Kedves Mindenki!

Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

December hónapjában életbe lép egy akció minden könyvünkre vonatkozóan.

2022. december 5-től:

December hónapjában életbe lép egy akció minden könyvünkre vonatkozóan.

Ez azt jelenti, hogy az immár kilencedik újranyomásban megjelent “Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok” című könyvünk 15.300 Ft, helyett most 14.500 Ft-ért kapható.

“Csillag-Sorsok” 8800 Ft helyett 8000 Ft lesz, a “Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvünk a 4 CD melléklettel együtt 15.300 Ft helyett most csak 14.800 Ft-ért megvehető. A “Szólok Hozzád” című gyönyörű könyvünk, ami leginkább kapcsolódik az Advent időszakához és a Karácsony ünnepéhez december 31-ig 20% kedvezménnyel vagyis 9900 Ft helyett most csupán 8800 Ft-ért vehető meg.

Továbbá az idén szeptemberben megjelent, legújabb könyvünk – a “Gyöngyszemek a kozmoszból” 8800 Ft helyett 8300 Ft-ért vásárolható meg a Karácsonyi akciónk keretében.

Továbbá szintén kedvezménnyel vásárolható meg az angol nyelvű, kétkötetes Csillagnemzetségek könyv is (Stellar Nations – Soul Families: 68$ helyett, csupán 48$-ért!), amellyel a külföldön élő, angolul beszélő barátaitokat lephetitek meg a szintén angol nyelvű csodálatos “Calling You” és a nemrég megjelent “Stellar-Destinies” könyvünk mellett.

Az akció december 31-ig lesz érvényben.

Megrendeléseket továbbra is a 20/ 982 8321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen fogadunk, és kérdés esetén ugyanezen a számon kaphattok további információt is.
(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó


A Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

December hónapjában életbe lép egy “4-et fizet 5 kap” akció a meditációs CD-ink vonatkozásában. A honlapunkon a meditációs CD-k menüpont alatt az általunk kiadott több mint 90 meditációs hanganyagról és tanításról megtalálhatjátok a részletes bemutatót:

Ezek közül választhatja ki mindenki a számára érdekes, neki segítséget jelentő 4+1 CD-t, miközben 4-et fizet és 5-öt kap. A CD-k ára általában 4300 Ft vagy 4800 Ft, esetleg 5000 Ft kivéve a Dupla CD-ket és a legújabb több CD-ből álló csomagokat. Az akciónk lényege, hogy választhatsz egy ajándék CD-t a 4 mellé a 4300 Ft-os CD-k közül.

Az akció december 31-ig lesz érvényben.

Mostanában egyre gyakrabban választjátok a meditációs hanganyagokat MP3-as formában, amelyet azonban ajándékként talán kevésbé látványos adni. Eddig ha valaki szerette volna megrendelni a meditációkat CD és MP3-as változatban, az 600 Ft többletköltséget jelentett. Ha CD-t szeretnétek ajándékozni szeretteiteknek vagy szellemi úton járó barátaitoknak, és utóbb kiderül, hogy igényt tartanának az MP3-as változatra is, akkor az ünnepek után írhattok nekünk és mi elküldjük az illetőnek a hanganyagot, akciós 400 Ft-os áron, a megadott email címre.

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

error: Content is protected !!