Kedves Testvérek!

Eljött egy újabb szombat és ezzel egy újabb csodálatos lehetőség a Fényküldöttek kapcsolódására és közös munkájára a Földbolygó sorsáért és a Felemelkedés álmának megvalósulásáért a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” vagy „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel kiadott meditációnk átélésével akár egyedül, akár kisebb-nagyobb csoportokban szerte az országban és már a világon is.

Az lenne a kérésünk mára, hogy ajánljuk fel az imáinkat és a lélektől-lélekig érő kapcsolódásunkat a tragikus törökországi és szíriai földrengések áldozataiért. Nagyon sok lélek szakadt ki egyszerre traumatizált állapotban, akikért az Égiek is dolgoznak, de ehhez mi is hozzátehetjük a mi Fényküldötti kapcsolódásunkat és együttérzésünket. Nagyon sokan rekedtek a romok alatt is élet és halál határán lebegve. Nagy mozgósítás érezhető az Égi oldalról és persze sok mentőcsapat érkezik a helyszínre, hogy heroikus munkával segítsenek a bajbajutottakon.

Kedd óta folyamatos imakörben dolgoztunk a csoportunkkal, és így bekapcsolódtunk a sokszor megrázó lélekmentés és Hazavezetés folyamatába. Mélyen hiszünk az imádság erejében, így a mai Fényküldötti lélek-találkozónk során még nagyobb szeretet gyűrűt vonhatunk a térség fölé, hogy ki-ki a maga emberi és szellemi eszközeivel segíthessen. 

Legyen a mottója ennek a mai napnak az alábbi vers…

 

Az Angyalok Égi Tüze

 

… Valahol megszületett egy Hang,

kibomlott, lángra lobbant,

teremtő mozdulatában rezegni

kezdett minden, s formák hullottak

különös gyönyörűségben.

E csodás égi Hang táncában

életre kelt az álom, melyben

minden külön, s mélyen együtt

ismer a Rendre –

minden teremtő mozdulatban,

kereső kézben, gyermekben,

fában, a föld szagában,

játékban, táncban, csendes

szerető harmóniában, és

minden árnyék mögött a Fényben.

 

Valahol megszületett egy Hang,

kibomlott, lángra lobbant,

s ebből fogant szívünk

minden dobbanása …

 

Czeizel Beatrix

 

Találkozzunk tehát lélekben ma is 17-22 között bármikor, amikor neked megfelel!

Csodálatos, áldott élményeket és igazi mély lelki elragadtatást kívánunk mindenkinek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

(A fent említett meditációk (CD vagy MP3 formájában) megrendelhetők a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

 

Kép: Kagaya, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!