A Bika Telihold üzenete

2018. október 24. 18:45, Budapest (UTC+1)

A mai Bika Telihold igazi szépsége a szintén Bika Ascendensen ragyogó gyönyörű csillagkoszorú, ugyanis a Plejádok valamennyi csillaga felsorakozik és bevilágítja az utat és az irányt előttünk, tiszta magas rezgésű, 5. dimenziós tanító és gyógyító kódokkal árasztva el a terünket, hogy a szintén jelenlévő Algol csillagának árnyékpontját le tudjuk győzni és a fénybe tudjuk fordítani.

Mindemellett különös hangsúlyt kap a 6-os Ház, ahol egy nagyon komoly tudatfókuszt formál az itt világító Nap a Vénusszal, továbbá a Merkúr, a Jupiter és Ceres aszteroidája is, melyre a gyönyörű Spica csillaga vetül. Miközben a Melchizedek tudatosság pilléreit megformázó Boötes alakzatából Alkalurops és Princeps csillagai juttatják kifejezésre hatásukat a Nap kapuján keresztül. E két csillag október 24. és 29. között közel hajol hozzánk üzenetével, melyekről így írtunk a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkben.

„Princeps, az a csillag, ahol a Tudás és a tudást közvetítő Felemelkedett Mesterek, Égi csillaglények elérnek, megszólítanak bennünket, és azt kérik, hogy foglalkozzunk a Felemelkedés kérdésével. Itt lép be a mesteri energia az életünkbe és üzen nekünk valamit. Üzeni azt, hogy az Élet Fájának egyik tudományához közünk van, tanítanunk kell majd – természetesen, ha már készen állunk rá –, addig pedig tanuljunk mi magunk is és képezzük tovább magunkat a beavatás ösvényén!

Princeps tehát egy ilyen ébresztő szignált hoz, azok számára, akinek szerepel a születési Antares-kódjában vagy a szolár Antares-kódjában ez a sugár.

Alkalurops pedig a Megvilágosodás és a Felemelkedés egyik átjárójának a felismerését jelenti.

„Ennek a csillagsugárnak különösen örülhetünk a képletünkben, hiszen azt üzeni, hogy bármelyik úton is érkezett az illető, illetve bármelyik tanítás és tudás kerül vele kapcsolatba, várhatóan lesz az életében egy olyan szellemi eksztázis, illetve nagy erejű beavató pillanatok füzére, ami valóban felemeli majd őt a tényleges Tudás megélésébe. Tehát egyszerűen egy szellemi eksztázis útján, csodálatos, szinte megrendítő felismerések által beléphetünk azokba a tudásmisztériumokba, amelyeken keresztül az egész életünkben, vagy életeinken át kerestük a Magasabb Valóság felé vezető átjáró bejáratát. Ebben az esetben nem a lexikális tudásról van szó, hanem az átélés élményszerű megéléséről, amelyik – ha elérkezett az idő – egyszerűen magába hívja az illetőt, s mintha maga Melchizedek áldaná meg őt, és emelné a szent tanítás ösvényére. …”

Ezek mellett a Vénuszon keresztül Delta Crucis jelez az Isteni Akarat üzenetét közvetítve, a Merkúron keresztül pedig Unukalhai és Béta Caput Serpentis gyógyító és felismerésekkel teli energiái juthatnak el hozzánk. Mindez tehát a 6-os Házat gazdagítja, vagyis a munka és szolgálat, illetve az egészségünk életterületén jelentkeznek elsősorban ezek a rendkívüli hatások.

Amit persze még tovább erősít a 12-es Házban feltűnő egzakt Hold-Uránusz együttállás, Mirach csillagfényeivel átszínezve, amely szintén hozhat nagyon különleges álmokat, váratlan intuitív felismeréseket, régóta érlelődő egyedi megoldásokat, új ötleteket, mintha csak Pegazus szárnyakon érkező Égi sugallatok töltenék be a teret, hogy a segítségünkre legyenek. ….

Áldott napokat kívánunk nektek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Bruce Harman, hálás köszönet a művésznek


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!