Könyvek

A könyvek kizárólag nálunk kaphatóak és az alábbi elérhetőségeken rendelhetőek meg:
rendeles@csillagnemzetsegek.hu
+36 20/982 83 21
Telefonos megrendelés esetén Budapesten közösen egyeztetett helyszínen, egyeztetett időpontban is átvehetőek a könyvek illetve a meditációs CD-ék.


 
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd továbbadni ezt a hírt a hasonló érdeklődésű barátaidnak is, legyen az Égi Pegazus-lelkek áldása rajtad
és az üzenet kiáradásán!
Namasté
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó
CSILLAGNEMZETSÉGEK – LÉLEKCSALÁDOK
13 500 Ft

A Tejút Galaxis kozmikus történelmének krónikája Második bővített kiadás, megjelenés 2014. november 30.

CSILLAGNEMZETSÉGEK – LÉLEKCSALÁDOK

 

Egy csodálatos, forradalmian új tanítás érkezett a Földbolygóra, amely valóban, talán soha meg nem élt mélységekben nyitja fel kozmikus emlékezetünket, és megadja a multidimenzionális tudatosság lehetőségét azáltal, hogy felismerhetjük az életeinket, szellemi és fizikai létünket vezérlő legmagasabb összefüggéseket, a galaxis szintjén létező karmikus múltat és fejlődési lehetőségeket.

Különleges izgatottsággal készülünk mi magunk is ennek a tudásnak az átadására, ugyanakkor egy mélységes hálával a szívünkben, hogy az Égi Szellemi vezetés méltónak talált bennünket és a csoportjainkat ennek a rendkívüli jelentőségû anyagnak a közvetítésére és lehorgonyzására…

Dedikált példányok igényelhetőek, melyet kérünk a megrendeléskor jelezni!


Kedves Testvérek!

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy 2014. november 30-án 11 óra 11 perckor megjelent és útjára indulta Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok című nagy sikerű könyvünk átdolgozott bővített második kiadása táblakötésben és több mint 1000 oldalon!

Ez a könyv egy rendkívüli erejű, egyedülálló tanítást hordoz, amely egy varázslatos lélekutazásra invitál a galaktikus mítoszok világában, ahol belső valóságként kelnek életre az unikornisok, az angyalok, a sárkányharcosok, a szárnyas oroszlánok, a pegazus lények, a delfinek és bálnák, a tündérek és manók, a Melchizedek tudatosság tanítói és az Istennő gyógyító papnői vagy a Krisztus tudatosság követei, és még sok más mitikus lény. S a könyv végére ki-ki ráébredhet arra, hogy ezek a létezők nem csupán a mesék és az álmaink szereplői, hanem mint léleksugarak bennünk munkálnak, mint az életünket vezérlő láthatatlan alapelvek, küldetéskódok és sorsformáló csillagerők! A Földbolygó történetében most először nyílhat fel a könyv által a Galaktikus Akasha Krónikák 7. dimenziós titkos tanítása, melynek tükrében minden ember felismerheti önmaga legősibb testi-, lelki- és szellemi csillaggyökereit, és megértheti létezése legmagasabb szintű rendezőelveit.

E különleges könyv felvázolja az egész Tejút Galaxis kozmikus történelmének emlékezetét a tizenhárom Csillagnemzetség és több mint 230 csillag tükrében, amelyhez a szerzők megalkották a külön megrendelhető ©Antares-kód nevű személyes csillaghoroszkópot is, mely által most először egyénileg is értelmezhetővé válnak a csillagok csodálatos tanításai!

Egy korábban soha meg nem élt felfedezőút vár rád, és a végén – Önmagad!

Ez a csodálatos könyv közel 100 színes csillagkép ábrával, csillagpozíciós táblázatokkal és Philip Straub különlegesen kifejező, mitikus ihletettségű képeinek illusztrációjával, illetve hazai művészek gyönyörű alkotásainak gazdag képanyagával készült, Szepes Mária ajánlásával.

Bízunk benne, hogy nagyon sok fényküldött számára nyújt majd segítséget csillaggyökereinek és a sorsában munkáló szellemi alapelvek felismerésében!

Ára: 13. 500 Ft, amely azonban a mostani karácsonyi akció keretében december 31-ig 13.000 Ft-ért megvásárolható.

Megrendelhető: +36/20 9828321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu e-mail címen


E könyv mindenkié és valóban mindenkinek rendkívül sokat adhat, aki komolyan és mélyen keres, és már hosszú évek óta járja a lélek útját. Hiszen kivétel nélkül mindenki magára ismerhet az Unikornis lelkek, az Angyalok, a Szárnyas Oroszlánok, a Sárkányharcosok és Nagymacskák, a Pegazuslelkek, a Kígyótanítók és gyógyítók, a Medvetanítók, a Csillagemberek, a Madarak, Niomé, vagy a Delfinek és Bálnák Csillagnemzetségének közösségének valamelyikében. Mégis leginkább azok a Fényküldöttek fognak olthatatlan vágyat érezni a Csillagnemzetségek tanításának megismerésére, akiknek eredendő élettervük sorskódjai szerint dolguk és küldetésük a multidimenzionális csillagtudatosság kiépítése a bolygón a Felemelkedés szolgálatában.

