Az előttünk álló napokban igazán gyönyörű, erőt adó és felemelő csillaghatások érik el a Földbolygó terét, amelyekre érdemes tudatosan és nyitott szívvel készülnünk.

Február 21. és 26. között ugyanis szinte égi ünnepet bont felettünk a Fomalhaut – Nap együttállás gyönyörű ragyogása.

A Csillagnemzetségek tanításaiból megtudhattuk, hogy Fomalhaut az Unikornis Csillagnemzetség 7. dimenziós gyönyörű világa, amely minden teremtő folyamat bölcsője.

A legtisztább és legerőteljesebb teremtő csillagsugár és az Égi inspiráció hírnöke, amely egy varázslatos szépségű égi kertet és annak közepén egy különleges arany fényű tavat rejt, melynek tükrében a teremtő folyamatokat felügyelő és támogató Égi Unikornisok meglátják, hogy mely világokat kell támogatniuk.

„A kert és a tó őrzője így mintha az egész galaxis sóhajtását, szívdobogását, lélegzését hallaná, és az ott élő különös mélységű csendben érzi, hogy hol ébrednek teremtő gondolatok. Hol ébred egy álom. Hol vágyakozik egy csillag vagy bolygó az életbe, hol vágyakozik akár egyetlen emberlény valamire…” (Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok, 69. oldal, új kiadás 81. oldal)

Ez a gyönyörű és szinte a legpozitívabb erőkkel felruházott csillagsugár tehát a Halak jegyébe lépő Napra vetül, amely egy olyan csillagüzenetet rejt, hogy ebben az időszakban Fomalhaut segítsége által kapcsolatba léphetünk a lelkünkben hordozott ősi és talán legmélyebb teremtő álmainkkal, rejtett vágyainkkal, sőt az Isteni Sorsunkban rejlő legtisztább inspirációval. Visszatérhetnek olyan már régen elfeledett és elengedett álmok, tervek, amelyeknek útját állta a 3. dimenzió világa, de most újra megérezhetjük, hogy ez a teremtő láng mégsem aludt ki a lelkünkben, sőt mintha mindez most egy újabb szintre lépne az életünkben.

Ezért azt ajánljuk, hogy feltétlenül érdemes ezekben a napokban tudatosan és intenzíven foglalkozni a teremtéseinkkel. Az Isteni Sorsunk legmagasabb rezgésű fénybirodalmából hívjuk be a teremtő álmainkat az életünkbe egy tiszta teremtő imában és vizualizációban, akár egy szakrális szertartás keretében, amelyben a lelkünk legtisztább erőit és Fomalhaut csillagsugarát szólíthatjuk meg ebben a több napon át tartó kollektív manifesztációs folyamatban!

Mindebben nagy segítséget nyújthat az ezzel a témával foglalkozó meditációs CD-inkkel való belső munka is: „A Bőség Forrása”, „A Teremtő folyamatok első kulcsa”, „A Teremtő folyamatok második kulcsa”, és a „Teremtő folyamatok harmadik kulcsa”, amely éppen azt tanítja meg, hogy hogyan lehet csillagemberként ebben a 3. dimenziós földi világban manifesztálni az álmainkat. Illetve a legújabb meditációnk a Teremtés negyedik kulcsa – a Kvantumteremtés titka című meditációnk.

Ezekről bővebben is olvashatsz honlapunkon: https://csillagnemzetsegek.hu/product-category/meditacios-cd/

A CD-k megrendelhetők: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A CD-k ára: 3500 Ft, a következő 3 napban (február 21-23. között) azonban a Teremtő folyamatok 1., 2., 3. kulcsa CD-k együttes ára 10500 Ft helyett csak 9000 Ft lesz, a négy CD megrendelése esetén pedig 14.000 Ft helyett csak 12.000 Ft.

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Takaki, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!