Idén talán még sokkal nagyobb jelentőséggel bír a Föld Napja, amelyen közösen ünnepelhetjük azt a csodálatos életteret, amelyet ajándékba kapott az emberiség, és emlékezhetünk arra a közösen vállalt felelősségre, mely szerint a gondozói, méltó és tudatos fenntartói leszünk az élet egyensúlyának ezen a bolygón.

Ilyenkor persze szembenéznek velünk az elkövetett hibáink és a Föld ellenében véghezvitt kollektív bűneink is, így valójában arról szól ez az ébresztő szignál, hogy visszalépjünk eredendő sorsunkba és feladatunkba, és tanuljunk meg Gaia fenntartóiként és gyógyítóiként élni. … 

Igazán szép, hogy a Föld Napja idén éppen a szokásos szombati Fényküldötti kapcsolódásunkra esik, amikor is az összefűzött szíveink fényterét kiterjesztve dolgozhatunk a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” vagy „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel kiadott meditációnk átélésével akár egyedül, akár kisebb-nagyobb csoportokban szerte az országban és már a világon is.

Találkozzunk tehát lélekben ma is 17-22 között bármikor, amikor neked megfelel!

Csodálatos, áldott élményeket és igazi mély lelki elragadtatást kívánunk mindenkinek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

(A fent említett meditációk (CD vagy MP3 formájában) megrendelhetők a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

 

Kép: Whendell Souza, hálás köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!