a talán legfontosabb telepatikus hidat, amely nem más, mint a Felsőbb Énünkkel való szellemi kapcsolódás éteri mezejének működtetése. Vagyis beavatódtok a csillagénjeitek felől érkező telepatikus üzenetek fogadásának képességébe. (4. hanganyag)

Ezután pedig egy több egységből álló szellemi gyakorlat következik, amelyben megismerhetitek a telepatikus üzenetközvetítés szellemi szabályait és a telepatikus kapcsolódás módját, ahogyan azt Lemúrián végeztük. Amelyet azután egy-egy választott párral gyakorolni is tudtok a bemutatott módon. (5. 6. 7. 8. 9. hanganyag)

I. CD:
1. hanganyag – Felvezetés
2. hanganyag – Az érzékeken túli érzékelés éteri csatornájának aktiválása

 

II. CD:
1. hanganyag – A telepatikus érzékelés fényszervének megnyitása és gyógyítása
2. hanganyag – A telepatikus híd kiépítése Felsőbb énünkkel

 

III. CD:

1. hanganyag – Előkészület a telepatikus üzenetközvetítésre
2. hanganyag – A telepatikus híd kiépítésének módja és gyakorlata (1.)
3. hanganyag – A telepatikus kapcsolódás kiértékelése
4. hanganyag – A telepatikus híd kiépítésének módja és gyakorlata (2.)
5. hanganyag – A telepatikus üzenetközvetítés szabályainak összegzése

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg a hanganyagokat, és azt ne továbbítsátok másoknak, ne sokszorosítsátok, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

 

Bízunk benne, hogy nagyon sokak számára hoz majd csodálatos élményeket ez szellemi felfedező út.

 

Megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A 3 CD ára – amelyek csakis egyben rendelhetők meg CD vagy MP3-as hanganyagok formájában: 22.000 Ft.

 

Borítókép: Szabados Emese – A belső érzékelés beavatásának misztériuma

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

A megrendelés módjáról egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó