Eljött a 2022-es év első szombatja, és ez azt is jelenti, hogy immár belépünk a 8. olyan év kapuján, amelyben kapcsolódunk minden egyes szombaton a Fényküldöttek közös munkájában a Földbolygó sorsáért és a Felemelkedés álmának megvalósulásáért. Ráadásul ez ma egy rendkívüli nap abban a tekintetben is, hogy éppen ma éjfélkor jár le a December 29-én megvalósított hatalmas erejű Fényküldötti összefogást követő, a „Szentlélek három napjának” nevezett sorskorrekciós időablak folyamata, így ma éjfélre kell elérnünk a szükséges kritikus tömeget az elindított fényhullám mentén. 

Már 29-én is nagyon közel voltunk a sorsfordító egyéni és kollektív „csodánk” megvalósításához, és a kritikus tömeget jelentő 128 csoport összefogásából életre keltettünk 122 csoport erejét. Majd pedig, ahogy tegnap megosztottuk, miután Leslie Shankmannal kiküldtünk egy újabb hívást a nemzetközi csoportunkban, annak nyomán egy fantasztikus újabb gyülekezési hullám kezdődött. Több csoport formálódott Amerika számtalan pontján, mint Bellingham, Santa Fe, Mount Shasta, Bethlehem, Dallas, Tulsa, Sanibel Island területén Floridában, továbbá Angliában, Írországban, Moszkvában, Japánban és Ausztráliában is, ahol az angol nyelven is kiadott Sante di Om meditációval dolgoztak a fénytestvéreink.

Ennek nyomán már biztosan tudhatjuk, hogy sikerült elérnünk a kritikus tömeget, csak azt nem tudjuk, hogy mennyivel szárnyaljuk túl és tesszük még erősebbé az összefogásunkat. Mindenesetre végtelen boldogság, hogy az a régóta hordozott víziónk életre kel most, hogy Fényküldöttek és fényküldötti csoportok szerte a világban képesek összefogni és közösen dolgozni egyazon szent cél érdekében! Miközben Magyarországon is folytatódott a munka és egy csodálatosan erős szívközpontjává váltunk ennek a folyamatnak!

Szeretnénk még azt az izgalmas üzenetet is megosztani újra, hogy az Égiek egészen sajátosan vették számba a megszülető csoportokat, ugyanis az ő nézőpontjukból még úgy is csoportok születtek a Föld terében, hogy bár voltak, akik egyedül dolgoztak, de a rezonanciák alapján, teljességgel hasonló rezgésmintát ébresztettek a kvantummezőben más fényküldöttekkel, így fénytesti szinten mégis csoportok születtek akár ismeretlenül is azáltal, hogy egyazon cél és szellemi fókusz vezérelte a munkát! Így valójában senki sem volt egyedül.

Hálásan köszönjük mindenkinek a jelenlétet és az elszánt, szívvel áthatott, csodálatos fényküldötti szolgálatot! 

Az lenne a javaslatunk, hogy ma azzal a szándékkal végezzük el a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” vagy „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel kiadott meditációnk valamelyikét akár egyedül, akár kisebb-nagyobb csoportokban szerte az országban és a világban, hogy olyan erejű és a fény hitével áthatott egységet teremtsünk, amely képes lehet megváltoztatni a Föld sorsának alakulását, és amellyel lehorgonyozhatjuk a bolygó 5. dimenziós létsíkjához tartozó magas rezgésű élet valóságát. 

Amennyiben van még lehetőségetek további szellemi munkára a nap folyamán, akkor azt ajánlanánk, hogy egészítsük ki a mai kapcsolódást a „Szövetség a Fényben” című meditációnkkal, illetve dolgozzatok a „Teremtés negyedik kulcsa – a Kvantum-teremtés titka” című csodálatos erejű meditációnkkal, mert ez a belső utazás segíthet a leginkább kivetíteni az álmaitokat és mozgósítani a személyes teremtő erőtöket ahhoz, hogy a 2022-es év elhozza a lehető legnagyobb beteljesülést számotokra.

 

Az álom titka

 

Ha van egy álmod, őrizd szíved melegével,

mint ahogy kezed egy gyermeket dédelget.

Napjaid örömperceiben engedd szárnyra kapni,

hogy merészsége elérje az ég fénykapuit.

De tudd: álmodni csak tágra nyitott hittel

érdemes, mert amit képzeleted

színeivel életed szövetére festesz,

valóságba lobbanó életté csak úgy lesz,

ha feltöröd magadban múltad fekete pecsétjeit,

melyek mohó árnyékként élik fel

a fény vágyódó lépteit előtted.

S amíg a láthatatlanban készülődik a csoda

pillanata, önmagadból építs hidat.

S ha elég mélyen figyelsz, és hiszed,

hogy szabad vagy kívül s belül,

kétely nem tépázza erőd,

egy megszentelt pillanatban

álmodban ébredsz majd valóságra…

 

Czeizel Beatrix

 

 

Találkozzunk tehát lélekben ma is 17-22 között bármikor, amikor neked megfelel!

Csodálatos, áldott élményeket és igazi mély lelki elragadtatást kívánunk mindenkinek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

(A fent említett meditációk (CD vagy MP3 formájában) megrendelhetők a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

Kép: Josephine Wall, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!