A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa

5 000 Ft

Category:

Description

Nagy örömmel adunk hírt arról, hogy megszületett a legújabb meditációs CD-nk „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel, amely valójában két meditációt is tartalmaz, amelyek a Földünket érintő jelenlegi kritikus helyzetben adhatnak segítséget abban, hogy védetté váljunk a fokozódó környezeti hatásokkal szemben, illetve hogy az életünk valódi urai és teremtői maradhassunk.

A részletes bemutatót megtalálhatjátok itt:

1. Az Idegrendszer megtisztítása

Az első meditációs gyakorlat abban segít, hogy megtisztítsuk az idegrendszerünket a mindennapi élet ingeráradata nyomán keletkező rendkívüli stressztől, illetve, hogy felhangoljuk, és ezzel védetté tegyük a káros elektromágneses sugárzásokkal, és különösképpen a legveszélyesebb 5G-s frekvenciákkal szemben. Nagyon hasznos segítség lehet fejfájás és szédülés esetén is. Érdemes a napot ezzel a gyakorlattal kezdeni és lezárni esténként.

2. A személyes és kollektív kvantummező titka

Nagyon fontos megértenünk ezzel a különleges szellemi rítussal kapcsolatban, hogy az univerzum töltéssel rendelkező részecskéinek, atomjainak, szubatomi részecskéinek szüntelen mozgása, rezgése egy dinamikusan változó, terjedő, pulzáló kvantumerőteret teremt. Ugyanakkor, ha kellően felhangoljuk az érzéseink és gondolataink frekvenciáját, vagyis képesek vagyunk fénytartalmat mozgatni magunkban, azután ha átéljük e meditáció gondosan megtervezett lépéseit, akkor képessé válunk arra, hogy magunkhoz hívjuk az univerzum magasabb rezgésű teremtő, tápláló frekvenciáit. Vagyis a kvantummezőnkkel belekapcsolódunk az univerzális kvantummezőbe és onnan energiát, fényt, inspirációt, egészséget, erőt, biztonságérzetet, szeretetet, vagy akár anyagi bőséget hívhatunk le. Ha tudatosan és aktívan működtetjük ezt a folyamatot, akkor mi uralhatjuk, hogy mi kerül velünk kapcsolatba, vagyis ténylegesen a saját valóságunk teremtőivé válhatunk.

Ezt a rendkívüli erejű belső utazást egy olyan újabb Fényküldötti kapcsolódás eszközének is szánjuk, amellyel le tudjuk védeni magunkat, a szeretteinket és az egész bolygót az ártó sugárzásokkal, megfigyelő és tudatmanipuláló hatásokkal, és köztük az 5G életellenes frekvenciáival szemben. Mindeközben egy olyan kollektív valóság és élettér teremtőivé válhatunk, amely az 5. dimenziós földi létsík minőségeivel rezonál, s így hidat épít a Felemelkedés felé is. Különleges kincse és ajándéka ennek a meditációnak a Krisztus-háló megteremtésének szent revelációja is. …

Csodálatos és felemelő élményeket kívánunk nektek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Herkimer gyémánt

A személyes kvantummező felépítése 1.

A személyes kvantummező felépítése 2.

Megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A CD ára: 5000 Ft

Borítókép: Szabados Emese – Az összefogás ereje…

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/