Szeretnénk emlékeztetni benneteket, hogy immár elkészült és útjára indulhatott a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk, vagyis a Tejút Galaxis kozmikus történelmének krónikája német nyelven is egy csodálatos e-book formájában.

Sőt elkészült a német nyelvű honlapunk is, amelyet idővel fokozatosan tovább bővítünk, de már így is megtalálható benne minden szükséges információ erről az egyedülálló tanításról, illetve a megrendelés is történhet a webshopon keresztül: https://sternennationen.de

Az általunk fejlesztett ©Antares-kód is elérhető lesz német nyelven az olvasóink számára.

Ezúton kérünk benneteket, hogy legyetek e csodálatos hír nyitott szívű pegazus küldöttei, és ha vannak spirituális érdeklődésű német vagy osztrák ismerőseitek, barátaitok, akkor osszátok meg velük a honlapunk linkjét és a könyv bemutatóját.

Mi pedig szeretnénk megünnepelni ezt az újabb nagy lépést úgy is, hogy a következő három napban (október 23-26-ig) akciót hirdetünk a magyar nyelvű Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkre, amely így a szokásos 13.500 Ft helyett csak 12.500 Ft lesz.

A könyv részletesebb bemutatását megtalálhatjátok itt és a honlapunkon, ahol még bele is tekinthettek a könyvbe.

„Ez a könyv egy rendkívüli erejű, egyedülálló tanítást hordoz, amely egy varázslatos lélekutazásra invitál a galaktikus mítoszok világában, ahol belső valóságként kelnek életre az unikornisok, az angyalok, a sárkányharcosok, a szárnyas oroszlánok, a pegazus lények, a delfinek és bálnák, a kígyótanítók és gyógyítók, a tündérek és manók és még sok más mitikus lény. S a könyv végére ki-ki ráébredhet arra, hogy ezek a létezők nem csupán a mesék szereplői, hanem mint léleksugarak őbenne munkálnak, mint az életét vezérlő láthatatlan alapelvek, küldetéskódok és sorsformáló csillagerők!

E különleges könyv felvázolja az egész Tejút Galaxis kozmikus történelmének emlékezetét a tizenhárom Csillagnemzetség és közel 230 csillag tükrében, amelyhez megrendelhető az Antares-kód nevű személyes csillaghoroszkóp is, mely által most először egyénileg is értelmezhetővé válnak a csillagok csodálatos tanításai!

Egy korábban soha meg nem élt felfedezőút vár rád, és a végén – Önmagad!

E könyv mindenkié és valóban mindenkinek rendkívül sokat adhat, aki komolyan és mélyen keres, s már hosszú évek óta járja a lélek útját. Hiszen kivétel nélkül mindenki magára ismerhet az Unikornislelkek, az Angyalok, a Szárnyas Oroszlánok, a Sárkányharcosok és Nagymacskák, a Pegazuslelkek, a Kígyótanítók és gyógyítók, a Medvetanítók, a Csillagemberek, a Madarak, Niomé, vagy a Delfinek és Bálnák Csillagnemzetségének közösségének valamelyikében. Mégis leginkább azok a Fényküldöttek fognak olthatatlan vágyat érezni a Csillagnemzetségek tanításának megismerésére, akiknek eredendő élettervük sorskódjai szerint dolguk és küldetésük a multidimenzionális csillagtudatosság kiépítése a bolygón a Felemelkedés szolgálatában.

A Csillagnemzetségek Küldöttsége már a kiadás idején jelezte, hogy szinte előre látható minden egyes könyv leendő tulajdonosa. Sőt az Égi Terv szerint kirajzolódik az is, hogy bizonyos szellemi előkészítések után kinek mikor kell tudatosan rátalálnia a könyvre, illetve azt elolvasva és önmagára ismerve, ráébrednie valódi sorsára. S hogy mikor lesz kész belépni abba a beavató folyamatba és akár tanfolyami tanulásba, mely által maga is tökéletesen tiszta szívű, éber és tudatos láncszeme lehet a globális csillagtudatosság új erőterének kiépítéséhez kapcsolódó folyamatnak.

Természetesen minden kereső lélek csakis akkor kezdhet el rezonálni erre a könyvre, amikor az élettervében megírt pillanat elérkezik és a saját lelke megszólaltatja azt a csillagokból érkező gyönyörű hívó dallamot, ami hirtelen felnyitja belső érzékeit e tudás megértésére, s ezáltal egy csodákkal teli kozmikus emlékező folyamat veheti kezdetét. …

Ráadásul e könyv valóban örök érvényű és minden egyes újraolvasással teljesen új rétegek nyílnak fel, egészen más fénypontok csillannak meg a megértés vásznán, mintha újabb és újabb lélekrészeink kapcsolódnának hozzánk, hogy végül szellemi utunk belső lámpásai és vezérelvei legyenek. Minden felismerés és kozmikus emlék akkor és csak akkor nyílhat fel, ha már készen állunk annak fogadására és az általa hozott tudás és lélekkódok integrálására. Ezért is érdemes egy egészen sajátos módon olvasni a könyvet. Első alkalommal fontos belépni abba a bizonyos személyes emlékező csillagszentélybe, amit már előkészítettek számodra az Égiek és abban a saját ritmusodban haladva az elejétől a végéig elolvasni e szellemi tanítást – akár az ©Antares-kódoddal összevetve –, mert a galaktikus történelem láncszemenként, lépésről-lépésre van felépítve az egymásra épülő fejezetek által.

