A gyógyulás kulcsa

5 500 Ft

Category:

Description

1. meditáció: A morfogenetikus mező oldása I.

Félelmeink és fájdalmaink gyökerének energetikai oldása
Egy különleges, nagy erejű gyógyításra ad lehetőséget ez a meditáció, amely feltárja a valódi és tartós gyógyulás kulcsát, a változás lehetőségét. Az Égi Mesterek tanítása szerint, ha egy bizonyos helyzet, fájdalom, félelem, fenyegetettség, káros szokás, viselkedési minta, kapcsolati szerepjáték, stb. tartósan fennáll, legalább három hónapig jelen van, vagy sokszor ismétlődik az életünk során, akkor az kialakít egy fix, stabil energetikai mintázatot az auránkban, morfogenetikus mezőnkben, amely ezáltal, mint egy aktív lenyomat újra és újra megvalósítja önmagát. Ilyenkor már csupán egyetlen gondolattal vagy félelemmel felidézhetjük, aktiválhatjuk a töltést és így az akár percek alatt kinyílik, megvalósítja az adott fájdalmat, konfliktust, függőségi helyzetet. Ezután minél gyakrabban manifesztálódik újra, annál több réteg épül hagymalevélszerűen az eredeti energetikai mintázat köré, amely egyre inkább uralhatja gondolatainkat, érzéseinket, kapcsolatainkat, fizikai állapotunkat, stb. Ez okozza például az egyes kapcsolatainkban visszatérő játszmákat, amelyben minden résztvevő eljátssza újra a maga szerepét, mert az auránkban aktívan működő energiaminta, mint egy forgatókönyv, végigfuttatja a programot. A függőségek, kényszerek, pánikrohamok, visszatérő fizikai fájdalmak és félelmek hátterében is mindig jelen van egy ilyen, már állandósult energetikai mintázat a morfogenetikus mezőnkben.

A meditáció során egy különleges szentélybe utazunk, ahol Mesterünk és az általa hozott gyógyító kristályok segítségével feltárjuk és egy mély oldással fénnyé tesszük ezeket a káros programokat. Ezáltal valóban megszabadulhatunk problémáink belső mozgatóerejétől, és lehetőségünk van egy új, fényből szőtt valóságot választani és teremteni helyette. Nagy felszabadulást okoz majd ez a belső utazás!

 

2. meditáció: A morfogenetikus mező oldása II.

Problémáink gyökerének energetikai oldása
Ebben a meditációban lehetőséget adunk arra, hogy bármely témában, problémában alkalmazható legyen ez az oldás.

Kiváló segítség lehet szorongásos, esetleg pánikbetegségben, függőségek, káros szenvedélyek, étkezési szokások kezelésében, további fájdalomkörök oldásában, a kapcsolatainkban visszatérő kudarcok és szerepminták átalakításában, illetve bármely más aktuális, nehezen kezelhető, visszatérő problémában.

Fontos, hogy a meditáció előtt fogalmazz meg és írj fel két kérdést, két problémát, amiben segítséget szeretnél kérni.

Azután lazulj el és add át magad az utazásnak önmagad mélységeiben.

Ezt a meditációt ajánlott többször is elvégezni az adott témában, amíg v églegesen feloldódik, fénnyé válik az a bizonyos alacsony rezgésű energiaminta, és érezzük, hogy valóban készen állunk a változtatásra és egy új, pozitív program kivetítésére az auránkba a korábbi helyett.

Legyen ez a meditáció egy mindennapos eszköz a visszatérő problémák kezelésében!

 

A dupla CD ára: 5.500 Ft

Additional information

Language