Akik már régóta követik a tanításainkat és olvassák a könyveinket, tudják, hogy egy rendkívüli kapuhoz érkeztünk el éppen most. Amellyel nemcsak a 2021-es Szentlélek évét zárjuk majd egy lélekben emelkedett hangulatban, hanem az Égiek által rajtunk keresztül 2007. december 29-re meghirdetett Globális Sorskorrekció és Kiengesztelődés rítusának 14. évfordulóján, és egyben annak záróakkordjaként, egy újabb hasonlóan nagy erejű sorskorrekciós lehetőség tárul fel a Föld terében és a kollektív emberi Akasha Krónikák mezejében.

 14 évvel ezelőtt megértettük a Szentlélek üzenetei által, hogy az Isteni Sorskorrekciós Terv szerint egy relatív, lokális földi időhurok kapcsolódhat a Földhöz, amely újabb években mért lehetőségeket ad az emberiség számára a további szellemi ébredésre, fejlődésre és a Felemelkedéshez szükséges rezgésszint és szívminőség eléréséhez, mivel már 2007-ben is egyértelművé vált, hogy 2012. december 21-re nem sikerül megformálni a bolygószintű dimenzióváltáshoz és tudatszint emelkedéshez szükséges kritikus tömeget.

A Globális Sorskorrekció megvalósulásának és az Új Időhurok hozzánk fűzésének kritikus tömege akkor 3333 lélek volt, amely végül varázslatos módon felsorakozott, ugyanis hihetetlen komoly mozgósítás történt az ország területén, sőt a határokon túl is. Bizonyára sokan vannak köztetek, akik már akkor részt vettek ebben az összefogásban.

Azóta született meg az Új Idő Isteni Terve, melynek nyomán érthettük meg minden évben, hogy milyen szellemi folyamatok és vezérelvek határozzák meg az aktuális fejlődési és szellemi folyamatokat a csillagnemzetségek tükrében értelmezve ezeket a kódokba írt Égi üzeneteket. Minderről „A Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvünkben adtunk közre részletes információt, illetve már a jövőbe tekintve a „Gyöngyszemek a kozmoszból” című legújabb könyvünkben folytattuk e sorstérkép bemutatását.

Ami azonban rendkívüli ebben a mostani kapuban az az, hogy most érkeztünk el e párhuzamos időhurok utolsó évének lezárásához, amelyet a 13. Csillagnemzetség, vagyis a Szentlélek üzenetei vezérelnek most is, miközben elkészülhet a belső leltár személyes és kollektív szinteken az elmúlt 14 évről. Illetve most érkezünk el ahhoz a küszöbpillanathoz is, amikor egy új jövőalternatívát horgonyozhatunk le a következő 9 éves ciklusra, amely valóban egy fényesebb alternatívája lehetne annak a borongós jövőképnek, amit a világ hatalmi és tudományos elitjének hamis prófétasága ránk akar kényszeríteni.

De ahhoz, hogy ezen változtatni tudjunk, egy óriási és eddig példátlan szellemi, fényküldötti összefogásra lenne szükség most is.

Az akkori összefogás központi pillére és eszköze a külön erre az alkalomra megszületett Santé di Om – Sorskorrekció meditáció volt, amelyet azóta egy újabb és univerzálisabb változatban ismét kiadtunk, hogy bárkinek és bármilyen élethelyzetben segítségére lehessen a sorscsomók feloldásában és a kiengesztelődés rítusában. Ez a gyönyörűséges és a beavatott szív misztériumaira épülő meditációs ösvény a Szentlélek által ránk hagyományozott rítus segítségével a következő napokban is eszköze lehet bárkinek abban, hogy ismét megtörténtesse azt a személyes szinteken megvalósuló sorskorrekciót, amellyel az életét finoman összehangolhatja a saját Isteni Sorsával újra; s ha kell, olyan pályára állíthatja, amely sokkal jobban kifejezi őt és a lelke álmait önmagáról.

De az idei évben még további értékes tanításokat és meditációkat adtunk át, amelyek szintén kiváló eszközei lehetnek a lelki ráhangolódásnak és a felkészülésnek erre a rendkívüli kapura.

Fontos meghallgatni a legújabb „Amikor az Üzenet a Földre szállt” hanganyagot, ezen kívül

„A Szentlélek befogadásának rítusa – a Pünkösdi misztérium ereje” címmel kiadott meditációt, továbbá dolgozhattok a „Kozmikus utazás a Szentlélek fénytestének áthangoló csomópontjaiban” című komplex beavató utazásunkkal is, illetve a „Beavató utazás a Krisztus Tudatosság pillérein át…” című új anyagunkkal.

Ez a mostani lehetőség tehát mindenkiben magában rejlik és az egyéni, személyes szintekről indulhat el, de természetesen ezúttal is igaz, hogy még sokkal nagyobb hatással lehetünk a szeretteinkre és a környezetünkön keresztül a kollektív tudatosságra, ha sokan együtt, egy lélektől-lélekig érő nagy összefogás keretében dolgozunk, ezért adjátok tovább a hírt, hogy minél többen legyünk ebben a közös szellemi folyamatban.

 Mi már megkezdtük ezt a munkát a Téli Napforduló orbiszában megélt Fényünnepünk csoport összefogásában, amellyel óriási szellemi erőket mozgósítottunk, hogy előkészítsük a még nagyobb fényküldötti összefogást december 29-n!

Azt tervezzük, hogy az akkor megtörténtetett szent rítusok és a közös sorsot gyógyító, áthangoló szertartások egy részét megismételjük a Globális Sorskorrekció jubileumi napján, vagyis 2021. december 29-n, 16:35 perces kezdettel, az akkor felnyíló nagy erejű konstellációban.

Ennek az összefogásnak a legújabb, „Eljött a mi időnk” című videónk lehet a mottója, amely egy kicsit más, mint az eddigi hangok, de fogadjátok a szívetekbe és értsétek jól! …

Kérjük, hogy jelezzétek rendeles@csillagnemzetsegek.hu, ha esetleg többen összegyűlve, együtt kapcsolódtok majd a Sante di Om meditációval, vagy a fent említett meditációk valamelyikével, illetve szeretnénk tudni, hogy az ország, vagy a világ mely pontjáról léptek be a folyamatba, hogy még inkább kirajzolódjon az összefogás térképe. 

Bízunk benne, hogy ezen a napon is óriási Fényt teremtünk majd együtt és megformáljuk a szükséges kritikus tömeget ahhoz, hogy végre átforduljanak a jelenleg ható negatív folyamatok, és hogy a mi fényküldötti összefogásunk nyomán kieszközölhetjük a változást, és a Mennyei közbeavatkozás eljövetelét!

Kísérje égi áldás mindannyiunk álmait és minden életet ezen a bolygón!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

A Sante di Om – Sorskorrekciós CD és a fent említett további hanganyagok megrendelhetők: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

 

Videót készítette: Szabados Emese, amit ezúton is hálásan köszönünk!

Szerző és előadó: „Eljött a mi időnk” – Czeizel Beatrix

Zene/Music: Lord of the strings by BlueTurtleMusic, Sacred chant by SoundPhenomenon, War by Scorestudio – licenced by Pond5

error: Content is protected !!