Az Őszi Napéjegyenlőség ünnepe

2018. szeptember 23. 3:55, Budapest (UTC+1)

A mai Őszi Napéjegyenlőség szakrális ünnepe megújulást, sokféle változást és a belső és külső „rendrakás” energiáját hozhatja el az életünkbe a Szűz Ascendensen kapuján át, miközben a Nap a Merkúrral szoros együttállásban belép a Mérleg havába a 2-es Házon keresztül. Egyensúly teremtésre, megfontolt óvatosságra, jól átgondolt döntések meghozatalára késztet a teremtéseink kapcsán, de fontos ugyanakkor valóban hangot is adnunk, szélesebb körben kommunikálnunk a teremtő álmainkról, hogy ezzel is bevonzzuk és lehorgonyozzuk a következő lépéseket a manifesztálás útján.

Kiemelt szerepet kap a 7-es Ház is, ahol ma a Hold és a Neptunusz ragyog fel a Halak jegyében, ami a párkapcsolatok elmélyülésének kedvez, kiemeli a fontos emberi kapcsolatainkban mindazt, ami lélek szinten valóban összeköt bennünket, és közben elindít egy rehabilitációs gyógyító hullámot mindazon kapcsolataink terén, ahonnan még fel nem oldott fájdalomcsomókat hordozunk.

Mindezek mellett már azt is tudhatjuk, hogy rendkívüli erejű globális hatással bír ez a mai nap. A legutóbbi tanfolyami napunk során végig vezetett gyönyörű szakrális szertartás során a Földanya ősi szakrális helyszínei és főbb energetikai csomópontjai közül a bolygó torok-csakra vortexével dolgoztunk, és megérthettük, hogy Gaia valójában két rendkívüli jelentőségű időpillanatban nyilatkozik meg az év során, hogy a Föld valamennyi teremtménye felé kiárassza üzenetét, mégpedig a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség idején. Tavasszal elsősorban az adott évre vonatkozó Isteni Terv programját kapjuk meg, ilyenkor ősszel pedig azokat a sorskorrekciós lehetőségeket tudatosíthatjuk, amelyekkel korrigálni tudjuk az eddigi esetleges hibákat vagy meg nem történtetett lépések következményeit.

Hallgassuk tehát a Földanyát a mai napon, és fogadjuk mélyen a lelkünkbe és a testünkbe a most kiáradó gyógyító üzeneteket.

Namasté

Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Kép: Josephine Wall, köszönet a művésznek

 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!