2022. március 20. 16:33, Budapest (UTC+1) 

A mai Tavaszi Napéjegyenlőség ünnepén belépünk a következő asztrológiai évbe, vegyünk hát lendületet, gyűjtsünk új erőt, hogy teljességgel átadhassuk magunkat a következő fejlődési évkör ránk váró tapasztalásainak.

Minden évben ez az a pont, amikor a Föld Kundalini fénykígyója visszaér a csillagokig nyújtózó útjáról, hogy megtermékenyítse az életet az új kollektív sorskódok üzenetével, ezért különösen fontos, hogy ezt a Tavaszünnepet igazán tudatosan éljük át és képesek legyünk befogadni az érkező égi üzeneteket és a Földanya hangjait.

Ünnepeljünk együtt lélekben összekapaszkodva és fogadjuk magunkba ebben az Unikornis Csillagnemzetség szellemi irányítása alatt álló, teremtő évben azokat a kollektív és személyes sorsprogramokat, amik éppen most nyílnak fel felettünk.

Különösen szép a mai konstellációban, hogy a Kos jegyébe éppen belépő Nap, a Neptunusszal, Jupiterrel és Merkúrral együtt az asztrológiai 7-es Házban ragyog fel, mintha arra hívna bennünket, hogy emberi kapcsolataink biztonságérzetében, szeretetében, és a lélekből fakadó összetartozás hitében összekapaszkodjunk, egymásra támaszkodjunk, és így vészeljük át e nehéz időket. Sőt a Vízöntő 5-ös Házban járó Vénusz és Mars szeretne életörömöt és egy kis megkönnyebbülést hozni, s az erők kiegyensúlyozásával harmóniát és szabadságérzést teremteni.

Miközben a 9-es Házban emelkedő Felszálló Holdcsomópont és Uránusz arra emlékeztet, hogy ez az időszak a Fény és az Árnyék határmezsgyéjén, amikor a hagyomány szerint a Fényhozó szakrális rítusainkkal ébresztjük új életre a Földünkön kibontakozó fejlődési létkört, egyben egy hitpróba is. Egy olyan időtlen pillanat, amelyet a lélekből kell indítani, a szívben kell megélni, és onnan kiáradva meglendíteni a nagy sorskereket, mindvégig fenntartva a lehető legtisztább és legfényesebb belső életkép teremtő vízióját.

Áldott napokat kívánunk nektek!

Dr. Beatrix Czeizel és Greskó Anikó

 

Kép: Josephine Wall, hálás köszönet a művésznek

A kapcsolódó Antares-kód alább található

error: Content is protected !!