• Home
 • Meditációs CD-k
 • A Fényszövetség részletes története I-II – az Égi Fényküldötti közösségek bemutatása – online kurzus

A Fényszövetség részletes története I-II – az Égi Fényküldötti közösségek bemutatása – online kurzus

35 000 Ft

Category:

Description

Ezúttal egy igazán szívmelengető és felemelő szellemi anyagot szeretnénk közre adni, mint a „Gyöngyszemek a Kozmoszból” című következő könyvünk egy újabb fejezetét, első körben hangoskönyv formájában, ugyanis egyrészt szeretnénk, ha ez a rendkívül értékes információ minél hamarabb elérhetővé válna számotokra, másrészt pedig fontosnak tartjuk a tanítások nyomán kibomló meditatív átélést is.

Valójában egy kétrészes online elérhető kurzusra, mint beavató átélésre invitálunk benneteket, egy olyan varázslatos világ bemutatásával, amelyben minden Fényküldött otthonra találhat, és végre igazán pontosan megértheti az eredendően vállalt sorsfeladatát.

A Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok című könyvünkben, a Medve Csillagnemzetség, vagyis a Krisztusi út bemutatásának keretében meséltünk először a Fényszövetség felépítéséről, a fénypecsétjében kibomló közösségek alapvető sorskódjairól, és bemutattuk a Fényszövetség Alkotmányát is. Most azonban egy felbecsülhetetlen értékű tanításláncolat bomlott ki a Szentlélek évében, ami által még sokkal nagyobb mélységben mutatkozott meg, hogy mit is jelent Fényküldöttnek lenni, milyen küldetéskódok vezérelhetnek bennünket, és milyen Égi közösségek dolgoznak a Földbolygó 4. és 5. dimenziós valóságából velünk mély szövetségben ugyanazon közös célért. Mindezek nyomán igazán átérezhetjük, hogy tényleg nem vagyunk egyedül a szellemi utunk és küzdelmeink során, és mindezen tudás birtokában már sokkal tudatosabban szólíthatjuk meg, hívhatjuk közel Égi Testvéreinket, sőt még inkább érzékenyített szívvel hallhatjuk meg a sugallataikat.

Mélyen hisszük, hogy ez a tanítás egy igazi kincs lesz minden spirituális úton járó küldöttnek, ami elmélyíti az elköteleződést a választott sorsban, ugyanakkor egy nagy lendületet és sok erőt is ad a feladataink elhordozásához!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

A kurzus két része összesen 9 hanganyagot tartalmaz:

A Fényszövetség részletes története I.:

 1. A Fényszövetség létének alapvető fogalmai és kapcsolata az egyetemes kvantummezővel
 2. Az Ammon-Híta közösség részletes bemutatása
 3. A Monad-Híta közösség részletes bemutatása – 1. rész
 4. A Monad-Híta közösség részletes bemutatása – 2. rész
 5. A Monad-Híta közösség részletes bemutatása – 3. rész

Ára: 18.000 Ft. (Megrendelés esetén egy dropbox fiókhoz tartozó linket és egyéni belépési kódot fogunk küldeni. Az MP3-as hanganyagok nem tölthetők le, de korlátlan ideig meghallgathatók a dropbox felületen keresztül asztali gépen, laptopon, tableten vagy okostelefonon keresztül is.)

A Fényszövetség részletes története II.:

 1. A Ra-Híta közösség részletes bemutatása
 2. Az Aion-Híta közösség részletes bemutatása
 3. A Szív-Híta részletes bemutatása
 4. Szövetség a Fényben meditáció

Ára: 18.000 Ft. (Megrendelés esetén egy dropbox fiókhoz tartozó linket és egyéni belépési kódot fogunk küldeni. Az MP3-as hanganyagok nem tölthetők le, de korlátlan ideig meghallgathatók a dropbox felületen keresztül asztali gépen, laptopon, tableten vagy okostelefonon keresztül is.)

A Fényszövetség részletes története I és II rész együttes megvásárlása esetén ára 36.000 Ft helyett 35.000 Ft.

Bízunk benne, hogy nagyon sokak számára hoz majd csodálatos élményeket e magas rezgésű, tiszta szellemi felfedező út!

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg e szellemi anyagot, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

Az online átélésre szóló „belépő” megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

Megrendelés esetén a megadott e-mail címre elküldjük az előkészített online felület személyre szóló belépési adatait. A fájlok nem tölthetők le, csakis az online felületen hallgathatók, de ott időkorlát nélkül.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

 

Borítókép: Szabados Emese

Zene a meditáció hátterében: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

A megrendelés módjáról egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/