A Csillagok ajándékai – Gyerekeknek I.-II.

8 800 Ft

Category:

Description

Ezúttal egy olyan igazán gyönyörű meditációs csomag született „A Csillagok ajándékai – Gyerekeknek I.-II. címmel, amelyet elsősorban gyermekeknek szántunk, hogy számukra is elérhető és átélhető legyen a Csillagnemzetségek tanításaiban rejlő sok-sok titok és szellemi ajándék. A gyerekek emlékezete mélyen őrzi e valós találkozásokat, és belső tapasztalásként, szinte könnyed természetességgel fogadják ezeket a spirituális élményeket, amelyek ugyanakkor nagyon sok erőt és biztonságérzetet hozhatnak számukra a sokszor elbizonytalanító 3. dimenziós világunkban.

I. Utazás az Őrangyalok Szentélyébe, az Őrzők földjére és a Kívánságok Tavához

Ebben a meditációban az utazónak lehetősége nyílik találkozni az Őrangyalaival, akiket ezután bármikor megszólíthat. Majd átvezetődik az „Őrzők földjére”, ahol megszabadulhat minden aktuális szorongástól, félelemtől, haragtól, frusztrációtól és igazán felszabadulhat, hogy újra erőben érezze magát. Végül pedig egy egészen csodálatos hívás éri el a lelkét, amelyben az égi Unikornis elvezeti az „Álmok Kertjébe” és a „Kívánságok Tavához”, hogy megtanítsa teremteni és életre kelteni az álmait. ….

Az egész utazás nagyon pozitív, erőt adó és segít a stresszoldásban. Az sem baj, ha a kisgyerek egy „esti mesének” éli meg, amely után sikerül mélyen és nyugodtan elaludnia, egy átható biztonságérzet szeretetének ölelésében. (Még az is megtörténhet, hogy az anyuka és apuka is hasonló nyugalomban szenderül álomba, ha együtt hallgatják a meditációt, mert a mindannyiunkban élő Belső Gyermeknek is szüksége lehet a gyógyulásra…)

II. Utazás a Gyógyító Szentélybe, a Hírnökök földjére és a Bátorság hegyéhez

Ebben a meditációban először is elutazunk egy csodálatos, fénnyel teli, égi Gyógyító Szentélybe, ahol a különlegesen behangolt kristályágyon elengedhetővé válik minden aktuális testi fájdalom és betegségmintázat, hogy a helyét átvegye az egészség belső programja. Szerettük volna, ha a gyerekek számára is születne egy olyan szellemi eszközökkel dolgozó gyógyító utazás, amely feloldja a kiszolgáltatottság érzést, valóban enyhítheti a tüneteket, és közben egy lelki megnyugvást is nyújt. A következő lépésben Égi Pegazus hírnökök érkeznek, akik segíthetnek egy ki nem mondott üzenet célba juttatásában. Végül pedig a „Bátorság Hegyére” vezet e belső szárnyalás, hogy egy csodálatos rítus nyomán az utazó erőt meríthessen a megmérettetések és az előtte álló feladatok magabiztos beteljesítéséhez.

Ez a meditációs ösvény is nagyon pozitív, erőt adó és segít a feszültségoldásban, illetve akár a fizikai szintű gyógyulásban is. Az sem baj, ha a kisgyerek egy „esti mesének” éli meg ezt az utazást is, amely után sikerül mélyen és nyugodtan elaludnia, egy átható szeretet biztonságérzetében, és bízunk benne, hogy a tünetei is enyhülnek egy esetleges betegség idején.

Szívből reméljük, hogy igazán nagy segítséget nyújthatunk ezekkel a különleges meditációkkal a gyerekeknek is, akiknek ma egy rendkívül veszélyeztetett generációként kell felnőniük.

Az ideális korosztályt nehéz behatárolni, hiszen lehet akár már 4 éves kortól 15-16 éves korig is dolgozni ezekkel a belső utazásokkal, de még a gyermeklelkű felnőttek számára is hozhatnak örömöt. Ezt elsősorban a szülőknek kell mérlegelniük. Továbbá az is elképzelhető, hogy egy-egy terápiás ülés alkalmával a gyerekek átutaznak a kiválasztott misztikus ösvényen, míg a terapeuta végzi a maga munkáját, így még hatványozottabb hatékonysággal segíthetjük őket a gyógyulásban és a lelki egyensúly megtalálásában. Sőt akár még alternatív óvodákban is használható lehet ez a meditációs csomag.

Mindenképpen érdemes inspirálni a gyerekeket arra, hogy meséljenek az átéléseikről; írják le, sőt rajzolják le a kapott üzeneteket és belső képsorokat, mert ez még továbbviheti a meditációban megkezdett érzelmi oldás folyamatát.

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

 

A 2 CD vagy MP3-as hanganyag ára – 8800 Ft

Borítókép: Elle Arden és Shamain képe alapján Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg a hanganyagokat, és azt ne továbbítsátok másoknak, ne sokszorosítsátok, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

 

A megrendelés módjáról egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/