Amikor az Üzenet a Földre szállt…

13 000 Ft

Category:

Description

A 2021-es év decemberében egy rendkívül fontos reveláció érkezett, amely megvilágította azt a tényt, hogy 2012 óta a 2021-es év Karácsonya készült az egyik legfontosabb ünnepnek lenni. Szellemi értelemben egy gyönyörű és felemelő kapu nyílt fel, amelyben a Szentlélek évének záróakkordjaként a Szent Szellem elhozta az egyik legbecsesebb ajándékát, és ezzel egy csodálatos lehetőséget nyitott az erre a misztériumra készen álló lelkek számára. Ezt a különleges és felemelő üzenetáramlást osztjuk meg ebben a három részből álló hanganyagban, amely kibontja a Karácsonyi misztérium valódi lényegét. Először a „Szólok Hozzád” című könyvünkben bemutatott meghatóan szép történet mentén mesélünk arról, ahogy Mara-Mária megélte a születés meghitt csodáját. Majd a második és harmadik hanganyagból kinyílik az a valóban revelációként ható üzenet, hogy miért olyan fontos a Karácsonyi ünnepet és az azt követő napokat egy szakrális szellemi folyamatként átélnünk.

Bízunk benne, hogy sokak szívét megmelengeti és beragyogja ez az erőt és hitet adó tanítás!

Mély szeretettel kívánunk boldog, békés, meghitt és őszinte szeretetben bővelkedő ünnepet minden fénytestvérünknek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

—o—

A 3 MP3-as hanganyag megrendelhető a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelés módjáról egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

Ezúton jeleznénk továbbá, hogy lenne egy felajánlásunk azok számára, akik egyedül, magányosan, családi és baráti kötelék nélkül töltik a Szentestét. Az ő számukra mindössze 3800 Ft-ért adjuk e három hanganyag meghallgatásának lehetőségét, hogy ez az üzenet felhangolja és szeretettel töltse meg számukra is ezt az ünnepet.

(Egy dropbox fiók linkjét fogjuk elküldeni a megadott email címre, ahol meghallgatható ez a két hanganyag december 24-n és 25-n)

Azok számára pedig, akik megtehetik, hogy élnek a visszaáramoltatás elvével, és szeretnék támogatni a munkánkat, a három hanganyag ára december 23. és 29. között 13.000 Ft helyett csak 7400 Ft lesz.

 

Borító: „anyka” stock fotója alapján készítette Szabados Emese

Háttérzene: Serene life – stock music