Néhány további gondolat “A Mer-Akai védelmi pajzs és az új Felemelkedés Híd kiépítése” meditáció részleteiről és a Fényküldötti összefogásra való készülésről:

Most pedig szeretnénk néhány gondolatot megosztani veletek az eddigi kapcsolódások tapasztalata és reflexiói alapján, ami segíthet mindazoknak, akik már megkezdték a munkát ezzel a meditációval, és azoknak is, akik most kívánnak bekapcsolódni.

Fontos tudni, hogy leginkább azok számára lesz érthető és könnyen követhető ez a nagy ívű belső utazás, akik olvasták legalább a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok és a Szólok Hozzád című könyveinket, mert ezek által lehetnek tudatosak az elhangzó fogalmakkal kapcsolatban, illetve éppen ezért küldtük el külön kérésekre a legutóbbi hírlevelet is.

Azt is szeretnénk elmesélni, hogy ez a meditáció három látszólag különálló egységből áll, amelyben három ösvény szövetsége találkozik, miközben a háttérben egy nagyon tudatos Égi fényprogramot és kódolást követ, amely egységbe fűzi a háromféle energiaminőséget.

Az első részben a Földanya és az Istennő tudatossága és gyógyító bölcsessége vezet bennünket, amit a tavalyi (2014) Női Kígyó év nagyon komoly beavató mozzanatai és katartikus átélései készítettek elő a csoportunk számára, de aki ezen a ponton esetleg valamilyen feszültséget érzékel magában, az tudhatja, hogy a még sérült papnői énje kér gyógyítást és szeretne kiengesztelődni az Istennői misztériumokkal.

Azután jön a nehezebben emészthető és felfogható “Férfi Kígyó tanítás”, a Mer-Akai védelmi fénypajzs kiépítésével, amit a Melchizedek lélektől kaptunk Arcturus 8. dimenziós birodalmából. Ahogy a hírlevélből is kiderülhetett, a világunkat és szellemi, emberi létünk integritását, szabadságát olyan technológiai eszközök és az ún. elektromágneses hadviselés titokban végzett manipulációi veszélyeztetik a leginkább a 21. században, amelyekre nem véletlenül kell épp a tudomány és a Melchizedek misztériumok eszközeivel válaszolni. Ugyanakkor mivel e védelmi erőtér kiépítéséhez szükség van a szakrális geometria alapjainak ismeretére – amelyet a CD belső borítójának illusztrációjával is igyekeztünk segíteni – ezért teljesen természetes módon sokakban első körben a meditáció ezen pontján aktiválódnak az ebből az életből származó saját traumáik – a gyerekkori matematika, geometria, fizika terén átélt kudarcaik, és egyáltalán az iskolai megmérettetéseik sora. Ez okozhat fejfájást, belső nyugtalanságot és leggyakrabban a “kiütődésnek” hívott állapotot, amikor a tudatos elme egyszerűen elszundikál, vagy nagyon küzd az éber figyelemért.

De lehetnek olyanok is, akiknek a földi és galaktikus karmikus történelmük során rendkívül komoly harcaik voltak a Férfi Kígyó nemzetség elcsúszott ágával, a Nibirubeli nemzetség mágusaival, vagy nehéz atlantiszi karmát hordoznak, ezért az ő ellenállásuk, belső harcuk minden jellegű Férfi Kígyó tanítással kapcsolatosan különösen heves lehet. Ilyenkor kizökkennek, nagy feszültség, harag, félelem ébredhet bennük, amit persze a meditáció hatásának vélnek. Ez is egy természetes projekciós folyamat, ami érthető, de mégis nagyon fontos jelzésértékkel bír, ugyanis azt mutatja meg, hogy az adott fényküldöttnek még fontos feladata van egy korábbi életéből származó töltés feldolgozásával, egy nem kívánt mágikus kötés feloldásával, az atlantiszti életének vagy a jelenben átélt traumatikus, őt szinte mágikusan uralni kívánó spirituális vezetővel kapcsolatban. Mindez természetesen nincs benne ebben a meditációban, de mivel jelenleg éppen a Férfi Kígyó nemzetség beavató évét éljük (2015), különösen fontos e téren a lehető legtöbbet gyógyulnia mindenkinek.

(Egyébként segítség lehet ebben az újonnan kiadott Elektra meditációnk is a mágikus kötések oldásával és a nőiségük gyógyításával, ha erre valakinek szüksége van.)

A harmadik részben pedig a Krisztusi misztériumok vezetnek végig bennünket, amelyet leginkább azok tudnak majd teljes szívvel és tudatossággal követni, akik végigutaztak a Szólok Hozzád című könyvünk gyönyörű beavató lépésein és mély felismerésein, a Krisztusi kinyilatkoztatásokat a lelkükbe fogadva.

Persze, ha valaki esetleg “elakadt és kizökkent” már az első két lépés során, akkor nehéz lesz felemelnie a rezgésszintjét ide, különösen, hogy közben be kell járnunk egy érdekes utat, amelyben először a testünkben voltunk, azután a fejünkben, most pedig a Szívünk Templomába térünk be, és hagyjuk hogy ez az élmény egy mennyei elragadtatás felé vezéreljen. Ha sikerül megtartani a szükséges rezgésszintet, akkor minden bekapcsolódó fényküldött szépséges építőköve lehet az általunk és belőlünk épített Felemelkedés Híd négy pillérének.

Ez a harmadik egység a szív képességeit méri meg, mintha a szívünket “Anubis mérlegére” kellene helyeznünk, hogy aztán “átjuthassunk a tű fokán” és megtaláljuk az utat az “Isten Országa” felé, ahová már magunkkal emelhetjük a szeretteinket és ezt az egész gyönyörűséges bolygót is.

A meditációban tehát tudatosan van elrejtve ez a hármas kód, ugyanis e három nemzetség között annyi harc volt már a történelmünk során, sőt annyi háborúság és elcsúszás zajlik a mai napig is, hogy mindezt most kell meggyógyítanunk és megváltanunk, mert az eredendő Isteni Szándék szerint együtt hatva, együttműködve kellene kiárasztani ezt a három sugarat a világunkba. Sőt éppen az a mi csillagemberi fényküldötti feladatunk, hogy e három spirituális minőséggel egységben gyógyítsunk és tanítsunk a bolygó szintű Felemelkedés érdekében.

Ez tehát összességében egy nagyon intenzív és nagyon magas rezgésű grandiózus beavató élmény, egy “szarkofág helyzet”, amihez nagy érettség, komoly alázat és valódi szív-képesség kell, de egyben folyamatosan képzi is az adeptust, aki erre vállalkozik. Tehát, nem kell megijedni az előbb elmesélt tünetektől vagy érzetektől, ugyanis ezeknek a régi töltéseknek, ellenállásoknak, karmikus sorscsomóknak ki kell oldódniuk, mert ez által is fejlődünk, erősödünk és közelebb jutunk a Krisztus Tudatosság állapotához.

Aki ki tud tartani és hajlandó átküzdeni magát a “kiütődésen”, az észrevétlenül felébredő feszültségein, amelyet a személyes Akasha Krónikája hordoz e három nemzetség bármelyikével kapcsolatban (az Istennő útja, a Melchizedek tudás útja, a Krisztusi misztériumok útja), az egészen biztosan meg fogja élni azt a lelki diadalt, hogy egyre tudatosabban és egyre magasabb rezgésszinten lesz képes átutazni ezen a meditációs ösvényen. Sőt egyre erősebbé, védettebbé válik, gyógyulni kezd az élete és oldódnak a problémái, majd pedig egy végtelen kiáradás és katartikus elragadtatás élmény várja, ami a Megvilágosodás és a Krisztus Tudatosság első lépése!  S ekkor egyre több embernek lesz képes segíteni, egyre több embert vonz magához, és általánosságban sokkal nagyobb békében és szeretetben telnek majd a napjai.

Mindezt azért szerettük volna megosztani veletek, hogy választ adjunk az esetlegesen felmerülő kérdéseitekre, kételyeitekre, illetve, hogy segítsük azokat a fényküldötteket, akik kisebb vagy nagyobb csoportokat hívnak össze e közös szellemi munka jegyében, mert ezzel az információval ti is jobban kezelhetitek a váratlan helyzeteket és segíthettek a hozzátok fordulóknak.

Bízunk benne, hogy csodálatos élmények várnak rátok, és egy hatalmas szívkörként, együtt képesek leszünk változtatni a Földbolygó sorsán, és egyre inkább lehorgonyozzuk a Felemelkedés lehetőségét!

Kísérjen a Fény áldása minden átélésetekben!

Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

error: Content is protected !!