Eljött egy újabb szombat és ezzel egy újabb csodálatos lehetőség a Fényküldöttek kapcsolódására és közös munkájára a Földbolygó sorsáért és a Felemelkedés álmának megvalósulásáért a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” vagy „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel kiadott meditációnk átélésével akár egyedül, akár kisebb-nagyobb csoportokban szerte az országban és már a világon is.

A kritikus tömeg elve mindig is fontos volt, sőt a konszenzus szellemi törvénye is, amellyel akár változtatni is lehetne – mert bizony nagyon kellene – a bolygónk jövőjének és sorsának irányán. Tehát ne arra figyeljünk, hogy milyen erők állnak az összefogás hátterében, ne a globális félelemkeltés és tudatos izolálás hatásának adjunk energiát, hanem a szeretetünknek egymás és a Föld iránt. A felelősségünkre figyeljünk, amit Csillagemberként és Fényküldöttként vállaltunk ezért a bolygóért, hiszen a lényeg az emberi Szív összefogásának erejében lakozik!
Csak magadra figyelj, arra amit te érzel, te hiszel és te szeretnél tenni a bolygónkért, az élhető jövőért és a Felemelkedés következő kapujának eljöveteléért. Ha a Te szíved a helyén van, akkor egy szépséges fáklyaként fogsz bekapcsolódni az imaláncba, és akkor Fényt gyújtunk a térben szeretetből, hitből, az összetartozás öröméből, az egészség belső erejéből, a Fény erejébe és hatalmába vetett hitünkből!

A Felemelkedés idején is káosz lesz, még annál is nagyobb mint most és az elmúlt 2 évben, ezekről mind sokat írtunk már a könyveinkben, sőt várhatóan akkor is hallani lehet majd mindenféle eltérítő, megtévesztő hangokat, és akkor is majd távolról, lélekben kapcsolódva kell megtalálnunk a helyes irányt. Ezért indulj el belülről kifelé haladva. NE FÉLJ! Csak olyan 5. dimenziós érzéseket engedj magadba, mint a szeretet, öröm, együttérzés, bizalom, megbocsátás és hála. És akkor egyre nőni fog a fényed, belülről fogsz ragyogni. És akkor tényleg élő fáklyákként ragyoghatunk egymás számára is, hogy útjelzők legyünk a káoszban és őrületben. Most is ez a dolgunk, ez a Fényküldötti feladatunk. Tehát, ha a Te szíved rendben van és kész vagy ragyogni, akkor meditálj és imádkozz velünk ma is, mert bizony nagyon is van miért!!!

Találkozzunk tehát lélekben 17-22 között bármikor, amikor neked megfelel.

Csodálatos, áldott élményeket és igazi mély lelki elragadtatást kívánunk mindenkinek!
Szeretettel
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

(A fent említett meditációk megrendelhetők a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

Kép: Bruce Harman, köszönet a művésznek

error: Content is protected !!