Kedves Mindenki!

Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

December hónapjában életbe lép egy akció minden könyvünkre vonatkozóan.

2023. december 5-től:

A Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

December hónapjában életbe lép egy akció bizonyos könyveinkre vonatkozóan.

Ez azt jelenti, hogy a “Csillag-Sorsok” 9800 Ft helyett 9000 Ft lesz, a “Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvünk a 4 CD/MP3 melléklettel együtt 18.800 Ft helyett most csak 16.800 Ft-ért lesz megvehető. A “Szólok Hozzád” című gyönyörű könyvünk, ami leginkább kapcsolódik az Advent időszakához és a Karácsony ünnepéhez december 31-ig nagy kedvezménnyel vagyis 15.800 Ft helyett most csupán 13.500 Ft-ért vehető meg.

Továbbá szintén kedvezménnyel vásárolható meg az angol nyelvű, kétkötetes Csillagnemzetségek könyv is (Stellar Nations – Soul Families: 75$ helyett, csupán 68$-ért!), amellyel a külföldön élő, angolul beszélő barátaitokat lephetitek meg a szintén angol nyelvű csodálatos “Calling You” és a nemrég megjelent “Stellar-Destinies” könyvünk mellett.

Az akció december 31-ig lesz érvényben.

Megrendeléseket továbbra is a +36 20 982 8321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu  címen fogadunk, és kérdés esetén ugyanezen a számon kaphattok további információt is.

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó


2023. december 6-tól

Életbe lép egy “4-et fizet 5 kap” akció a meditációs hanganyagaink vonatkozásában. A honlapunkon a meditációs CD-k menüpont alatt az általunk kiadott több mint 100 meditációs hanganyagról és tanításról megtalálhatjátok a részletes bemutatót: https://csillagnemzetsegek.hu/termekek/meditacios-cd/

Ezek közül választhatja ki mindenki a számára érdekes, neki segítséget jelentő 4+1 CD-t/MP3-t, miközben 4-et fizet és 5-öt kap. A CD-k/MP3-as hangfájlok ára általában 4300 Ft vagy 4800 Ft, esetleg 5000 Ft kivéve a Dupla CD-ket és a legújabb több hanganyagból álló komplex csomagokat és hangoskönyveket. Az akciónk lényege, hogy választhatsz egy ajándék CD-t a 4 mellé a 4300 Ft-os hanganyagok közül.

Az akció december 31-ig lesz érvényben.

Mostanában egyre gyakrabban választjátok a meditációs hanganyagokat MP3-as formában, amelyet azonban ajándékként talán kevésbé látványos adni. Eddig ha valaki szerette volna megrendelni a meditációkat CD és mellé MP3-as változatban is, az 600 Ft többletköltséget jelentett. Ha CD-t szeretnétek ajándékozni szeretteiteknek vagy szellemi úton járó barátaitoknak, és utóbb kiderül, hogy igényt tartanának az MP3-as változatra is, akkor az ünnepek után írhattok nekünk és mi elküldjük az illetőnek a hanganyagot, akciós 300 Ft-os áron, a megadott email címre.

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

error: Content is protected !!