Nagy örömmel osztjuk meg veletek a csodálatos hírt, hogy már régóta dolgozunk a Csillag-Sorsok című könyvünk angol fordításán, amelynek első kötete immár a nyomdába került, hogy hamarosan megjelenhessen, és így ezek a nemzetközi spirituális irodalomban is hiánypótló tanítások és szellemi üzenetek kiáradhassanak a világban. Már most nagy izgalommal várják sokfelé. Ráadásul elkészült a teljes könyv orosz nyelvű fordítása is, most zajlanak az utómunkálatok, lektorálás és majd a nyomdai előkészítés.

Sőt az is egészen fantasztikus hír, hogy immár elkészült a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk német változata is egy gyönyörű e-book formájában. Már az utolsó simítások zajlanak a német honlapunkon, s azután ez az egyedülálló tanítás is elindulhat a német nyelvterület felé, hogy megszólítsa azokat a Fényküldötteket, akiknek sorsában szintén a csillagtudatosság felébresztése dobog…

Mindezt szeretnénk egy akcióval megünnepelni, amelynek keretében a következő 3 napban, vagyis augusztus 22-24. között a Csillag-Sorsok című könyvünk 8200 Ft helyett 7000 Ft-ért lesz kapható.

Itt pedig megtalálhatjátok a könyv részletesebb bemutatását:

„A Csillag-Sorsok könyve a nagysikerű Átlényegülés Kapujában I és II könyvek negyedik átdolgozott, együttes kiadása csodálatos illusztrációkkal és új üzenetekkel bővítve, mely által megismerhetők és felébreszthetők a csillagtudatosság alapkódjai.

A Plejádok valamennyi csillagának kozmikus sorstörténetével, az Androméda-, a Szíriusz-, és az Orion konstelláció csillagainak történelmével, valamint a Naprendszer eredetének felvázolásával.

Majd pedig feltárul a Földbolygó őstörténetének leggyönyörűbb fejezete, Lemúria világának és mitikus lakóinak lírai elbeszélésével, amely az egyik legmagasabb rezgésű és legtisztább szellemi gyökerünk ezen a bolygón. Külön gyöngyszeme ennek a világnak Aion-Ara-Celest-Thé-Om szigetének titka, melyből talán sokan megértik, hogy miért is születtek éppen erre a magyar földre. Ezt követi Atlantisz születésének és drámai pusztulásának bemutatása.

Végül, e kötet teljesen új és egyedülálló kincse öt olyan Andromédabeli Pegazus-lélek megrázóan megható személyes vallomása, amelyből kiderül, hogyan veszítették el csillagbéli otthonukat egykor, hogyan éltek itt közöttünk a Naprendszerben és a Földön, s ezután hogyan jutottak végül haza Felemelkedett Mesterekként, hogy életeikkel lefektessék a megváltás mintázatát és lehetőségének lábnyomait.

Ezek a kizárólag itt megtalálható nagy erejű történetek nagyon sokat segíthetnek és taníthatnak nekünk az életünk átlényegítésének titkáról, s még azoknak is rendkívül sokat adhatnak, akik már ismerik a korábbi Átlényegülés Kapujában köteteket, sőt a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk tanításait is.

Egy igazán szép, időtlen könyv született csodálatos illusztrációkkal, amelyben eddigi utunk talán leggyönyörűbb szellemi gyöngyszemei szerepelnek, melyek valóban nélkülözhetetlen alapját képezik a csillagtudatosság megélésének és fontosak a Csillagnemzetségek 7. dimenziós tanításainak megértéséhez is.

Legyen ez egy varázslatos szellemi utazás a csillag-városok élő birodalmai között, miközben ki-ki ráébredhet saját küldetéskódjaira és sorsa ősi mozgatóira.

Szívből ajánljuk ezt a könyvet minden olyan kereső léleknek és fényküldöttnek, aki úgy érzi, hogy útja a csillagokból indult, és már régóta keresi sóvárgó honvággyal a hazatérés lehetőségeit!”

Namasté

 

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Magyar könyv borítókép: Philip Straub

Angol könyv borítókép: Szabados Emese

 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!