Meditációs CD-k
A Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése
3 500 Ft

Felhívás a Fényküldöttek összefogására!

Az utóbbi hónapokban sokan kérdeztétek tőlünk, hogy vajon hogyan látjuk, illetve milyen üzeneteket kaptunk a Felsőbb világokból a fokozatosan kibontakozó egyre válságosabb menekültkérdés ügyében és mik lehetnek ennek hátterében. Vannak válaszaink, de ezeket nyilvánvaló okokból semmiképpen nem szeretnénk megosztani a facebook keretei között. Ha szeretnél bővebb információt kapni a háttérben működő folyamatok bizonyos aspektusairól, és a világunkat globálisan terhelő helyzetről, akkor igényelheted az ehhez kapcsolódó információs levelünket a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon, ahol az alábbi csodálatos CD, mint óriási erejű fényküldötti eszköz is megrendelhető.

A világunk most egy újabb komoly válság felé sodródik, és ha valaki tényleg átlátja a háttérben működő elképesztően destruktív erőket, akkor bizony elfoghatja a kétségbeesés, hogy vajon, hogyan lehet egyáltalán megmenteni ezt a bolygót és megvalósítani azt az életet, amiért megszülettünk. Ugyanakkor Van Válaszunk erre a helyzetre, amelyet belefogalmaztunk a legújabb meditációs CD-nk szellemi üzenetébe és minden szavába, így ezennel szeretnénk átadni ezt a felbecsülhetetlen kincset minden arra érett és nyitott fényküldöttnek, aki készen áll bekapcsolódni ebbe a közös munkába, amellyel szeretnénk átfordítani a Földbolygó jelenlegi sorsát, hogy visszatérhessen a Felemelkedés sorsalternatívájának életmedrébe!

Ez csak közösen sikerülhet, úgyhogy osszátok meg bátran a hírt és hívjatok kapcsolódásra minél több fénytestvért, mint ahogy a Globális Sorskorrekció idején tettük 2007-ben!

 

Itt találhatjátok a meditáció részletesebb bemutatását:

A Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése

Ez a rendkívüli erejű monumentális ívű kollektív meditáció három nagyon fontos lépésen keresztül vezeti végig azokat a fényküldötteket, akik hívást éreznek, hogy egy új hullámban teremtői legyenek a Földbolygó megmentésének és a Felemelkedés folyamatának. Az első két lépésben olyan egyedülálló védelmi erőtereket építünk fel, amelyek képesek arra, hogy a mai világunkat sajnos minden pillanatban átható láthatatlan tudatmanipulációs és destruktív energetikai programokat kiszűrjék, hatástalanítsák a személyes terünkből.

Ezek az ún. elektromágneses hadviselés eszköztárában lévő sötét, pusztító objektumok hatásai, mint a HAARP, a Gwen tornyok, X-band radarok, a Chemtrailek stb., melyek folyamatosan rombolják a bolygót és a földi élet lehetőségeit számunkra a hatalmi elit öncélú geopolitikai játszmái mentén. De kaptunk egy elképesztő erejű 8. dimenziós eszközt a Melchizedek lélektől és a Szíriuszbeli Mesterektől a Mer-Akai védelmi pajzs felépítése által, amely segít megtisztítani az életterünket és védelem alá helyezni az egész Földbolygót, miközben egy nagyon mély energetikai gyógyítást és áthangolást is átélhetünk.

A harmadik lépésben pedig egy mennyei elragadtatás felé emelkedünk a leggyönyörűbb Krisztusi misztériumok életre keltésével, amelyben egy új Felemelkedés Hidat építünk a Fényküldöttek összefűzött szív-erejéből, amelyen át Gaia harmadik dimenziós világát átemeljük az 5. dimenzió fényvalóságába, hogy onnan egy új, megszentelt és a Fény rezonanciáját hordozó életet teremtsünk ezen a bolygón.

Ha már felismerted fényküldötti sorsodat és szeretnél kapcsolódni ehhez a világméretű mozgalomhoz a bolygószintű dimenzióváltás teremtőjeként, akkor testvéri szeretettel fogadunk körünkbe, hogy az éteren át találkozzunk ebben a szent és felemelő szolgálatban!

 

A CD ára: 3900 Ft, de csoportos rendelés esetén életbe lép a "4-et fizet 5-öt kap" akció is, így hamar felállhatnak a kisebb és nagyobb csoportok az országban! E nagyon komplex meditáció hossza 65 perc, így nagy szellemi állóképességet igényel, és valóban rá kell szánni az időt is a munkára.

A Mer-Akai védelmi pajzs felépítése bizonyos szakrális geometriai alapok ismeretét feltételezi, de ebben próbáltunk segíteni nektek a belső borító illusztrációival, ezért feltétlenül nyissátok ki a CD négy oldalas borítóját is!

