Szeretnénk egy számunkra természetes és az elmúlt 30 év szellemi tanítói és gyógyítói munkája során megérlelt alapelvet megosztani, amelyet ebben a formában a 2015-ben meghirdetett és azóta is, minden szombaton megvalósuló Fényküldötti összefogás kapcsán tettünk közzé először.

Szerettük volna ugyanis, ha ez a néhány emberben felvetődő kérdés nem árnyékolná be a Fényküldöttek rendszeres szombati összefogását, ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk az ezzel kapcsolatos álláspontunkat.

Volt, aki azon felháborodásának adott hangot, hogy miért is nem elérhető ingyenesen – legalább is legálisan és etikus módon – a Mer-Akai védelmi pajzs és az új Felemelkedés Híd kiépítése” című CD-nk, de akár bármelyik meditációs CD-nk, sőt minden ezoterikus szolgáltatás. Nagyon pontosan ismerjük ezt a szimptómát. … Még mindig nagyon sokan működnek az ezoterikus körökben, gyógyítókként, alternatív terapeutaként, „látóként”, akik fennen hirdetik magukról, hogy ők bizony mindent ingyen adnak, ők csak az emberiségért munkálkodnak, hiszen ők is mindent ingyen kaptak az Égtől.

Azonban a Csillagnemzetségek tanításainak tükrében már pontosan tudjuk, hogy egyrészről ez a klasszikus „Medve-betegség” tünete, vagyis a középkori keresztény programozás következménye, amely a jellegzetes „jóság illúzió” önámító, álszent köreibe kényszeríti az illetőt. Másrészt a vezekléskörök hagyatéka, amelyben a segítő az ősi bűntudattöltései mentén való kényszerű szolgálat formájában kívánja kiengesztelni a sorsot.

(Lásd „A Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvben)

Ugyanakkor rendkívül fontos tudni arról, hogy azok az emberek, akik látványosan hangoztatják, hogy csak ők az igazán tiszta és önzetlen lelkek, mert ők ingyen gyógyítanak és segítenek másoknak, látens módon egy nagyon veszélyes úton járnak. Tisztán-látással rájuk nézve és feltárva a kapcsolatrendszerüket, azonnal látható, hogy valójában ezzel egy energetikai adósságba hozzák az embereket, és ezen keresztül magukhoz láncolják őket. A lekötelezettjeikké teszik a pácienseiket, sőt ha ez sokáig tart, akkor függőségi helyzetbe zárják a hozzájuk fordulókat, mert ők a saját – sokszor sérült – egójukat ezekből az emberekből táplálják. A jóság illúzió pedig igen éhes téveszme. Nagyon sokakat igyekszik maga köré gyűjteni, hogy ő ragyoghasson az emberek hálájában és kötődésében, miközben valójában az ő energiájukból él. Ráadásul a „segítő” egója szépen megerősödve innentől kezdve ezt a „számára sikeresnek vélt” mintázatot követeli meg és kéri számon másoktól is.

A legtöbb normális értékek mentén működő ember számára egy idő után kínossá is válik az ilyen helyzet, mert érzi, hogy az állítólagos terapeutája vagy tanítója adósává vált, és igyekszik mindezt túlkompenzálni valamilyen módon. Így válik egyre erősebbé a függőség vagy megkötöttség energetikai rendszere.

Mi elutasítjuk ezt a viszonyrendszert, és tökéletesen tiszta helyzetet szeretnénk teremteni, amiben az egyszerű visszaáramoltatás elve működik.

Ebben a mai világban különösen igaz, hogy soha semmi nincsen ingyen – talán a lélegzetvételen kívül –, ezért természetes, hogy mindennek, amire szükségünk van, és amire vágyunk megfizetjük az árát.

Azt pedig szintén nagyon pontosan tudjuk, hogy milyen óriási anyagi, szellemi, emberi és időbeli áldozatot és költséget jelent minden egyes könyv és meditációs CD előállítása. Mi sem kaptunk soha semmit ingyen, az Égiektől sem! Ezért nem is adhatjuk ingyen – de miért is kellene?

Van egy jellegzetes személyiségzavar és súlyos egó probléma, ami rendkívül idegesítő és destruktív tud lenni, és ez a „nekem jár attitűd”! Szerintünk senkinek semmi nem jár csak úgy, alanyi jogon, ingyen. Mindenkinek mindenért meg kell dolgoznia, és a szellemi kincseket, illetve a tudást is ki kell érdemelnie az alázata és belső munkája révén.

Azok az emberek, akik a spirituális szférában is kikövetelnék maguknak a jogot arra, hogy minden tudáshoz erőfeszítések és áldozatok nélkül, ingyen jussanak hozzá, azok nyilvánvalóan még csak az útjuk legelején tartanak, és csak nagyon keveset látnak, illetve értettek meg a Teremtés törvényeiből és rendezőelveiből.

