A 12 létszint megnyitása és gyógyítása

33 000 Ft

Category:

Description

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy „A 12 létszint megnyitása és gyógyítása” címmel ezennel közre adunk a tágas csillagcsaládunk tagjai számára egy újabb csodálatos szellemi gyöngyszemet, egy online kurzus és a hozzá kapcsolódó nagy erejű oldás és meditáció formájában.

A kurzus bemutatása:

Elméleti háttér:

Az Új Idő Isteni Terve szerint a 2015-ös év a Férfi Kígyó csillagnemzetség szellemi irányítása alatt állt, vagyis a Melchizedek Tudatosság misztériumainak rendkívül magas rezgésű szellemi tanításait fogadhattuk. Visszatekintve mondhatjuk, hogy minden képzeletünket felülmúló, és számtalan mennyei elragadtatást hozó, egészen magas rezgésű év volt a 2015-ös év. Amelyben sikerült valóban közvetlenül együtt dolgozni a Melchizedek Lélekkel a számunkra elérhető lehető legmagasabb szinteken, és mialatt fokozatosan kibomlott a Melchizedek Tudatosság pilléreit is megjelenítő egyetemes Életfa 12 gömbje, vagyis a 12 Tudás vagy 12 Tudomány titkait rejtő valóság, számtalan csodálatos gyógyító, illetve a testi-lelki gyógyulásra fordítható tanítás bontakozott ki, majd pedig került átadásra a csoportunk tagjai számára.

Az egyik ilyen nagy kincs volt a 12 Létszint megismerésének szellemi ajándéka, amely az emberi lét és tudatosság Isteni-Istennői minőségű potenciáljait adja meg számunkra. Megtudhattuk, hogy mit jelentenek a létezésünk holografikus szintjei, majd pedig, hogy hogyan veszítette el az emberiség ezt a lenyűgözően tágas perspektívát és tudatosságot. Az elméleti részben ezeket osztjuk meg mindazokkal, akik készen állnak e tanítás befogadására.

Az oldás és a meditációs ösvény pedig ismét visszahozhatja a 12 Létszint szellemi gazdagságát.

 A meditációs utazás: 

Ebben a Melchizedek Tudatosság tanításai mentén kinyíló rendkívüli gyógyító utazásban lehetőségünk nyílik visszatérni ahhoz az őseredeti állapothoz, amelyben a Teremtő által az emberiségnek adományozott 12 létszint egymásra épülő és egymással folytonosan kapcsolatban álló valóságai által megtapasztalhatjuk azt a lehető legtágasabb teljességet, tudatosságot, egészséget és lelki felébredettséget, amely a jelen életünket és a sorsunk beteljesítését a leginkább támogathatja.

Először egy nagy erejű oldás történik, amelyben leválasztjuk azt a sok ezer éve működő blokkoló implantátumot, amely az emberiség nagy részét elválasztotta eddig az önnön teljességét jelentő 12 létszint szimultán működtetésétől. Majd ennek nyomán átélhetjük, ahogyan egy speciális Égi gyógyító szentély terében létezésünk felsőbb holografikus szintjei gyógyítani kezdik a fizikai, éteri, érzelmi és mentális-testünk sérüléseit, betegségeit és diszharmonikus frekvenciáit, s ezáltal átkódolják és az egészséget, illetve az Isteni/Istennői teljességet jelentő minőségekkel hangolják be létezésünk alsóbb szintjeit.

A kurzus 6 hanganyagot tartalmaz (4 online hallgatható előadás anyagot és 2 meditációs hangfájlt):

1. Mit jelent a 12 Létszint a Melchizedek Tudatosság nézőpontjából? – 1. rész

1b. A Melchizedek Életfa ábrája

2. Mit jelent a 12 Létszint a Melchizedek Tudatosság nézőpontjából? – 2. rész

3. Hogyan veszítettük el a kapcsolatot a holografikus létszintjeinkkel?

3b. Az emberi agy érintett területe – ábra

4. Hogyan értelmezhető és bontható ki a holografikus létszintek szellemi kincse?

5. A 12 Létszint megnyitása és gyógyítása – a meditáció teljes változata

6. A 12 Létszint megnyitása és gyógyítása – a meditáció rövidebb változata napi használatra

Bízunk benne, hogy nagyon sokak számára hoz majd csodálatos élményeket e magas rezgésű, tiszta szellemi felfedezőút!

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg e szellemi anyaghoz való hozzáférést, ne készüljön semmilyen hangfelvétel a mappa anyagairól, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Hálásan köszönjük)

Az online átélésre szóló „belépő” megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

A kurzus anyagai nem tölthetők le, csakis az online felületen hallgathatók, de ott időkorlát nélkül. Ugyanakkor megrendelés esetén a két meditációs hanganyagot (5.-6. hanganyag) MP3-as formában, illetve egy dupla CD-n is el tudjuk küldeni.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

E csodálatos és rendkívül magas rezgésű szellemi anyaghoz való hozzáférés ára: 33.000 Ft

 

Borítókép: Shamain (stock photo)

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó