Kozmikus utazás a Szentlélek fénytestének áthangoló csomópontjaiban

13 800 Ft

Category:

Description

A Gyöngyszemek a kozmoszból című könyvünk, illetve „A Szentlélek egyetemes fénytestének titkai” című beavató tanításunk és online kurzusunk következő lépéseként, még inkább kitágítottuk ezt a rendkívüli kozmikus információt.

Az online kurzusban és a könyvben megosztottuk veletek azt a 7. és 8. dimenziós nézőpontot és az abból nyerhető szent tudást, amely akkor bomlik ki, ha megértjük, hogy az egyetemes kvantummező valójában a Szentlélek fényteste. Megmutatkozott számunkra, hogy a látszólagos üresség terét milyen csodálatos módon hatja át az Isteni/Istennői intelligencia, és hogy milyen felfoghatatlanul komplex kvantum-csomópontok és fényvárosok működnek a láthatatlanban. A Szent Szellem kegyelméből megkapott tudatosság által már mi is kapcsolódhatunk ezekhez a forráspontokhoz, és energiájukat aktívan felhasználhatjuk a személyes és a kollektív földi életünk rezgésszintjének áthangolásához, illetve felemeléséhez.

Most pedig ezzel a két részes hanganyaggal lehetővé szeretnénk tenni, hogy ezt a teoretikus tudásbázist életté, személyes tapasztalássá is tehessétek azzal, hogy végig vezetünk benneteket az egyetemes kvantummező már megismert fényállomásai között, hogy azokban immár tudatosan megmerülve, átélhessétek a fénytesti kvantum-áthangolást, illetve befogadhassátok a Szentlélek üzeneteit az aktuálisan bennetek mozgó kérdésekkel kapcsolatban.

A most átadásra kerülő tanítás és átélés első részében pedig szeretnénk megosztani veletek azt a felemelő üzenetet, amely egy személyes veszteség nyomán bomlott ki, s amely feltárta azt a 2000 évvel ezelőtti történetet, ahogyan Jézus először találkozott a Szentlélekkel akkori élete során. E misztikus találkozás krónikája a Szent Szellem bölcsességével gyógyíthatja a veszteségek fájdalmával élő emberi szívünket, illetve nagyon szép előkészítése a kozmikus utazás elragadtatásának is.

A kurzus két MP3-as hanganyagot tartalmaz:

1. Az Élet Diadala…

2. Kozmikus utazás a Szentlélek fénytestének áthangoló csomópontjaiban

Bízunk benne, hogy nagyon sokak számára hoz majd csodálatos élményeket e magas rezgésű, tiszta szellemi felfedező út!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg e szellemi anyagot, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

A tanítás és meditációs csomag megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

 

A 2 MP3-as hanganyag ára: 13.800 Ft

(Amennyiben az 1. hanganyagot már megrendelted az “A szívünk felszabadítása az elengedés misztériumán át” című hanganyag mellé, akkor a 2. hanganyag külön is megvásárolható 8800 Ft-ért)

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

A megrendelés módjáról egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/