Csillaghajók a láthatáron….

A “pegazus csillagkódokkal rendelkező” lelkek számára biztosan újabb örömhírt jelent, hogy április 2. és 6. között Alpheratz-Nap együttállás lesz, vagyis a csillaghajók égi otthonának birodalma elküldi üzenetét a Nap Kapuján keresztül felénk….

Az Égi Pegazus küldöttek továbbra is a Magasabb Valóság hírnökeiként lépnek kapcsolatba velünk, hogy fokozatosan átadják és kibontsák az erre az évre szánt tanítások újabb lépéseit. Ezért minden történésnek nagyobb és mélyebb jelentése lehet, s a leghétköznapibb helyzet is hordozhat olyan nagy jelentőségű tükröt és üzenetet, ami tovább lendít bennünket; erőt és magyarázatot ad bizonyos kérdéseinkre; jelet küld egy döntéshelyzetben, vagy éppen elhoz egy nagyon fontos találkozást az életünkben. ….
(Az elméleti háttéranyag megtalálható a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkben, 278-281. oldal, új kiadás 319-322. oldal)

Ráadásul ez a szép csillaghatás most a szokásos szombati Fényküldötti kapcsolódásunkat is bevilágítja, amelyet a Húsvéti készülődés is mélyen áthat.

Találkozzunk tehát a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” vagy „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel kiadott meditációnk átélésével ma 17-20 óra között, amikor neked megfelelő.

Csodálatos, áldott élményeket és igazi mély lelki elragadtatást kívánunk mindenkinek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

(A CD-k megrendelhetők a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

 

Kép: Kazumasa Uchio, Köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!