Korábban már meséltünk a Sagitta csillagképről, amelynek most egy újabb csillaga – a Gamma Sagittae – halad együtt a Napunkkal január 25. és 29. között.

Ez a csillag egy igen speciális tükröt és üzenetet hordoz, ami bizonyára csak keveseket érint, de ők valószínűleg pontosan tudni fogják, hogy mit is jelent ez. …

Ahogy megtudhattuk a Delfinek Csillagnemzetségének tanításaiból, „a galaktikus Akasha Krónikák tükrében a Sagitta csillagkép csillagai az életmentő, gyógyító szolgálatot teljesítő delfinlélek feláldozódását jeleníti meg ebben a szolgálatban.

Tehát egy igen fájdalmas emlék őrződik általa, amely ha a képletünkbe vetül, akkor bizony benne lehet a múltjainkban ez az átélés valamilyen formában.”

Vagyis az Antares-kódunkban ez a csillag sajnos jelölheti a bennünket mozgató jó szándék, vagy segítségnyújtási vágy szolgálatában történő feláldozódás lehetőségét. Amikor bár mindent megtettünk valakiért, amit csak a tiszta szívünkből adhattunk, mégis mintha egy árulás nyomán váratlanul ellenünk fordulna, kihasználna és akár orvul meg is támadna bennünket. Az adakozó, együtt érző és bármilyen módon gyógyító szolgálatot teljesítő ember szívének sebesüléseit jelöli Gamma Sagittae csillaga, „amikor ez a nyíl áthatol a Delfin szívén”.

Ezért kellő éberséggel kell lennie az illetőnek a tekintetben, hogy kinek, mikor és hogyan nyújt segítséget, mert nagy valószínűséggel nem mindig fogja útját hála és a felé visszaáramló hasonló jó szándék kísérni.

Meg kell tanulnia megérezni, hogy melyek azok a helyzetek, ahol valóban Égi hívást kap és fontos segítséget nyújtania, és melyek azok, ahol egy komoly karmikus kapcsolat pusztító feszültségébe lép bele csupán, és ahol csak a részvevő felek szellemi érése és karmikus törlesztése, kiengesztelődése hozhat enyhülést, így jobb, ha ő távol marad.

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Steve Roberts, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!