A Tértisztítás szakrális rítusa

5 200 Ft

Category:

Description

Nagy örömmel osztjuk meg veletek, hogy megjelent a legújabb meditációs CD-nk

A Tértisztítás szakrális rítusa” címmel, amelyre bizonyára minden embernek és minden élettérnek szüksége van, különösen az elmúlt hónapok nagyon terhelt és elnehezült kollektív erőtere után.

A CD részletes bemutatását megtalálhatjátok itt és a honlapunkon:

„A Madarak Csillagnemzetségének éve, vagyis a 2018-as év hátra hagyott még egy ajándékot számunkra, ami nem más, mint a Tértisztítás és Térharmonizálás titka és bölcsessége a Földanya és az ő szárnyas teremtményeinek szemével nézve.

Nagyon fontos tudni ugyanis, hogy betegágyak körül, vagy olyan helyen, ahol hosszan tartó szenvedés, sokszor ismétlődő rosszullét van jelen, vagy egy olyan hálószobában, ahol éjszakai szorongás vagy halálfélelem töltés fut az ott élő emberben, akár pánikbetegek környezetében, sajnos nagyon sok fájdalom-, és félelem-elementál gyűlik össze a térben. Ezen elementálok csupán elemi tudatossággal rendelkeznek és a bennük lévő tartalmat önerőből nem tudják megváltoztatni. Ezért olyankor is gerjesztik azt a bizonyos fájdalmat vagy félelmet, amikor az adott élethelyzet már nem indokolná azt.

De ugyanez a helyzet egy mély lelki fájdalommal megélt gyász esetén, vagy a különböző indulat, harag és akár verbális agresszió nyomán született energiaformációkkal is.

Sőt még az átkok kérdését is érinteni fogjuk, hogy azok esetleges hatását is kitisztíthassuk az életterünkből.

A most közreadott anyag első részében megosztjuk e tértisztítási eljárás elméleti hátterét, hogy mindenki pontosan értse, hogy miről is lesz szó a meditációban, illetve hogy elő tudja készíteni a megtisztítani kívánt teret e csodálatos szertartásra.

A második rész pedig már annak a sajátos és nagy erejű szakrális rítusnak a vezetése, mely által az otthonunkban, a gyógyító terünkben, vagy a munkahelyünkön összegyűlt alacsony rezgésű, bármilyen módon ártó és gyengítő hatású energiaformációk, fájdalom-, félelem-, depresszió, vagy indulat-elementálok kivezetése megtörténtethető.”

Kívánjuk, hogy hozzon Áldást, Fényt és Szeretetet ez a szépséges tértisztító szertartás minden élettérbe!

Megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A CD ára: 5200 Ft

Borítókép: Szabados Emese – a Tértisztítás rítusa

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/