2021. március 20. 10:38, Budapest (UTC+1)

A mai Tavaszi Napéjegyenlőség ünnepén belépünk a következő asztrológiai évbe, vegyünk hát lendületet, gyűjtsünk új erőt, hogy teljességgel átadhassuk magunkat a következő fejlődési évkör ránk váró tapasztalásainak.

Minden évben ez az a pont, amikor a Föld Kundalini fénykígyója visszaér a csillagokig nyújtózó útjáról, hogy megtermékenyítse az életet az új kollektív sorskódok üzenetével, ezért különösen fontos, hogy ezt a Tavaszünnepet igazán tudatosan éljük át és képesek legyünk befogadni az érkező égi üzeneteket és a Földanya hangjait.

Ünnepeljünk együtt lélekben összekapaszkodva és fogadjuk magunkba ebben a 13. Csillagnemzetség, vagyis a Szentlélek által áthatott évben azokat a kollektív és személyes sorsprogramokat, amik éppen most nyílnak fel felettünk.

Különösen szép a mai konstellációban, hogy a Kos jegyébe éppen belépő Nap, szoros együttállásban a Vénusszal, és a Neptunusz kíséretében a 10-es Házban ragyog fel, hogy igazi, fenséges vezérlőcsillaga legyen a tavaszi fényben ébredő megújulásunknak

Ráadásul e Tavaszünnep éppen a soron következő szombati Fényküldötti kapcsolódásunkra esik, amelyen a Földbolygó sorsáért és a Felemelkedés álmának megvalósulásáért dolgozhatunk a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” vagy „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel kiadott meditációnk átélésével akár egyedül, akár kisebb-nagyobb csoportokban szerte az országban és már a világon is.

Találkozzunk tehát lélekben ma is 17-22 között bármikor, amikor neked megfelel!

(A fent említett meditációk (CD vagy MP3 formájában) megrendelhetők a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

Áldott napokat kívánunk nektek!

Dr. Beatrix Czeizel és Greskó Anikó

 

Kép: Psygarden hálás köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!