Szeretnénk megosztani veletek, hogy a következő napokban – április 1-5. között – a Cepheus csillagkép alfa csillaga, Alderamin halad együtt a Napunkkal, amelyről így írtunk a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkben:

„Azt éreztük erről a csillagról, hogy ez az a csatorna, ahol az Emberi Csillagnemzetség, vagyis a csillagokból született emberlény kapcsolódhat a Delfinek és Bálnák Csillagnemzetségének történetében említett nagy éteri óceánhoz. Ahol az emberlény elkezdi érteni ennek az Égi, mennyei színtérnek a jelentését. Ahol elkezd kapcsolódni a delfinek tudatosságával, kozmikus létével, és ahol kapcsolódhat a bálnák sorstörténelmével, illetve a Pegazus csillagnemzetséggel is. Hiszen már tudjuk, hogy a Tejút Galaxisnak ezt a területét leginkább e két illetve három nemzetség fedi le; ők uralják, róluk szól, róluk mesél ez az égi színtér.

Itt kapcsolódhatnak azok az emberlények, akik úgy döntöttek és azt választották, hogy a saját lélekkódjaikként – hiszen az Ember az „univerzális életkehely” –, a delfinlényekkel, akár bálnalényekkel azonosulnak, és ezt fogadják magukba bizonyos inkarnációik sorozatában, illetve testük csillagkódjaiként. Tehát van, aki egy delfinlényre vagy egy pegazusra ismer rá a lelkében, illetve egy hazavágyakozó, egykor elbukott angyal sorsára a bálnában.

Másrészt ez egy Kapu arra is, ahogyan az ember majd a Felemelkedés során – akármikor is jön az el – felléphet erre a létsíkra, és egyszerűen megtalálhatja a hazatérése útját az éteri óceán felé, hogy ott majd a különböző fénytesti csillagjárműveken keresztül a delfinekkel és a bálnákkal kapcsolódjunk, hogy ők legyenek a vezetőink, és átúsztassanak bennünket a negyedik dimenzió alsóbb oktávján keresztül, annak felsőbb oktávjáig, majd pedig az ötödik dimenzió határáig. Ezt kérjük majd tőlük akkor is!” (Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok, új kiadás 833. oldal)

Mindennek tükrében még aktuálisabbá vált az egyik Asztro-Kozmogenezis eljárásunk – a Delfinek és Bálnák Csillagnemzetségének Érintés-palástja. (lásd bővebben a honlapunkon a Csillag-érintések menüpont alatt:

Az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye

Boldogságos lelki találkozásokat kívánunk e csodálatos mitikus létezőkkel a következő napokban is!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Tamara Rouwendal. Köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!