A Csillagnemzetségek Küldöttsége már a kiadás idején jelezte, hogy szinte előre látható minden egyes könyv leendőtulajdonosa. Sőt az Égi Terv szerint kirajzolódik az is, hogy bizonyos szellemi előkészítések után kinek mikor kell tudatosan rátalálnia a könyvre, illetve azt elolvasva és önmagára ismerve, ráébrednie valódi sorsára. S hogy mikor lesz kész belépni abba a beavató folyamatba, és akár tanfolyami tanulásba, mely által maga is tökéletesen tiszta szívű, éber és tudatos láncszeme lehet a globális csillagtudatosság új erőterének kiépítéséhez kapcsolódó folyamatnak. 
Természetesen minden kereső lélek csakis akkor kezdhet el rezonálni erre a könyvre, amikor az élettervében megírt pillanat elérkezik és a saját lelke megszólaltatja azt a csillagokból érkező gyönyörű hívó dallamot, ami hirtelen felnyitja belső érzékeit e tudás megértésére, s ezáltal egy csodákkal teli kozmikus emlékező folyamat veheti kezdetét…

Ráadásul e könyv valóban örök érvényű és minden egyes újra olvasással teljesen új rétegek nyílnak fel, egészen más fénypontok csillannak meg a megértés vásznán, mintha újabb és újabb lélekrészeink kapcsolódnának hozzánk, hogy végül szellemi utunk belső lámpásai, vezérelvei legyenek. Minden felismerés és kozmikus emlék akkor és csak akkor nyílhat fel, ha már készen állunk annak fogadására és az általa hozott tudás és lélekkódok integrálására. Ezért is érdemes egy egészen sajátos módon olvasni a könyvet. Első alkalommal fontos belépni abba a bizonyos személyes emlékező csillagszentélybe, amit már előkészítettek számodra az Égiek és abban a saját ritmusodban haladva az elejétől a végéig elolvasni e szellemi tanítást – akár az Antares-kódoddal összevetve -, mert a galaktikus történelem láncszemenként, lépésről-lépésre van felépítve az egymásra épülő fejezetek által.

Majd pedig csak hagyd, hogy a Csillagnemzetségek Küldöttsége veled maradjon és akár hónapokon, éveken át vezessenek meditációkon, álmokon, gyönyörű katartikus felismeréseken és élethelyzeteken keresztül, miközben olyan sugallatokat küldhetnek, hogy újra és újra olvass el bizonyos fejezeteket, amikből mindig más-más részlet világosodik majd meg számodra!

Csodálatos, lélekemelő felismeréseket és gyönyörű szívélményeket kívánunk hát mindazon fényküldötteknek, akik rezonálnak erre a tanításra és akiknek sorsában benne van a csillagkódok titkának megismerése!


AKCIÓ!

Ezúton adjuk hírül, hogy azon érdeklődők és fényküldöttek számára, akik a Csillagnemzetségek könyvét az Antares-Kód képlettel együtt rendelik meg, a könyv árából 10% kedvezményt adunk – vagyis 13 500 Ft helyett 12 150 Ft-ért vásárolható meg a könyv.

Továbbá 2-5 db Csillagnemzetségek könyv egyidejű rendelése esetén 5%, 5 fölötti példányszám esetén pedig 10% kedvezményt adunk minden egyes példányra.

Ugyanakkor fontosnak tarjuk hangsúlyozni azt is, hogy minden egyes könyv, meditációs hanganyag és fényszobor rendelésével hozzájárulsz e Fénytemplom működéséhez és további szellemi tanítások kiadásához, ezért hálás köszönettel fogadunk minden rendelést a fényküldöttek közösségétől!

Ezt a könyvet csak az tartja drágának, aki még nem olvasta és nem tudja mi van benne, illetve aki nem tudja, milyen elképesztő munka áll mögötte!

Az Intenzív csoportjaink tagjai, akik ezt teljes mélységében át is élték már, és mindazok, akiket azóta megérintett ez az Égi tudás, maguk között csak úgy beszélnek róla, hogy egy-egy Csillagnemzetség óriási horderejű történelmének megismeréséért, s az általa közvetített lélektükör átéléséért, s azokért a felismerésekért, amelyeket hozott számukra – szinte kifejezhetetlenül kevés az az 1000 forint, amiért már bárki hozzájuthat ehhez a misztériumhoz a könyv lapjai által…

Már többszáz olvasó jelezte vissza azt – a Csillagküldöttség ígéretét beváltó – különleges csodát, hogy ahogy megérinti a könyvet, majd ahogy lassan belép annak csillagfényes világába az élete egy misztérium áhítatában teljesen átalakul, mintha valóban egy mennyei Szentélybe lépne be, melynek fényfalait ősi, titkos elfeledett csillagkódok szimbólumai ékesítik, melyek mind őróla mesélnek. Visszaidézik csillagbéli gyökereinek égi és földi történelmét, hihetetlenül mély magyarázatot adnak élete nagy sorskérdéseire, ösztönös belső késztetéseire, karmikus problémáira és megvilágítják küldetése ösvényét! Mindez a személyes Antares-kód értelmezésével még inkább életre kel és kifejezi sorsát, megmutatja a testében, a lelkében és a szellemi szintjén hordozott csillagkódok ösvényeit, melyeket a földi történelem során most először jött egységben és tudatosan megélni ebben az inkarnációjában.

 

KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE A BELELAPOZÁSHOZ!

 

 

TOVÁBBI KÖNYVEK

SZÓLOK HOZZÁD
9 900 Ft

Csillag-sorsok
8 200 Ft

CSILLAGNEMZETSÉGEK – LÉLEKCSALÁDOK
13 500 Ft

A MEGVÁLTÁS MISZTÉRIUMÁNAK GALAKTIKUS ÉS FÖLDI KULCSAI
15 300 Ft

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN I.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN II.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

Calling You - new, in English!
9 900 Ft

Stellar Nations - Soul Families book (English language)
13 500 Ft

Взываю к тебе - Szólok Hozzád orosz nyelvű kiadás
9 900 Ft

logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK