A mai nappal (november 22. 9:30, Budapest) a Napunk átlép a Nyilasba és ezzel megérint bennünket a belső fény ragyogásának tiszta lélektüze.

Ráadásul az átlépés pillanatában az új tervek lehorgonyzását és mély hittel teli életre keltését támogató Nyilas Ascendens rajzolja ki a horizontot. Miközben a Nyilas jegyébe lépő Nap, illetve a Merkúr és Vénusz közel egzakt együttállása a 11-es Házban ragyog fel támogatva a közösségi erőben rejlő összefogást, és különösen szép, hogy Antares csillaga is erre az erőpontra vetül.

Ezen felül igen nagy hangsúlyt kap a 2-es Ház is, amelyben a Neptunusz és a Szaturnusz tanítja a szabad szívű teremtő álmodozás és a realitás fizikai szövetébe való lehorgonyzás igényének egyensúlyát. Ráadásul a 2-es Házat erősítő Vesta aszteroidájára Fomalhaut gyönyörű Unikornis csillaga vetül.

Ezért azt ajánljuk, hogy feltétlenül érdemes ezekben a napokban tudatosan és intenzíven foglalkozni a teremtéseinkkel. Az Isteni Sorsunk legmagasabb rezgésű fénybirodalmából hívjuk be a teremtő álmainkat az életünkbe egy tiszta teremtő imában és vizualizációban, akár egy szakrális szertartás keretében, amelyben a lelkünk legtisztább erőit és Fomalhaut csillagsugarát szólíthatjuk meg ebben a több napon át tartó kollektív manifesztációs folyamatban!

Mindebben nagy segítséget nyújthat az ezzel a témával foglalkozó meditációs CD-inkkel való belső munka is: „A Bőség Forrása” (4800 Ft), „A Teremtő folyamatok első kulcsa” (4300 Ft), „A Teremtő folyamatok második kulcsa” (4300 Ft), és a „Teremtő folyamatok harmadik kulcsa” (4300 Ft), amely éppen azt tanítja meg, hogy hogyan lehet csillagemberként ebben a 3. dimenziós földi világban manifesztálni az álmainkat. Illetve az új, „Teremtés negyedik kulcsa – a Kvantum-teremtés titka” című rendkívül nagy erejű meditációnk. (5800 Ft) Sőt a nemrég megjelent „Teremtés ötödik kulcsa” meditációnkkal (5500 Ft) való szellemi munka is.

Ezekről bővebben is olvashatsz honlapunkon: https://csillagnemzetsegek.hu/termekek/meditacios-cd/

A CD-k/MP3-as hanganyagok megrendelhetők: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

 

Namaste

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Kép: Kagaya, hálása köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!