Szolár Antares-kód

13 800 Ft

Ez egy olyan élettükör lehet, ami megmutathatja, hogy a születésnapunk kapujába érkezve az előttünk álló évben milyen hangsúlyos élettémákkal kell foglalkoznunk, milyen nehézségekre, tanító helyzetekre, megmérettetésekre számíthatunk, és ugyanakkor milyen segítő energiák és belső erők vezérlik az adott évünket a fejlődési életspirálunk körén haladva. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az eredendő élettervünk azon lépéseiről kaphatunk felvilágosítást, amelyeket éppen arra az évre írtunk meg magunknak. A csillagok vetületének értelmezése segíthet megvalósítani a legtöbbet az előttünk álló évből, és a lehető legmagasabb rezgésen megélni azt a bizonyos fejlődési létkört, ami vár ránk.

ÁRA: BRUTTÓ 13.800 FT

Category:

Description

Az alábbi képre kattintva megtekinthető egy minta!KÉRJÜK, TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ADATLAPOT A MEGRENDELÉSHEZ! 

(Fontos! Az adatlap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül!)

Szolár Antares-kód

 • YYYY dot MM dot DD
 • (amennyiben ez egy kis település, kérjük feltüntetni a nagyobb város nevét is)
 • :
  (Amennyiben a pontos születési idő, vagyis a felsírás pillanata nem ismert teljes bizonyossággal igényelhető tőlünk egy időpont korrekció és pontosítás egy speciális mediális hangolódás segítségével a Csillagküldöttség útmutatásával! Ugyanis a csillagnemzetségek beavató csillagkódjainak pontos vetülete akár néhány percnyi eltérésnél is változhat például a házcsúcsok vagy tengelyek tekintetében, ezért nagyon fontos, hogy valóban korrekt időpillanattal számoljunk, amikor a lélek az első lélegzetvétellel átveszi a test fölötti irányítást és belép a sorsába, amely kifejezi múltját, jelenét és jövőjét, illetve időtlen létezését is! Ha ilyen időpont korrekció igénylésre kerül, kérjük feltüntetni a hozzávetőleges születési időt, ha lehetséges, legalább a napszak megjelölésével (hajnalban, délelőtt, délben, délután, este, éjjel)!)
 • :
  (Itt fel lehet tüntetni a szülői emlékekből származó időpontot, legalább a napszakot, vagy akár a kineziológiai teszteléssel és egyéb módszerekkel kapott időpillanatot.)
 • (Itt le lehet írni néhány olyan információt, amely a születés folyamatáról ismert az igénylő számára. Például, „elhúzódó vajúdás utáni, nehéz szülés”, „császármetszés”, „a köldökzsinór a nyakra tekeredett”, koraszülés, túlhordás, alacsony Apgar értékekkel való születés, netán újjáélesztés szükségessége, nagyon gyors szülés stb. – bármi, ami a családi emlékekben sajátos információként szerepelt a szülés és születés folyamatáról.)
 • Antares-kódod© az alábbiakat tartalmazza
  • 4 színes radix oldal
  • 4 különbőző összefoglaló táblázat
  • 1 db összesítő táblázat
  Az alábbi linken találhatóak az
  ÁSZF és Adatkezelési szabályzat

Additional information

Language

, ,