2022. június 21. 11:15, Budapest (UTC+1)

 Ez a pillanat az év körén a természeti népek és ősi korok hitvilágában mindig egy fontos szakrális ünnepet jelentett és jelent ma is. Ezen a napon van velünk a Fény a leghosszabb ideig, hogy olyan mélyen be tudjuk lélegezni és magunkba tudjuk ölelni a Fény üzenetét, ami kitarthat az év hátralévő hónapjaiban is.

Ezért hát ilyenkor egy kicsit mintha meg kellene állítani az időt, marasztalni, elnyújtani a Fény karjainak ölelését, hogy megsokszorozzuk az erőnket, számba vegyük az eddigi felismeréseinket, és kiküldjük a teremtő energiáinkat. Ilyenkor tehát érdemes visszatekinteni, hogy milyen lépcsőfokokon keresztül lépdeltünk az előző Téli Napforduló óta idáig, miben fejlődtünk, miben gyarapodtunk, értünk és lettünk jobbak és többek. Mik voltak idén, az Unikornis Csillagnemzetség évének eddigi ajándékai számunkra, s azokat milyen mértékben voltunk képesek beépíteni a hétköznapjainkba. S gondoljuk át azt is, hogy mik azok, amiket ki kell rostálnunk magunkból, mert esetleg még mindig akadályozzák a tényleges újjászületésünket és azt, hogy életté tegyük, amit tanultunk eddig. 

Különösen nagy erejű teremtő sorspillanat ez személyes és globális szinteken, mert a Nyári Napforduló bepontosodásának idején a Nap a 10-es Házban emelkedik, hogy beragyogja életünk színpadát a lehető legtisztább erőélménnyel, és emlékeztessen arra, hogy Isteni Énünket integrálva nagyon fontos most megragadni ezt a fényt, hogy teljes hittel teremtsünk, és tegyük meg azokat a gyakorlati lépéseket is, amikkel lehorgonyozzuk az álmainkat.

A Nap Kapuján keresztül most egyszerre vetül be Polaris hatása, amely egy igen nehéz, asztrális tudatmanipuláló és félelmeket, frusztrációkat és egy megmagyarázhatatlan belső feszültséget keltő energiafelhőként éreztetheti hatását. Amelyet ugyanakkor az Isteni törvényekben és a magas rezgésű Isteni Rendbe vetett hitünk ellensúlyozhat Betelgeuse csillagsugarán keresztül. Amelyhez csatlakozik a szintén az Angyalok Csillagnemzetségének útjáról megismert Menkalinam sugara is, amely az Igazságért és a Fény visszatéréséért kiküldött imádságunkat visszhangozza. Ezt támogatja még az a rendkívüli tény is, hogy június 17-28. között felsorakozik a Naprendszer összes bolygója a hajnali égbolton, s közűlük a Merkúr, Vénusz, Uránusz, a Felszálló Holdcsomóponttal együtt a 9-es Házba vetül, hogy arra tanítson, mit is jelent igazán hinni, és ezt a hitet, illetve a belső igazságunkat hogyan kell életté tenni.

Miközben az Unikornis Csillagnemzetség egyik legszebb csillaga, Fomalhaut, a 6-os Házon keresztül mutatja meg, hogy mit és hogyan kell megtennünk, valódi fizikai munkával, hogy lendületet adjunk a tényleges megvalósulásnak.

Mindezeken túl az MC-n át emelkedő Merkúrra az Őrangyali oltalom hírhozója, Aldebaran csillagasugara vetül, hogy megéreztesse a Gondviselés jelenlétét, így most a Fény leghosszabb napján, ez egy különösen szép és szívmelengető biztonságérzetet adhat.

Különösen szép a mai konstellációban az is, hogy a Hold, és a Halak jegyének tiszta szellemi energiáival áthatott Neptunusz a Junóval együtt a 7-es Házban sorakozik fel, hogy az emberi kapcsolatainkba is áldást és fényt hozzon a lelkünk sugarán keresztül.

Legyünk tehát éber és aktív teremtői ennek a fontos folyamatnak.

 Hozzon áldott felismeréseket ez a természeti ünnep minden földlakónak!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Josephine Wall, köszönet a művésznek!

A kapcsolódó Antares-kód a képre kattintva nézhető meg:

error: Content is protected !!