Antares-kód / Antares-kód rendelés

A feltüntetett áraink minden esetben bruttó árak és tartalmazzák a mindekori törvényi előírásoknak megfelelő ÁFÁ-t.
 
Ára:
▪ Születési időpont pontosítás nélkül - 8.000 Ft
▪ Születési időpont korrekcióval - 9.000 Ft
 
Könyvvel egybekötött akció!
Ezúton adjuk hírül, hogy azon érdeklődők és fényküldöttek számára, akik a Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok könyvet az Antares-Kód képlettel együtt rendelik meg, a könyv árából 10% kedvezményt adunk – vagyis az 13.500 Ft helyett 12.500 Ft-ért kapható, és ehhez adódik hozzá az Antares-kód ára pontosítás nélkül vagy pontosítással. Ennek függvényében összesen 20.000, illetve 21.000 Ft a két termék ára.
 
Terápiával egybekötött akció! 
Ezúton szeretnénk jelezni, hogy amennyiben valaki egy terápiás segítséget vesz igénybe és bejelentkezik valamelyik gyógyítónkhoz az asztro-kozmogenezis 13 ösvénye gyógyító eljárásunkra, a saját Antares-kódját 9.000 Ft helyett 6.000 Ft-ért rendelheti meg! Fontos, hogy erre vonatkozó igényedet a rezonanciák alapján általad kiválasztott gyógyítónál jelezd már a bejelentkezéskor!(lásd a Terápiás Ajánlások menüpont alatt)
 
 
Családi kedvezmény! 
Tekintettel a nehéz gazdasági helyzetre, úgy gondoltuk, hogy szeretnénk segíteni a családoknak olyan módon, hogy ha valaki szeretné a családja tagjainak is megrendelni az Antares-kódját, vagy a Szolár Antares-kódját, akkor 3-4 kód együttes megrendelése esetén minden egyes képlet ára 9.000 Ft helyett 7.000 Ft lesz, illetve 5 fölötti Antares-kód megrendelése esetén 6.500 Ft lesz a kedvezményes ár!
 
 
Hogyan rendelheted meg az Antares-kódodat©?
1.) Válaszd ki, melyik típusú Antares-kódot© szeretnéd:

▪ a születési időpontodra való hangolódással*

▪ születési időpont korrekció nélkül

▪ vagy szolár Antares-kódot©

Kérlek itt jelezd, amennyiben a feltüntetett kedvezményeink bármelyikével élni szeretnél!
2.) Hívd a 20/982 83 21-es számot!
3.) A megrendelés leadásától számított 3-5 munkanapon belül elkészítjük az Antares-kódodat © . 
Az elkészült képleteket postai utánvéttel vagy személyes egyeztetés útján (20 / 982 83 21) az átvételkor való fizetéssel kézbesítjük.
Új szolgáltatásként igény szerint pdf formátumban, elektronikus úton is tudjuk a megrendelésedet teljesíteni. Ehhez fontos, hogy a megfelelő e-mail címet add meg a megrendeléskor, mert a hibás e-mail cím megadásából származó reklamációt nem tudjuk elfogadni!
Mintaként alább megtekinthető és letölthető a 2009-es Fényünnepünk képlete, a Csillagportálok lehorgonyzásának időpontjára bepontosítva.
Antares kód© – a Csillagportálok lehorgonyzása - FULL DOWNLOAD
Fontos:
*Amennyiben a pontos születési idő, vagyis a felsírás pillanata nem ismert teljes bizonyossággal igényelhető tőlünk egy időpont korrekció és pontosítás egy speciális mediális hangolódás segítségével a Csillagküldöttség útmutatásával! Ugyanis a csillagnemzetségek beavató csillagkódjainak pontos vetülete akár néhány percnyi eltérésnél is változhat például a házcsúcsok vagy tengelyek tekintetében, ezért nagyon fontos, hogy valóban korrekt időpillanattal számoljunk, amikor a lélek az első lélegzetvétellel átveszi a test fölötti irányítást és belép a sorsába, amely kifejezi múltját, jelenét és jövőjét, illetve időtlen létezését is!
Ha ilyen időpont korrekció igénylésre kerül, kérjük feltüntetni a hozzávetőleges születési időt, ha lehetséges, legalább a napszak megjelölésével (hajnalban, délelőtt, délben, délután, este, éjjel)!
Ezek alapján hangolódni fogunk a Csillagküldöttség irányításával a pontos születési pillanatra, bár megjegyezzük, hogy időnként előfordul, hogy a testet öltés nem egyetlen lépésben, hanem egy folyamat részeként több lépésben történik, így esetleg több nagyon fontos pillanat mutatkozik meg az Égi és földi sors összekapcsolódásában.
Majd elkészítjük a születési kapu élethídjára vetülő sztelláris sugarak térképét a korábban felvázolt módon négy különböző, színes horoszkóp ábrán.logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK