Kapcsolati krízisek gyógyítása az Unikornis csillagnemzetség segítségével

22 000 Ft

Description

Delta Monocerotis küldöttségének üzenete

Ezúttal egy újabb on-line előadásra és az azt követő meditációs utazásra, illetve gyógyító rítusra hívunk benneteket, egy olyan témában, amellyel bizonyára nagyon sokan küzdenek most vagy korábban, mert a különböző emberi kapcsolatok krízisei sajnos mélyen hozzátartoznak a földi élet tapasztalásai és próbatételei közé.

Szeretnénk tehát átadni az Unikornis csillagnemzetség szellemi felügyelete alatt álló 2022-es év első ajándékát, amelyet Delta Monocerotis csillagának küldöttei hoztak el számunkra.

Az első részben elmesélik, hogy ők hogyan látják fentről a kapcsolati mintázatok átalakulását az elmúlt években, és segítenek egy olyan közelítési módot találni, amellyel rendkívül sokat tehetünk azért, hogy meggyógyítsuk magunkban és egymásban a sebesüléseinket, és felszabadíthassuk a szívünket a kapcsolati konfliktusok terhétől.

Majd pedig egy rendkívüli erejű meditációs ösvény következik, amelyben feltárul az a misztikus kulcs, amellyel Delta Monocerotis csillagának Égi Unikornisai gyógyítani képesek minden emberi kapcsolódás sérülésnyomait, árnyékait, téves hitrendszeri mintáit, helyreállítva a kapcsolati egységmezőt az általuk „Ambra Máhhion Thélián Tara” gyógyító kamrának nevezett sajátos erőtér felépítésével. Gyönyörű és felemelő utazás vár tehát mindenkit, akiben van bátorság a szembenézésre és őszinte szándék az aktuális vagy múltbéli krízisek oldására. Az Unikornisok szívével figyelve nincs veszett ügy, nincs reménytelen kapcsolat, s ők mindent meg is tesznek majd értünk, hogy ki-ki átélhesse a maga felszabadító csodáját.

Ideális esetben akár egy párterápiás ülésként is dolgozhattok ezzel az anyaggal, ha mindkét fél készen áll a tudatos és közös munkára, de akár egy telepatikus kapcsolódás keretében is nagyon jól működik ez a misztérium.

Szívből reméljük, hogy nagyon sokaknak segíthetünk ezzel a komplex szellemi anyaggal, és teljes szívünkkel kívánjuk, hogy legyen mennyei áldás minden gyógyító rítuson, mert az emberi lét nagy ajándéka és kincse a kapcsolatokban rejlő egység és szeretet-forrás megélése, ami sokat segíthet a földi élet terheinek elhordozásában is!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

  

1. CD – Kapcsolati krízisek gyógyítása az Unikornis csillagnemzetség segítségével – elmélet

2. CD – Kapcsolati krízisek gyógyítása – Meditációs utazás Delta Monocerotis csillagának misztériumával 

 

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg ezt a szellemi anyagot, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

 

A 2 CD-ből/MP3-as hanganyagból álló tanítás ára: 22.000 Ft

Megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

 

Borítókép: Szabados Emese

Zene a meditáció hátterében: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

A megrendelés módjáról egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/