Majd pedig csak hagyd, hogy a Csillagnemzetségek Küldöttsége veled maradjon és akár hónapokon, éveken át vezessenek meditációkon, álmokon, gyönyörű katartikus felismeréseken és élethelyzeteken keresztül, miközben olyan sugallatokat küldhetnek, hogy újra és újra olvass el bizonyos fejezeteket, amikből mindig más-más részlet világosodik majd meg számodra!

Csodálatos, lélekemelő felismeréseket és gyönyörű szívélményeket kívánunk hát mindazon fényküldötteknek, akik rezonálnak erre a tanításra, és akiknek sorsában benne van a csillagkódok titkának megismerése!”

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

A német kiadás nem készülhetett volna el, ha egy csodás csapat nem lett volna segítségünkre ebben. Ezért mély hálával köszönjük Berán Istvánnak az eredeti fordítást, Horváth Erzsébetnek a korrektúrát, Gruber Ritának és Schuch Erikának a nyelvi lektorálást és átdolgozást. Továbbá mély hálával köszönjük Hanson Szilvinek, Wührl Katinak és Horváth Erzsikének a német honlap anyagainak fordítását. És természetesen ez a mű nem születhetett volna meg Szabados Emese kitartó munkája nélkül, aki az e-book tördelője, szerkesztője volt, és aki a honlapot is elkészítette számunkra minden grafikai elemével együtt.

My front page

Sternenfamilien –Seelenfamilien

Die kosmische Geschichte der Chronik der Milchstraßen-Galaxis

 

„Eine wunderbare, revolutionär neue Lehre kam auf dem Planet Erde an, die unser kosmisches Gedächtnis tatsächlich in noch nie erlebten Tiefen öffnet. Sie bietet die Möglichkeit des multidimensionalen Bewusstseins unser Leben, unsere geistige und körperliche (physische) Existenz steuernde höchste Zusammenhänge, die auf galaktischer Ebene vorhandene karmische Vergangenheit und Entwicklungsmöglichkeiten zu erkennen.

Selbst wir bereiten uns mit einer außergewöhnlichen Aufregung auf die Vermittlung dieses Wissens vor, dennoch mit tiefer Dankbarkeit in unseren Herzen, von der geistig spirituellen Leitung auf die Übermittlung und Verankerung  dieses besonderen Materials würdig gehalten zu sein. 

 

Dieses Buch beinhaltet eine einzigartige Lehre besonderer Stärke, die auf eine zauberhafte Seelenreise in die Welt der galaktischen Mythen einlädt, in der als innere Wahrheit Einhörner, Engel, Drachenkämpfer, Flügellöwen, Pegasus-Wesen, Delfine und Wale, Elfen und Wichtel, die Lehrer des Bewusstsein von  Melchizedek, und die heilenden Priesterinnen der Göttin oder die Boten des Bewusstseins Christi und weitere zahlreiche mythische Wesen zum Leben erweckt werden.

Am Ende des Buches kann so Mancher feststellen, dass diese Wesen nicht nur Figuren unserer Träume sind, sondern viel mehr sind sie in uns wirkende Seelenstrahlen,  unser Leben steuernde, unsichtbare Grundsätze, Missionscodes und schicksalformende Sternkräfte. In der Geschichte des Planeten Erde kann sich durch dieses Buch zum ersten Mal die geheime Lehre der 7. Dimension der galaktischen Akasha-Chroniken öffnen, in deren Gesichtspunkt jeder Mensch seine uralte körperliche-, seelische und geistige Sternwurzel erkennen und die Ordnungsgrundsätze seiner Existenz auf höchster Ebene verstehen kann.

Dieses außergewöhnliche Buch zeigt das Gedächtnis der kosmischen Geschichte der gesamten Milchstraßen-Galaxis aus der Sichtweise der dreizehn Sternnationen und von mehr als 230 Sternen, zu denen die Autoren unter dem Namen ©Antares- Code die extra bestellbare persönliche Sternenhoroskope erstellten, durch die jetzt die wunderbaren Lehren der Sterne erstmalig  individuell zu erläutern sind!

Eine früher noch nie erlebte Entdeckungsreise wartet auf Dich und zum Schluss – Du selber!

Dieses zauberhafte Buch entstand mit nahe 100 bunten Sternzeichenbildern, Tabellen mit Sternpositionen, mit Illustrationen der außergewöhnlich ausdruckvollen, mythisch inspirierten Bilder von Philip Straub, bzw. mit vielfältigem Bildmaterial wunderschöner Werke heimischer Künstler, mit Widmung von Szepes Mária.

Wir hoffen, vielen Lichtgesandten in der Erkenntnis ihrer Sternenwurzeln und in ihren Schicksalen wirkenden geistigen Grundsätzen behilflich zu sein.“

Dr. Czeizel Beatrix und Greskó Anikó


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!