Szeretnénk jelezni felétek, hogy a következő napokat egy nagy erejű teremtő ragyogás hatja át, ugyanis január 22. és 26. között a Capricornus vagyis a Bak csillagkép alfa csillaga – Algedi – amely az Unikornis Nemzetség szellemi tudatosságának bölcsője, együtt halad a Napunkkal, így a Nap kapuján keresztül felerősödve üzenhet nekünk.

„Ez a 8. dimenziós csillagtér olyan, mint egy teremtő fényörvény. Egy egészen különleges magnetizmussal bíró energiaörvény, amibe hogyha az Egyetemes Szellemből kiváló lélekszikra belép és megáll középen, akkor egyszerűen álmodni kezdhet. Önmagáról álmodik, megálmodja önmagát, és ezzel különböző teremtő képzeteket rajzol az éppen individualitásra vágyó léleklángja köré.

Tehát a Szellemből kiváló, egyedi és megismételhetetlen önálló lélek egyszerűen alakot ölt, testet, formákat, arcot és galaktikus személyiséget formál magának. Az egyetemes és számtalan lehetőséget hordozó nagy álomból kiválaszt egy személyes sorsfonalat, kiválaszt egy tapasztalásösvényt, amivel önmagát azonosítani szeretné.

Úgy is mondhatnánk, hogy ez az egyik legmagasabb rezgésű ”Ki vagyok Én?” kérdés és az arra adható válasz helyszíne.”  (Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok)

Mindezek nyomán egy olyan belső elemző folyamatra hív ez az időszak, amelyben élve a személyes teremtő szabadságunk erejével fontos lenne átgondolni és nagyon pontosan megfogalmazni, hogy milyenné szeretnénk válni. Hogyan szeretnénk újjáteremteni magunkat ebben az évben. Milyen víziót és ideagömböt küldenénk ki önmagunkról és az életünkről, hogy azután ez legyen a mindennapjaink vezérlő elve. …

Érdemes tehát tudatosan is foglalkozni ezzel a teremtő folyamattal, mert az álmaink most foganhatnak meg a leginkább az égi unikornisok áldásával!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Raziel von Edler, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!