• Home
  • Meditációs CD-k
  • A Szentlélek egyetemes fénytestének titkai – Beavató tanítás és átélés online kurzus

A Szentlélek egyetemes fénytestének titkai – Beavató tanítás és átélés online kurzus

22 000 Ft

Category:

Description

Ezúttal egy újabb csodálatos szellemi anyagot szeretnénk közre adni, mint a „Gyöngyszemek a Kozmoszból” című következő könyvünk egyik fejezetét, első körben hangoskönyv formájában, ugyanis egyrészt szeretnénk, ha ez a rendkívül értékes információ minél hamarabb elérhetővé válna számotokra, másrészt pedig fontosnak tartjuk a tanítások nyomán kibomló meditatív átélést is.

Valójában egy online elérhető kurzusra, mint beavató átélésre invitálunk benneteket, egy olyan varázslatos világ bemutatásával, amelyet a Szentlélek tárt fel a 2021-es év elején, amely a 13. Csillagnemzetség szellemi irányítása alatt áll, vagyis idén a Szentlélek bölcsessége a legfőbb vezérlőelv.

Szeretnénk megosztani veletek azt a 7. és 8. dimenziós nézőpontot és az abból nyerhető szent tudást, amely akkor bomlik ki, ha megértjük, hogy az egyetemes kvantummező valójában a Szentlélek fényteste. Megmutatkozott számunkra, hogy a látszólagos üresség terét milyen csodálatos módon hatja át az Isteni/Istennői intelligencia, és hogy milyen felfoghatatlanul komplex kvantum-csomópontok és fényvárosok működnek a láthatatlanban. A Szent Szellem kegyelméből megkapott tudatosság által már mi is kapcsolódhatunk ezekhez a forráspontokhoz, és energiájukat aktívan felhasználhatjuk a személyes és a kollektív földi életünk rezgésszintjének áthangolásához, illetve felemeléséhez.

Ugyanakkor szeretnénk jelezni, hogy bizony „kapaszkodni kell mentálisan” hogy az átadott tudás teljes megértéssé váljon, de a Szentlélek valóságát egyszerűen nem lehet másképp elérni, csak teljes ráhagyatkozással, mélyen megnyitott szívvel és tudatossággal. Megkíséreltük kifejezni a kifejezhetetlent és láttatni a láthatatlant.

A kurzus 5 hanganyagot tartalmaz (4 video-audio fájlt és 1 meditációs hangfájlt):

  1. A Szentlélek létének igazi lényege és kapcsolata az egyetemes kvantummezővel
  2. A Quazárok, a Buayonok, a Nárkánok és a Lachminék titkai
  3. Az Arkhonok, a Vizterin mezők és a Thárkák rendeltetése
  4. A Thámár mező, a Salvian Thá és a Salvian Tor erőterek üzenetei
  5. Szellemi utazás a Szentlélek fénytestének fényállomásai között

Bízunk benne, hogy nagyon sokak számára hoz majd csodálatos élményeket e magas rezgésű, tiszta szellemi felfedező út!

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg e szellemi anyagot, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

Az online átélésre szóló „belépő” megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

Megrendelés esetén a megadott e-mail címre elküldjük az előkészített online felület személyre szóló belépési adatait. A fájlok nem tölthetők le, csakis az online felületen hallgathatók, de ott időkorlát nélkül.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

Az 5 hanganyaghoz való hozzáférés ára: 22.000 Ft

Borítókép: Ellerslie

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

A megrendelés módjáról egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó