Nagy örömmel hívjuk fel a figyelmeteket arra a különös erejű és szépségű csillaghatásra, amely mától lép életbe, ugyanis az Angyalok csillagösvényéről megismert Aldebaran csillaga együttállásba kerül a Napunkkal május 29. és június 4. között. Ez a gyönyörű csillagvilág a Bika csillagkép alfa csillagaként az Őrangyalok otthona. Ezért hát érdemes különös érzékenységgel figyelni, mert ezekben a napokban az Őrangyalok közössége is üzenhet nekünk, és gyöngéd oltalmazó jelenlétük még közvetlenebbül érzékelhető.

„…Úgy hangzott az Isteni utasítás, hogy „minden egyes galaktikus emberlény mellé rendeltessék egy-egy őrangyali kíséret, hogy támogatói, őrzői, segítői legyenek olyankor is, amikor belemerül a tapasztalás sokszínű és olykor rémisztő köreibe, és a felejtés korszakaiban megfeledkezik saját lényegéről!”. Az őrangyalok feladata pedig az, hogy a reá bízott embert – vagy más létezőt – összekapcsolja mindig a saját sorsába beleírt legmagasabb Isteni Szándékkal, az Isteni Akaratból kinyíló legtisztább lehetőségekkel, melyek által önmagára ismerhet és beteljesítheti az Élet nevű Sorsát. …”

Ugyanakkor, aki ismeri már a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, tudhatja, hogy egy igen mély fájdalomemlék is kötődik ehhez a csillagvilághoz az Angyalok csillagösvényén, amit most érdemes teljes egészében újra elolvasni a könyvből, mert ezekben a napokban is érkezhetnek olyan gyógyító és felszabadító felismerések, amelyek gyógyírt jelentenek az „angyal-lelkű” és egyfajta őrangyali sorssal jelen lévő emberek számára is.

(Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok, 134-147. oldal, új kiadás 153. oldaltól)

Szeretnénk még emlékezetni benneteket arra is, hogy a mai csillagüzenet mélyén rejlő emlékek feldolgozásában nyújt gyöngéd és rendkívüli erejű segítséget az „Aldebaran csillagtükre” címmel kiadott igazán gyönyörű meditációs CD-nk átélése, melynek részletesebb bemutatását itt és a honlapunkon is olvashatjátok:

Aldebaran csillagtükre – Az Őrangyali fájdalomkör gyógyító utazása

„Ez a rendkívüli mélységű csillagutazás elsősorban azoknak az angyali lélekgyökerekkel rendelkező fényküldötteknek szól, akik a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk olvasása közben megrázóan mély rezonanciát éreztek az Őrangyalok otthonát jelentő Aldebaran csillagsorsával, és valójában földi életük vagy gyógyító szolgálatuk során is úgy vannak jelen embertársaik mellett, mintha az ő védelmező, oltalmazó angyalaik lennének.

Ez a sors azonban nagyon sok és megrendítő mélységű csalódást, érzelmi sebesülést, árulás nyomot hordozhat az emberi önzés és hálátlanság következményeként, amelynek háttere pontosan és részletesen megismerhető a Csillagnemzetségek tanításaiból.

E szív-sebesülések gyógyításában és a csalódások érzelmi terhének elengedésében, illetve végső kifuttatásában nyújt segítséget ez a csodálatos ívű belső utazás, mely számos felszabadító felismerést hozhat, és minden „őrangyali küldöttet” visszaemelhet a lehető legmagasabb rezgésű sorsába.”

Megrendelhető a +36/209 828321-es számon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

Ára: 3500 Ft, de a mai napon érvényes akciónk keretében csupán 3000 Ft lesz!

Borítókép: Szabados Emese

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg a hanganyagokat, és azt ne továbbítsátok másoknak, ne sokszorosítsátok. Köszönjük

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

Hozzanak sok örömöt ezek a tudatosan megélt napok számotokra, melyekben érdemes köszönetet mondanunk azért a csodálatos élettel és természeti szépséggel áthatott bolygóért, amelyen élhetünk!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Takaki, Köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!