2023. szeptember 16.

A mai összefogásunk fényterében imádkozzunk a békéért, a Földanyáért, az erdőkért és a fákért, melyet az egyre inkább parazitaként viselkedő emberi faj, és annak irányító elitje ismét beáldozna egy rövidtávú gazdasági hasznonszerzés és folyamatos militáris térfoglalás keretében. …

Jól ismerjük a nagy körfogást, a globális elit játékait, a mesterségesen generált katonai konfliktusokat, a tudatosan indított politikai és gazdasági válságokat, a szépen megtervezett recessziót, inflációt, az elszegényedés hullámait, amikből mindig csak a bolygó 1%-át jelentő elit gazdagodik és hizlalja tovább a bűnben és vérben szerzett vagyonát.

Na és akkor itt van még a klímaválság és a globális felmelegedés médiakampánya és kirakat intézkedései… Hiszen hol vagyunk már a foszilis energiaforrások káros hatásaihoz képest akkor, amikor a világ minden pontján működő HAARP-hoz hasonló rendszerek sebekként tátongó lyukakat szaggattak az ionoszférában, amikor Elon Musk és társai, a mobiltársaságokkal karöltve adaptálták a tömegoszlatásra tervezett ultramodern haditechnológiát és sok tízezer 5G-s műholddal rajzolták csíkosra az éjszakai égboltot, belehelyezve az egész bolygót és annak minden teremtményét egy hatalmas globális mikrosütőbe! Így nem csoda, hogy nincs az a mérgező chemtrail mennyiség, amivel csökkenteni lehetne a légkör hőmérsékletét! S nem meglepő, hogy ilyen extrém időjárási viszonyokat tapasztaltunk az elmúlt hónapokban is, hiszen amikor ezek a fentről mesterségesen fűtött, és alulról hűtött légtömegek találkoznak, akkor ez olyan, mintha hatalmas erők összecsapása, ami megint csak a kisemberek és a Földbolygó számára okoz pusztító viharokat…. Amikor a világ szinte minden táján bevetik az időjárás manipuláló eszközöket, jégkármentesítő, cloud seeding technológiát stb., és persze ezáltal egy kicsit még több jóddal szennyezzik a környezetet, és az élő szervezeteket. (pajzsmirigy)

Ráadásul soha nem volt kipróbálva, letesztelve, hogy ezek a rendszerek vajon hogyan fognak együtt hatni, egymásra hatva fokozni az ökológiai krízist. Hogyan sodornak az elsivatagosodás felé a pusztító aszályok kiváltásával, miközben mindannyian érezzük, hogy egészen másképpen éget a Nap, és számtalan egészségügyi tünetet okozhat szinte már az is, ha a szabadban tartózkodunk. Mert tényleg másképp éget a Nap, miután a Földanya geomágneses mezejét ennyiféle mesterséges struktúra, gyakran életellenes együtthatásával terhelték meg mindössze 50-100 év leforgása alatt, sőt elképesztő, soha nem látott ütemben, az elmúlt 4 évben! Amikor számos bizonyíték és igen gyanus jel kerül napvilágra a szintén nem természetes módon gerjesztett és terjedő, és egy egész várost porrá égető, pusztító Maui tűz kapcsán, vagy a görög szigetek drámai bozóttüzei kapcsán… És még sorolhatnánk…

Nem, nem kérünk gyorsabb internetet, nem kérünk újabb hightech kütyüket, csak kérjük vissza a tiszta levegőnket, a háborítatlan csillagos égboltot, a tiszta vizeinket, az erdőink lélegző gazdag életterét, és a szuverén létezésünkhöz való jogunkat a béke választásával, az „Élni és Élni hagyni” univerzális elvével! ….

Imáink tehát szóljanak ma a Földért és a Békéért!

Szeretettel

B&A

—o—

Ima a Földanyáért

Érintetlen tájadon barangol lelkem,

tested vonalain elpihen szemem,

fáid érintve közel hajol lélegzeted,

forrásod vize véremmé lesz,

biztonságot adó öledben megnyugszik szívem.

Áldott vagy testünknek anyja,

kit meggyötört az emberfaj őrült harca,

felhasítva, szétrabolva,

méhednek kincséből kiforgatva,

mezítelen formáid csúf falakkal megalázva,

éltető vizeid méreggé oldva,

ébredésünk várod dübörgő nagyságodban.

Üvölts bennünk, zokogd el fájdalmad,

vörös folyóvá duzzadt e gyalázat,

hegyek szakadnak fuldokló tengerekbe,

megnyílnak sebeid,

s e szennyes művilágot magukba nyelik.

Szövetségünk veled régen megszegtük,

Földünknek Anyja, bocsásd meg nagy vétkünk!

Valahol csend vár,

mélyebb, mint hova hangok elérnek,

ma könnyezik az ég,

térbarlangod szentélyt emel fölénk,

fájdalmamban öledbe kuporodnék.

Mesélj szép álmot virágzó, gyöngéd szavakkal,

mondd, milyen volt e hely, mielőtt barbár ember lakta?…

Hallom már e szívdobogást mélyen megigézve,

hallom a sziklákról alázúduló víz erejében,

hallom a tengerek elsimuló hullámtörvényében,

a finom kézzel festett színeidben, kis lakóid játékkedvében,

hallom a hangod, mely elringat énekével,

hallom az imát, mely érettünk fohász.

Áldott vagy Földünknek Anyja,

taníts és fogadj minket vissza!

Czeizel Beatrix

—o—

Kép, ismeretlen szerző alkotása, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!