Egy kis emlékeztetőként szeretnénk jelezni nektek, hogy szeptember 1. és 5. között a Göncölszekér alakzatából Alioth gyönyörű csillagsugara hajol egészen közel hozzánk, és a Nappal való együttállása hídján keresztül a Megbocsátás égi bölcsességének üzenetét vetíti a mi földi világunk életterébe. Finoman megérinti a szíveinket, hogy együtt rezdülve ezzel a nagy lehetőséggel képesek legyünk megnyílni az életünk színpadán felszínre kívánkozó megbocsátás átélésére.

Erre sokszor először is nekünk magunknak van igen nagy szükségünk, vagyis arra, hogy képesek legyünk kegyelmet adni önmagunknak, és megbocsátani valamilyen korábban elkövetett hiba miatt. De lehetséges, hogy nagyon mélyen vágyik a lelkünk kiengesztelődni végre valakivel a múltból vagy a jelenünk kapcsolataiban, hogy igazán felszabadulhassunk és elengedhessük a neheztelés és fájdalom lelki terheit.

Talán érdemes arra is gondolni, hogy rendszerint az elkövetett hibákat nem tudjuk meg nem történtté tenni sem a magunk, sem mások életében, csupán egyetlen lehetőségünk van azok átlényegítésére, s ez nem más, mint a megbocsátás! Ez az egyik legnagyobb gyógyító erő.

De fontos tudnunk azt is, hogy a megbocsátás csakis akkor valódi, ha katartikus, ha megrendítő és elementáris erejű! Kicsit megbocsátani nem lehet, ezért teljességgel át kell adnunk magunkat ennek a szív-misztériumnak, és hagyni, hogy ez a gyönyörű szív-képesség átmosson és elöntsön bennünket, s végtelen, elementáris erejű gyöngéd elfogadást ébresszen bennünk önmagunkkal szemben és mindazok irányában, akikkel kapcsolatban olyan mély lelki sebesülést hordozunk, amelyet bár nem felejthetünk el, de a most nyíló csillagkapuban megbocsáthatunk nekik, s ezzel felszabadíthatjuk a saját szívünket és életünket!

Ebben a belső munkában nagyon szép tanító példázatokat nyújthat a Szólok Hozzád című könyvünk 21. fejezete. Továbbá érdemes átélni „A Kegyelem elfogadásának Misztériuma” és az egyik újabb meditációs CD-nk gyönyörű ösvényét is, amely végre elhozhatja azt a katarzist, ami által meggyógyulhat a szívünk. A CD-k részletesebb bemutatását megtalálhatjátok itt:

 

A Kegyelem elfogadásának misztériuma

 Ez a csodálatos lelki zarándoklat egy olyan térszentélybe vezet, ahol a legmélyebb őszinteséggel fordulhatunk azon lélekrészünk felé, amelynek múltjában egy olyan lázadás, elcsúszás, elkövetett hiba, tévedés vagy mulasztás él, ami miatt valójában képtelenek vagyunk megbocsátani magunknak, és ami tudat alatt észrevétlenül számtalan vezeklésláncolat mozgatója lett. De eljött a pillanat, és most megnyílik az a szellemi ösvény, ami által végre megbocsáthatunk önmagunknak, és az értünk felsorakozó mennyei fények kíséretében átélhetjük a Krisztusi kegyelem elfogadásának mély lelki katarzisát!”

 

„Az Igazság és Megbocsátás Szentélyében 

Egy olyan belső utazás fényterébe emeltetünk ezen az ösvényen keresztül, amely elvezet bennünket egy az Angyalok Csillagnemzetségének útjáról megismert csodálatos meghittségű csillagtérbe – Menkalinam égi birodalmába. Egy olyan belső zarándoklat történhet meg így, amelyben magunkkal vihetjük azokat a mély emberi csalódásokat, bántásokat, visszaéléseket, árulásokat, igazságtalanság helyzeteket, amelyeket nehezen gyógyuló sebesülésként és mély lelki teherként cipeltünk eddig, hogy most végre enyhülést és feloldozást nyerhessenek az itt felnyíló misztérium által. Ezen a helyen ugyanis megszólalhat az Isteni Igazságért felhangzó imádság, és olyan égi kinyilatkoztatások érhetnek el bennünket, amelyek feltárják a tényleges igazságot és a háttérben zajló folyamatokat, esetleges karmikus okokat, ami megértést és megnyugvást hozhat. Majd pedig Menkalinam rejtekén egy olyan mélységes kiengesztelődés és megbocsátás pillanat jön el, amelynél mélyebb szívgyógyító erő nem létezik. S ha a szívünk megszabadul, akkor a lelkünk is szabad lesz, hogy kigyógyítsa önmagát minden csalódás fájdalmából és ezáltal visszatalálja a hitét. …”

Egy igazán mély katartikus élményt kívánunk mindenkinek, mert ebből fakad a Szív igazi szabadsága!

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Ára: 3500 és 3500 Ft, azonban a mai napon érvényes akciónk keretében e két meditáció együttes megrendelése esetén áruk 7000 Ft helyett csak 6000 Ft lesz!

Megrendelhető a +36/20 9828321-es számon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

Kép: Daniel B. Holeman, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!