A Szív Lélek-csillagának Misztériuma

4 800 Ft

Category:

Description

1. meditáció: Belépés a Szív Lótuszvirágának Kristálytemplomába

Egy gyönyörű szellemi utazás hív magába, amelyben feltárul a szívcsakra mélyén élő fénykristály belső világa, amely a Tisztán-érzés belső érzékszerve is egyben. Ez az a pont, ahol a lelkünk kapcsolódni tud földi tudatosságunkhoz, és emberi érzéseinket megtöltheti egyfajta transzcendens mélységgel, a Felsőbb világok tiszta minőségeivel. Mindannyiunk szívében él egy varázslatos szépségű kristálytemplom, amely egy tizenkét szirmú lótuszvirág kelyhére emlékeztet, s amelyben tizenkét különböző szentély nyílik. Ez a tizenkét szakrális tér olyan lélekminőségek tükre, amelyből a szeretet, az elfogadás és a hit olyan Isteni/Istennői mélységei bomlanak ki és sugározhatnak át lényünkön, amelyek valójában a Krisztus-tudatosság nélkülözhetetlen alappillérei. Ezt a tizenkét szentélyt járjuk be, ismerjük meg és gyógyítjuk ebben a belső zarándoklatban, hogy a Szívünk eTemploma újra képes legyen otthont adni a bennünk élő Angyallény legmagasabb rezgésű megnyilvánulásának a szeretet sokarcú fényhídjain át.

Ez a meditáció akkor működhet igazán, ha valóban elcsendesítjük az elménket, és teljes egészében átadjuk magunkat az Érzésnek! Ha nem csupán intellektuálisan – vagyis kívülről – közelítünk, hanem engedjük, hogy minden megidézett szakrális minőség valóban megrezdüljön bennünk, érzetekké, mélytüzű érzésekké, s végül szellemi eksztázissá váljon bennünk. Így újra életre kelhet a szívünkben ez a misztikus erejű kristálytemplom, amely idővel képessé tehet bennünket a Krisztus-tudatosság valódi megélésére és kifejezésére!

 

2. meditáció: Teremtés a Szívünk fényterén át
Ebben a meditációban újra belépünk a már megismert és mélyen gyógyított szakrális templomtérbe, a szívünk lótuszkelyhében. Felébresztjük a szívünk varázslatos szépségű, és mélységes gyógyító erővel bíró szent hangját, és megnyitunk egy olyan fénycsatornát a lelkünk valósága felé, amelyen át a lehető legtisztább szellemi üzenetek érhetnek el bennünket a Felsőbb Világokból. Ezáltal folyamatosan fejlődhet a Tisztán-érzésünk belső érzékszerve is, amely mindig a legpontosabb, legigazabb irányadó a szellemi szférák megismerésében. Majd pedig megélhetünk egy különleges teremtő pillanatot, amelyben a szívünk fényterén át vetíthetjük ki álmainkat, vágyainkat, és lehetünk valóban tudatosan is részesei az életünk teremtésének.

 

A dupla CD ára: 4.800 Ft

Additional information

Language