A Mérleg Újhold üzenete

2018. október 9. 5:46, Budapest (UTC+1)

A mai Mérleg Újhold szeretne egy mélységes nyugalmat kiárasztani a térben, lehalkítani a zajokat, csendet teremteni, lelassítani minden mozdulatot, megállítani a rohanást, hogy gyöngéden önmagunk valódi belső középpontja és lényegi énje felé tereljen.

Olyan mintha a bolygónk világi színpadán viharokkal, különféle hatalmi játszmákkal terhelt zaklatott lüktetés uralkodna el, tele hamis és kísértő hangokkal, hívságokkal terhelt csalóka ígéretekkel, amik elcsalnak a valódi lényegtől…ön-magunktól.

Ezért eltávolodva a külső hatásoktól, mélyen elemezve a körülöttünk lévő helyzetet, újra kell definiálnunk a saját helyünket, a saját céljainkat, megfogalmazni az érzéseinket, és szinte új életre szülni az Isteni Sorsunkból fakadó lényegi énünk új arcát itt, jelen inkarnációnk ezen pontján.

Ezt tükrözi ma a Mérleg Ascendens mellett az egyes Házban összefonódó Nap és a Hold reánk ragyogása, Ceressel szoros együttállásban. Sőt még a Merkúr is a Mérleg jegyében halad, amely az újhold pillanatában a 2-es Házban tűnik fel, hogy hangot adjon az álmainknak és segítsen a Vénusz és Jupiter segítségével minden hátráltató erő ellenére is elindítani egy tisztán átgondolt új teremtő időszakot. Szerencsére Macula Magellanica a Vénuszra vetülve nem fogja megengedni most, hogy önámító, hamis álmokat kergessünk.

Ugyanakkor a külső feszültséget jelzi a Nap-Hold-Ceres triásszal továbbra is együttálló Alchiba, Algorab és Kraz csillaga a Corvus csillagkép felől, amelyek a hatalom gyakorlásával kapcsolatos öt főbűn közül a kapzsiság, a hiú, önző, öncélú hatalomvágy és a kegyetlenség bűnében elbukott uralkodókra, vezetőkre mutat rá. Amely most is hozhat a nagypolitika színpadain újabb konfliktusokat, lelepleződéseket, karmikus jóvátételi helyzeteket. Ezt erősíti még a Polarisra mutató MC is, ezért most ne kövessük az ambícióink által diktált belső impulzusokat, inkább befelé mélyüljünk, mintsem kívül tündököljünk. …

Igen hangsúlyos még a 4-es és a 6-os Ház is, ezért fontos stabilitást, egyensúlyt és nyugalmat teremteni a családi és munkahelyi környezetünkben is. Ez utóbbiban lehet, hogy végre lehetőség nyílik bizonyos korábbi mély lelki sérülések, elnyelt bántások és karmikus konfliktusok rendezésére, és hirtelen megjelenhet a fény az alagút végén.

Mindennek tükrében, áldott, békés napokat kívánunk nektek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Daniel B. Holeman, köszönet a művésznek


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!