2021. március 13. 11:21, Budapest (UTC+1)

Egy igazán különleges és magas rezgésű kaput nyit ma felettünk a Halak Újhold energiája, amelyben a 10-es Ház kap rendkívüli szerepet. Olyan, mintha az elmúlt hónapok, de inkább másfél év nagyon megterhelő, testileg és lelkileg is kimerítő küzdelmei után szeretne egy kis erőt adni a Szentlélek jelenléte.

A Halak jegyében egzakt együttállásban ragyogó Hold és Nap ölelkezése mellé ugyanis becsatlakozik a Neptunusz is, amely éppen a Halak jegyén keresztül tudja a legmagasabb rezgésen kifejezni finom szubtilis szellemi energiáit. S ahogy jeleztük már korábban, a 2021-es évben, amely a 13. Csillagnemzetség beavató éve, vagyis az Isteni Sors és a Szentlélek üzeneteinek tükre, az egyes Holdünnepek kapcsán a Neptunusz és a Felszálló Holdcsomópont pozíciója jelzi és fogalmazza meg a leginkább a Szentlélek aktuális üzenetét. Így a mai napon, mintha a Szent Szellem, a Mindenség Lélegzete egy nagy erejű fényhidat nyitna az elcsüggedt földlakók felé, hogy a szíveinket megérintve újra összekapcsoljon a gondviselés megtapasztalható és mélyen átérezhető élményével. Jelet szeretne adni nekünk, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül, csak vissza kell vennünk az erőnket, és újra fellépnünk az életünk színpadára. S ezt támogatja Sadal Bari gyógyító csillaga is. Mindeközben a szintén itt felsorakozó Vénusz jelentheti azt is, hogy a Szentlélek átöleli a testünket is, amelynek olyan nagy fizikai és pszichés terhet kell elbírnia a rendkívül terhelt kollektív tudatmező és érzelmi erőtér nehéz töltéseit is feldolgozva, az egyéni megpróbáltatásokon túl.

Talán abban is segítséget szeretne adni a Szentlélek közelsége, hogy enyhüljön a sokak számára folyamatossá váló aggodalom és szorongás, mert szinte mindenkinek volt és van kiért aggódnia, amit a Ceres-Chiron együttállás jelezhet. A mindent átható Isteni/Istennői szubsztancia feltárja a ráhagyatkozás képességének kulcsát, mintha azt sugallná, hogy bízzuk az életünket az egyetemes kvantummezőben rejlő lehetőségek szinte végtelen potenciáljára, miközben már formálódnak a Tavaszi Napéjegyenlőség idején kibomló új kódcsomagok is.

A Rák Ascendens és a 12-es Házas Holdcsomópont pedig segít elfogadni a mostani újabb bezárulást, az otthon-lét egyszerűbb hétköznapjait. Továbbá Rigel csillaga a Holdcsomópontra vetülve segít megtartani az elemek egyensúlyát, vagyis a belső lelki és érzelmi egyensúlyt, hogy a látszólagos beszűkülés ellenére se hagyjunk fel a teremtés szakrális rítusával, és mint egy harcművészeti mozdulatokat eltáncoló keleti mester, mi magunk legyünk az életerő energiánk mozgatója, s így az egészségünk és az álmaink ura.

Bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül egy kis testi- és lelkierőt meríteni ebből a nagyon szép és finoman körénk rendeződő energiatérből!

Ezért is olyan fontos, hogy a mai Újhold éppen a szokásos szombati Fényküldötti kapcsolódásunk idejére esik, így találkozunk ismét lélekben, hogy együtt teremtsük az enyhülést és a fényesebb napok eljövetelét!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Ismeretlen szerző képe, hálás köszönet a művésznek!

 

Kapcsolódó ©Antares-kód:

error: Content is protected !!