Megrendelhető a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

Nagyon köszönjük, hogy megtiszteled és támogatod a munkánkat azzal is, hogy a visszaáramoltatás kozmikus elvét követve megvásárolod a meditációs CD-t és nem illegális, kalóz fájl letöltésével vagy a CD-ről készült másolat elfogadásával kapcsolódsz ehhez a folyamathoz!

Ugyanakkor ez egy olyan meditáció, amit nemcsak egyedül végezhetsz, hanem kifejezetten jó kisebb vagy nagyobb csoportokban, közösen is megélni, hogy megsokszorozzuk az erejét. A kritikus tömege a négy emberi szív összefűzése, így ha már vagytok legalább négyen, akkor az erőtök exponenciálisan növekedni fog! Sőt ha az ország akár különböző pontjain egy időben éli át négy ember ezt a nagy ívű Felemelkedés meditációt, akkor is már működésbe lép a csoportelv hatása. Ha pedig elérjük a 9000 főt, akik különböző ritmusban, de már erre a tudásra, vagyis a Mer-Akai pajzs és a Felemelkedés híd kiépítésének rítusára felébresztett tudatossággal fognak dolgozni a Földért, akkor szinte megállíthatatlan lesz az erőnk és folyamatosan tisztán tarthatóvá válik a légkörünk és a személyes erőterünk is.

Hamarosan kiadásra kerül ez a csodálatos eszköz angol nyelvű CD-n is, így az a sok ember a világban, aki már olvasta az angol Csillagnemzetségek könyvet és így bekapcsolódott a csillagtudatosság kozmikus szövetébe, szintén közös teremtőivé válhat ennek a globális védelmi fénypajzsnak, hogy a Fényküldöttek közössége harcok és fegyverek nélkül, egyszerűen tiszta szellemi erővel visszavehesse az irányítást a Földbolygó sorsa és jövője felett.

Legyünk hát közös teremtői ennek a „mentőakciónak” az Új Felemelkedés híd megteremtése és fenntartása által!

Ezzel a meditációval akár naponta-kétnaponta is dolgozhatsz otthon egyedül, hogy folyamatos, stabil védelmi pajzsot építhess, és megtisztítsd a saját és a szeretteid életterét, átélve e belső utazás első két lépését. Ugyanakkor a kritikus tömeg igénye miatt megsokszorozhatjuk az új Felemelkedés Híd erejét, ha sokan végezzük egyszerre az országban és a világon ezt a csodálatos rítust. Az lenne az ajánlásunk, hogy minden szombaton 17-22 óra között bármikor adjunk egy órát az életünkből ennek a Fényküldötti összefogásnak! Mivel a csoportunk már évek óta kapcsolódik lélekben hétvégén, ezért biztosan tudhatod, hogy legalább 150 ember dolgozik veled egy időben ilyenkor, és ez a szám csak egyre növekszik majd, hogy közös teremtőivé váljunk ennek a sorsfordító szellemi fényhálózatnak! 

Igazán boldog és áldott, fénnyel teli átéléseket kívánunk mindannyiótoknak!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

p.s. Jeleznénk még azt is, hogy nagyon örülnénk, ha esetleg megírnátok e-mailben a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen, amikor csoportos munkára készültök, akár egyszeri alkalommal, akár rendszeresen, mert így tudhatjuk, hogy hogyan és hány fényküldöttel bővül a körünk ebben a szép szolgálatban! Sőt akár később egy térképen is bemutathatjuk a gyülekezésünk ütemét.

 ♦

Szeretnénk jelezni nektek azt is, hogy készítettünk egy nagyobb lélegzetű írást e meditáció tudatos felépítésének és belső kódjainak részleteiről, az átélés közben esetlegesen megjelenő tünetekről és felmerülő kérdésekről, illetve a Fényküldötti összefogásra való készülésről, amit itt találhattok meg... 


TOVÁBBI MEDITÁCIÓS CD-K

A Testünk Dévájának gyógyító titkai
3 000 Ft

Utazás a delfinek gyógyító ölelésében
3 000 Ft

Találkozás a Lélekfáink birodalmával – A Tündérek kertjének igézete
3 000 Ft

A Szívünk felszabadítása az Elengedés Misztériumán át
3 000 Ft

Cell-level DNA Recoding – The Secret of the 12 strand DNA Activation
3 000 Ft

Kiszabadulás a stressz-mátrixból, avagy út a belső béke és egységélmény felé
3 000 Ft

