Az Új Idő Kapujában

3 800 Ft

Category:

Description

Ez a nagy ívű belső utazás a 2012. december 21-i Téli Napfordulóra készült, amikor is a Fényszövetség égi szentélyébe lépve, egy személyes és kollektív belső leltárkészítés után a fényküldöttek közösségével együtt lezárhatjuk a Földbolygó történetének egy nagy fejezetét az elmúlt 26 ezer év karmikus történelmével, hogy egy komoly spirituális fejlődés után szellemi értelemben egy új szintre lépjünk.

Ez a rendkívüli utazás elvezet egy olyan dimenziókapuba és egy olyan Mennyei szakrális helyre, ahol egy nagy erejű fizikai és fénytesti gyógyítást élhetsz át, amelyben minden belső tartalmat már az 5. dimenziós rezgésszinthez mérhetsz, és beleláthatsz egy olyan misztikus világba, ahonnan érzékelhető, feltárható és lehívható a Földbolygó és minden lakójának legmagasabb rezgésű Isteni Sorsa. Majd pedig ezzel a Sorssal eggyé válva belépünk a 2007. december 29-i Globális Sorskorrekció óta a bolygónkhoz kapcsolt Új Időbe, ahol egy egészen új teremtő ciklus kezdődhet, melyben az életünket már a magasabb dimenziós rendezőelvek és Isteni minőségek szerint rajzolhatjuk bele a jövő kontúrjába.Egy különleges elragadtatás vár és egy olyan misztikus szellemi birodalom titka hív, amelyet csak ritkán adatik megpillantani, és amelyet igen nagy kiváltság megismerni!

Hasznos lehet ez a gyógyító meditáció, amikor szeretnénk megszabadulni a régi, fájdalmakat és szenvedéseket teremtő mintázatoktól és szeretnénk magunkat és az életünk teremtő folyamatait a magasabb dimenziós Isteni Sorsunk szerint vezérelni.(Végül szeretnénk megkérni minden Fénytestvért, hogy tartsa tiszteletben a Fényszövetség Alkotmányát és a visszaáramoltatás elvét, és tisztelje meg a munkánkat azzal, hogy nem másolja, sokszorosítja e hanganyagot semmilyen formában és nem támogat semmilyen hasonló visszaélést!)Namasté

Ára: bruttó 3.800 Ft

Additional information

Language