2022. 1. 2. 19:33, Budapest (UTC+2) 

Egy nagyon izgalmas és erőt adó konstellációval kezdhetünk bele a 2022-es évbe a Bak Újhold fényei alatt, ami tele van pozitív és biztató üzenettel, amelyeket belefogalmazhatunk a teremtő álmaink kivetítésének évkezdő mozzanatába.

Az Akasha Krónikák tükre szerint a 2022-es év az Unikornis Csillagnemzetség szellemi irányítása alatt áll majd, ami azt jelentheti, hogy az emberi életben rejlő multidimenzionális teremtőképesség beavatásának évköre kezdődik, egy még magasabb és árnyaltabb szinten annál, mint ahogy eddig ismertük.

Ez érintheti a teremtő képzeletben rejlő manifesztálási képesség működtetésének újabb kulcsait, továbbá az unikornis kódok azt is sugallják, hogy a párkapcsolati, illetve lélektársi kapcsolati rendszerek tekintetében is várhatóak újabb felismerések, akár „nagy találkozások”.

A teremtések szintjén valószínűleg egy „mesterművet” kell alkotnunk, amely érintheti a személyes önmegvalósítás szintjét és a kollektív földi valóság forgatókönyvének közös alakítását is a szellemi erők mozgósítása által.

Már számtalan csodálatos és nagy erejű kulcsot kaptunk ehhez az elmúlt években, ezért izgatott és örömteli várakozással tekintünk a mostani év elé, megnyitva magunkat az újabb teremtő kulcsok befogadására.

Igazán szép tükre ennek az évkezdésnek a mai Bak Újhold Antares-kódjában látható pozitív, bátor, magabiztos, mindenre elszánt és hittel teli Oroszlán Ascendens. Továbbá igen biztató a 10-es Házban emelkedő Felszálló Holdcsomópont és Ceres együttállás is, amely szimbolikusan jelentheti azt a képet, hogy az „önmagunkból alkotott életművünk”, melyet az Isteni Sorsunk belső hajtóereje vezérel, készül megnyilvánulni és bemutatkozni az életünk színpadán ebben az évben, s így ezt az álmot, mint egy életcsírát, a lelkünk anyaságával fogadjuk magunkba és hagyjuk növekedni, érlelődni, fejlődni, mígnem elérjük a manifesztálás kapuját. Ráadásul erre az együttállásra a Plejádok csillaghalmazának valamennyi sugara támogató jelenléttel vetül, különös jelentőséggel Alcyone sugara, amely átfűződik az Unikornis Csillagnemzetség útján is.

Szépséges kincse ennek az időszaknak az is, hogy az Unikornis ösvény legszebb csillaga, Fomalhaut éppen a Jupiterrel halad együtt, kiegészülve Sadalmelik, beteljesülést ígérő sugarával. Az újhold idején mindez éppen a 7-es Házra esik, ami a párkapcsolatok szintjén elindított új teremtő hullám lehetőségére hívja fel a figyelmet.

Végül pedig igazán szép és ígéretes az is, hogy bár a Bak jegyében találkozó Nap és Hold általában egyfajta komolyságot, fegyelmezettséget, rendszerelvű teremtést igényelne, mégis miután mindez idén az 5-ös Házban történik – ráadásul kiegészülve a Vénusszal és a Vesztával is –, ez azt a sugallatot bontja ki, hogy most kezdjük azzal ezt az évet, hogy ÖRÖMBŐL TEREMTÜNK, és örömet teremtünk! Szabadságot, könnyedséget és nem még több erőfeszítést, erőlködést, mert az csak szorongást és kételyt szül, és arra emlékeztet, amit még hiányként élünk meg. Sokkal fontosabb közelítés lenne egyszerűen átemelni magunkat abba a létállapotba, amelyben már az életre keltett álmainkban látjuk magunkat az itt és most-ban, és átérezzük a kivetített álmaink megvalósulásában rejlő életörömöt és beteljesülés érzést.

Ezzel az útravalóval szeretnénk tehát megnyitni ezt az évet és segíteni nektek is felhangolódni az örömre és a teremtő szabadságotok megélésére!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Steve Roberts, hálás köszönet a művésznek! 

Kapcsolódó Antares-kód

error: Content is protected !!