A Harcosok Szakrális Útja I-II
5 000 Ft

Idegrendszeri gyógyítás a meditáció és a mentális programozás erejével
3 000 Ft

A párosság misztériumának égi és földi gyökerei
3 500 Ft

Utazás Diamont Saphira csillagára …
4 000 Ft

Az Angyalok csillagösvénye / Az „Angyal-ember” születése
5 000 Ft

A Teremtő folyamatok harmadik kulcsa
3 000 Ft

A kórokozó elementálok kivezetése – Antimikróbás szellemi gyógyítás
3 500 Ft

In the Sanctuary of Justice and Forgiveness
3 500 Ft

Az Érzékszervi gyógyítás meditációs gyakorlata – A Hallás gyógyítása
3 500 Ft

A hormonális egyensúly visszaállításának Lemúriai rítusa
3 500 Ft

Az Érzékszervi gyógyítás meditációs gyakorlata – A Látás gyógyítása
4 000 Ft

Az Igazság és Megbocsátás Szentélyében
3 500 Ft

A szellemi transzmutáció titka a harmadik szem kozmikus lencséjén át
3 500 Ft

In the Heart of the Celestial Swan
3 000 Ft

Ízületi fájdalmak kezelése Niomé erejével (HUNGARIAN language)
3 000 Ft

A Csillaghattyú Szívében - ÚJ!
3 000 Ft

A félelmek, fájdalmak és függőségek legyőzése Niomé erejével
3 500 Ft

A személyes és planetáris Anti-háló működtetésének rítusa Niomé erejével
3 000 Ft

A csakráink harmonizálása a Ka-Híta gyógyító szertartáson keresztül
3 000 Ft

ÚJ!!! A Test-álma II. - dupla CD!
5 000 Ft

ÚJ!!! A Test-álma I. – Találkozás a testünk szellemével
3 000 Ft

A test védelmi rendszerének finom áthangolása és harmonizálása (elsősorban autoimmun és allergiás betegségek kiegészítő terápiája)
3 000 Ft

A Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése
3 500 Ft

Creating the Mer-Akai Protective Shield and the New Ascension Bridge (ENLGISH language)
3 500 Ft

Elektra csillagpapnőinek Megváltásösvénye
3 000 Ft

A Duál-párok szent találkozása a csillagok tükrében
3 000 Ft

Utazás Csillaglelked Birodalmába
3 000 Ft

A félelmek kezelésének és oldásának belső ösvénye
3 000 Ft

Visszakapcsolás az Élet-szövet áramlásába - Az Istennő gyógyító ösvénye
3 000 Ft

Egy szenvedésben rekedt lélekrész mentésének szakrális rítusa
3 000 Ft

Aldebaran csillagtükre - Az Őrangyali fájdalomkör gyógyító utazása
3 000 Ft

The Mystery of the Acceptance of Mercy (ENGLISH language)
3 000 Ft

A Kegyelem Elfogadásának Misztériuma - ÚJ KIADÁS!
3 000 Ft

Gyógyító utazás Anima-Animus lélektükrében
3 000 Ft

The Stellar Path of the Angels (ENGLISH language)
3 000 Ft

Alliance of Light (ENGLISH language)
3 000 Ft

Szövetség a Fényben
3 000 Ft

A Sejtkarmikus generációs múlt oldása
3 000 Ft

A Csillagtudatosság felébresztése a testünkben
3 000 Ft

A „Vagyok, aki Vagyok” Tudatosság pillérei
3 000 Ft

A gyógyulás kulcsa
3 000 Ft

Az Új Idő Kapujában
3 000 Ft

A Lemúriai Kristálytemplom üzenete
5 000 Ft

A Teremtő folyamatok második kulcsa
3 000 Ft

A Teremtő Folyamatok első kulcsa
3 000 Ft

Santé di Om – Sorskorrekció
3 000 Ft

Pegazus gyógyító csillagösvény az Ég Oszlopai között
3 000 Ft

Niomé titkai
5 000 Ft

Csillagkódok - Belső utazások a Plejádok csillagvilágain át
12 000 Ft

Maya – Merope csillagutazása
3 000 Ft

Sterope – Atlas / Pleione csillagutazása
3 000 Ft

Elektra – Kelaino csillagutazása
3 000 Ft

Alcyone – Taygeta csillagutazása
3 000 Ft

A Krisztusi Fénytest felépítésének misztériuma
3 000 Ft

Válaszút: Gyógyító meditációk daganatos betegek részére
3 000 Ft

A Szív Lélek-csillagának Misztériuma
3 000 Ft

A Bőség Forrása
3 000 Ft

Találkozás a gyermekkel/A szülés misztériuma
3 000 Ft

A Nap Kapujának üzenete / A Szív Temploma
3 000 Ft

CD - Hazatérés a csillagok hídján át / Szolgálat a Földanyáért
3 000 Ft

A sejtszintű DNS átkódolás folyamata
3 000 Ft

Sejtszintű áthangolás a Földanya kristálybarlangjában
3 000 Ft

A Születés Csarnokában
3 000 Ft
logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK