Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy nagyon érdekes csillaghatásra az Unikornis Csillagnemzetség útjáról, amely július 20. és 24. között sugározza üzenetét felénk a Nap Kapuján keresztül, amely nem más, mint az Alfa Monocerotis csillaga, ami a Monoceros csillagkép égi unikornisának a lábát díszíti. Szimbolikusan, mintha azt fejezné ki, hogy „hátrahagyom az otthonom, leszállok egyszarvúm hátáról és elengedem a szolgálatnak ezt az útját!”, vagyis egyfajta lázadást tükröz. 

A Delta Monocerotis csillagának bevetülése a képletünkbe mintha egy hírt hozna arról, hogy az élettervünk szerint ebben az inkarnációnkban várható a másik felünkkel, az igazi lélektársunkkal való kiegészülésünk, akár hosszú évezredes keresés és sok magányban eltöltött élet után is.

„Az Alfa Monocerotis vetülete viszont azt tükrözi egy rejtett és fájdalmas üzenet formájában, hogy az a bizonyos unikornis lélekkóddal áthatott létező egyszer kilépett a kapcsolódásokat teremtő szolgálat sorsából; abból, hogy kötelezően másoknak legyen az összekötője a kivetített másik felével való találkozásban. Belefáradt abba, hogy folytonosan másokért teremtsen, hogy másoknak építsen hidat azon gyönyörű lelki katarzis felé, amit a kiegészülésben visszatalált Isteni/Istennői egység jelent, és inkább ő maga szeretné megtapasztalni a párosság misztériumát.

Így ennek az embernek az életére különösen igaz lehet, hogy hihetetlen erővel hatja át ez a vágy! A társkeresés és egyben az Isteni Egység fáradhatatlan keresése mozgat mindent, akár százezer csalódás és egyedül maradás után is. Ugyanakkor a vezekléskörök mentén, és az egyszer megszülető bűntudata kapcsán mély fájdalmakat és beteljesületlen hiába várást teremt magának. Mely tehát abból fakadt, hogy egyszer ellene szegült az Isteni felkérésnek, mely őt más létezőknek a párosságban való kiegészülésük szolgálatába állította, s így ő többé már nem az Isteni Álmot és tervet kívánta szolgálni, hanem egy önzés mentén saját magának vágyott álmodni és az oly becses lelki kincset átélni a társélményben.

Így tehát sajnos azt kell mondanunk, hogy az Alfa Monocerotis csillaga megmagyarázhatja az illető esetleges kudarcait, az újra és újra átélt csalódásait, mély hiányait a társkapcsolatok terén, és azt is, hogy miért olyan csillapíthatatlan és szinte belülről maró a vágy és a sóvárgó hiány a végső kiegészülésre, a szakrális unióra! Hiszen ő, aki a párosság és szerelem öröméért levetette magát sorsa csillaghídjáról az ismeretlen mélységek kalandjait választva, szinte az egyetlen esélyének érezheti, ha végül ez a csoda megtörténik vele is, mert tudja, hogy e nélkül nem térhet haza égi otthonába.

Ami viszont az élete nagy paradoxonja lehet, az az, hogy míg őt sorozatos csalódások kísérik kereséseiben, mégis számtalan esetben lehet mások összekötője. Előfordulhat, hogy ő ismertet meg egymással két embert, akikről utóbb kiderül, hogy életük párjai, vagy akár észrevétlenül is úgy lép be bizonyos helyzetekbe, hogy a jelenléte nyomán kapcsolatok születnek, vagy gyógyulnak meg. Ma már láthatjuk, hogy valójában mindez szintén a vezekléskörei programjában nyugszik, hiszen úgy próbálja korrigálni korábbi tettét, hogy itt a földi életei során is folytatja ugyanazt a küldetését, amit a Delta Monocerotis égi otthonában tett egykor.

Épp ezért lehet olyan mély a fájdalma, hogy „akkor nekem miért nem sikerül? Másoknak olyan jól tudok segíteni, magamnak mégse tudok teremteni, vagy nem tudok párra találni!”.

Már tudhatjuk, hogy mindez a vezeklés önmagára mért belső programja miatt van, de ha a Megváltás Körök kulcsai segítségével, a bűntudat kifuttatása által sikerül életre kelteni a Megváltás misztériumát, akkor végre sok ezer év után leoldódik róla ez a fájdalomkör, és mindezek mögött olyan csodaszerű beteljesülés élmény várja őt, mely elhozza számára a legfontosabbat és a legmélyebben vágyott dolgokat.” (Lásd a Megváltás Misztériumának Égi és Földi Kulcsai című könyvünkben)

Ennek az átélésnek és felszabadulásnak a kapuja jött el ebben a négy napban azok számára, akik tudatosak tudnak lenni ebben, és elfogadják a Kegyelmet!

Bízunk benne, hogy ezzel a csillagüzenettel is segíthettünk azoknak, akiket érint ez a kérdés, és akiknek szerepel az Antares-kódjában Alfa Monocerotis csillaga!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Christabelle L. Amort, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!