Szelíden búcsúzunk a 13. Csillagnemzetség, vagyis a Szentlélek évétől, de a szívünkben tovább őrizzük és már életre keltett tanításokként visszük tovább azokat a csodálatos szellemi kincseket és magasztos revelációkat, amiket kaptunk…

Ahogy minden évben ilyenkor a Szilveszter kapujában érdemes még kicsit visszatekintenünk az elmúlt évre, sőt évekre és megfogalmazni mindazt, amit szeretnénk hátrahagyni, elengedni és végleg letenni, hogy már ne vigyük magunkkal és ne teremtsük újjá a következő évünkben.

Az idei szilveszteren ráadásul az elmúlt 14 évet zárjuk le, így egy még fontosabb fordulópontonton haladunk át. Majd pedig ebből a kapuból küldjük ki a teremtő álmainkat, tudva és tudatosítva, hogy az Akasha Krónikák szerint a 2022-es évet az Unikornis Csillagnemzetség szellemi jelenléte és teremtő inspirációja hatja majd át.

S közben kérjük a Csillagnemzetségek Galaktikus Küldöttségét és a bennünket vezérlő Mesteri jelenlétet, hogy áldják meg a 2022-es évet is, illetve készítsék elő a számunkra már elküldött égi üzenetek fénycsomagjait, hogy ha elérkezik az idő, képesek legyünk meghallani, befogadni és életté tenni szellemi utunk és sorsunk ajándékait a még mélyebb testi és lelki gyógyulásunk és szellemi ébredésünk érdekében!

Fogadjátok szeretettel a mai nap mottójaként a „A Szentlélek Hangja” című videónkat, amelyben az idei év nyitányaként kapott üzenetet fogalmaztuk lírába és képekbe. A Szentlélek mantrája pedig úgy hat, mint egy misztikus „varázsige”, amelynek jelentését és üzenetét csak a szívünkkel érthetjük meg:

 

(Videót készítette/Video made by: Szabados Emese

Szerző és előadó/written and performed: Dr. Czeizel Beatrix

Zene/Music: All loving Angel by Christopher Lloyd Clarke. 

http://www.christopherlloydclarke.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek)

Csodálatos, szeretetben és beteljesült álmokban bővelkedő, s az égi áldás fényjelét hordozó évet kívánunk minden Fénytestvérünknek a bolygón!

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

error: Content is protected !!