Ezek azok az emberek általában, akik nem szánnak pénzt, vagyis nem hozzák meg a maguk áldozatát azért, hogy mondjuk egy meditációs CD-t legálisan megvásároljanak, hanem torrent oldalakat kutatnak fel, ahol hozzá hasonló társaik már ellopták, feltöltötték és elérhetővé tették a letölthető fájlokat. Ők nem szeretik kifizetni a könyvek árát sem, inkább kölcsönkérik, és legfeljebb nem adják vissza, vagy e-könyvtárak után kutatnak, ahol zömében illegális anyagok vannak feltöltve, köztük a mi könyveink is. Lehet, hogy moziba sem járnak, inkább felkutatják a valakik által már feltört és illegálisan feltöltött filmek anyagait. Ők tehát azt hiszik, hogy „nekik ingyen jár minden”, csak közben észre sem veszik, vagy át sem gondolják, hogy az ő ingyenességük ára az, hogy közben egyszerűen meglopják az alkotókat, minden visszaáramoltatás nélkül. Elveszik, ami nekik kell, ami szerintük nekik jár. Nem csoda, hogy éppen ezért a mai világban a művészek, zenészek, szellemi alkotók éheznek, vagy a fennmaradásukért küzdenek, pedig nagyon sokakat gazdagítanak az általuk teremtett értékekkel.

Csak még arra nem ébredtek rá, hogy az ilyen attitűddel működő emberben soha nem teremthet fényt, nem hozhat valódi fejlődést vagy gyógyulást az így megszerzett tudás és információ!

Aki pedig történetesen a fent említett meditációs hanganyag kapcsán fejezte ki nem tetszését az ár kapcsán, nem gondolt arra, hogy miközben szerinte neki ingyen is járna a Mer-Akai védelmi pajzs, és a lehetőség a Felemelkedés Hídra való felkapaszkodásra, azt várja el a tőlünk és a többi Fényküldöttől, hogy hozzuk meg helyette az áldozatokat és emeljük őt is magunkkal a mi saját erőfeszítéseink által. Márpedig ez nem lehet egy érett és felelős Fényküldött attitűdje.

Mi a visszaáramoltatás kozmikus elvében hiszünk, mert ez egyensúlyozza ki és tartja az egyetemes rend keretei között a világunkat.

A mi jelenlegi világunk a pénz energetikai forgalmára épül, ezért pénzt kell fizetni a stúdió eszközökért és a stúdiómunkálatokért, a háttérzenék szerzői jogainak megvásárlásáért, a CD-kért és a borítók grafikai anyagának elkészítéséért, aztán a nyomdai előállításáért is, ahogy minden másért, nem is beszélve a könyveink előállítási költségeiről, amit persze csak egy mozdulat ellopni és letölteni valahonnan. Ha történetesen kavicsokkal kereskednénk és fizethetnénk az áram-, víz- és gázszolgáltatásokért, akkor nagyon örülnénk a szép kavicsoknak is.

 Végezetül fontos megérteni azt is, hogy ez a téma is csak egy téves hitrendszerekből és régi érzelmi és mentális programozásokból származó métely, amelynek nem szabad teret engednünk, mert akkor az ellenerők terve érvényesül, és még a Fényküldöttek közösségének sem sikerül összefognia és egy olyan tiszta szeretetáramlásba kerülnie, amely képes lenne megváltoztatni a jelen folyamatok irányát.

Ne engedjünk tehát ennek a bomlasztó hatásnak, hanem kövessük a belső hívást és a lelkiismeretünk hangját! A Csillagnemzetségek tanítása kristálytisztán és gyönyörűen bemutatta, hogy minden létezőben egy mérhetetlenül különleges és egyedi sors munkál, amelyet beteljesíteni érkezett a szellemi, lelki és testi csillagkódjai mentén. Tartsuk ezt tiszteletben egymásban és ne raboljuk ki egymást, hanem áramoltassunk vissza egymás felé azért az értékért, amit ki-ki létrehoz!

Valójában nagyon egyszerű ez a helyzet, hiszen senkinek nem kötelező kapcsolódnia ehhez a folyamathoz, csak aki teljes szívéből vágyik rá, és szeretné meghozni a maga áldozatait érte.

Aki úgy érzi, hogy neki nem éri meg ez a meditáció az árát, az kérjük, hogy semmiképpen NE VEGYE MEG és ne is dolgozzon vele, mert valóban nincs is készen erre a munkára! Ő bizonyára megtalálja majd a neki megfelelő eszközt, amivel boldog és elégedett lehet. Senkinek nem kell követnie a mi utunkat, csak aki érzi a szívében a rezonanciát, és tiszta szeretettel tudja követni a vezetés hangjait, mert hisszük, hogy csak így formálhatunk egy töretlen egységet!

Bízunk benne, hogy ez az üzenet eljut azokhoz, akikhez kell, mi pedig szépen haladunk tovább az Égiek által kijelölt fénnyel teli ösvényen a Felemelkedés közös álmát teremtve!

Namasté 

Beatrix&Anikó

error: Content is protected !!