2021. 13. 6:00, Budapest (UTC+1)

A ma hajnalban beköszöntő Bak Újhold igen ígéretes energiákat hoz el a helyi idő szerint 6:00 órakor megnyíló kapuban, amelyet áthat a Nyilas Ascendensen keresztül megnyilvánuló tiszta teremtő akarat és hit tüze. Miközben a rendkívül prominens 1-es Házban ragyog fel a Nap-Hold és Plútó együttállás, ráadásul mindezeken túl a Vénusz, a Szaturnusz, a Jupiter és a Merkúr is támogatja ezt az igazi belső és külső transzformációt. Hirtelen eltölthet bennünket egy átható bizonyosság, hogy kristály tisztán látjuk, hogy kik vagyunk, már megformáltuk a terveinket – vagy most kapunk egy újabb Égi inspirációt hozzá –, érezzük magunkban az átható megvalósító erőt, tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, és ezennel készen állunk arra is, hogy mindazt, amit a „Plútó elvett” a 2020-as évben, ténylegesen elengedjük, és elfogadjuk a tavaly ilyenkor bepontosodó Plútó-Szaturnusz együttállás ajándékait. Készen állunk arra, hogy az átélt zuhanások, veszteségek, vagy félelmek és szorongások legyőzése árán megharcolt új Önmagunk új Valóságába lépjünk, és kinyilatkoztassuk azt a jövőképet és tiszta teremtő ideát, amelynek élettérképét követni szeretnénk.

Ebben az évben, amely a 13. Csillagnemzetség, vagyis a Szentlélek éve mindig fontos lesz figyelni a Holdünnepek idején a Szent Szellem jelenlétét és megnyilatkozását leginkább megjelenítő Neptunusz és a Felszálló Holdcsomópont pozícióját. A Bak Újhold idején a Neptunusz a 2-es Házban a Halak jegyének finom éteri szubsztanciájával szinte előrajzolja azokat a lehetőségeket, amelyek segíthetnek a globális gazdasági válság és súlyos egzisztenciális krízis közepette is meglátni a kiutat, és az anyagi biztonság visszaépítésének esélyeit, ha kellő kreativitással, nyitottsággal, intuitív érzékenységgel figyelünk a jelekre.

Miközben a Felszálló Holdcsomópont a 6-ps Házban, vagyis a munka és szolgálat életterületét emeli ki, és ahhoz küldd Isteni sugallatokat, hogy hogyan lehet új és stabil alapot építeni a sokak esetében elveszített munkalehetőség visszatalálásához, amelyhez szükség van az Ikrek minőségű nyitottságra, aktív kommunikációra; arra, hogy hírt adj magadról és tedd láthatóvá a szellemi vagy anyagi termékeidet. Ezeket a napokat semmiképpen nem ajánlott passzívan tölteni, mert komoly erőket mozgathatunk meg, és elindíthatunk olyan folyamatokat, amik hosszú távon emelik majd az életünket.

Szívből kívánjuk, hogy hozzon ez a Holdkapu fényességes erőket mindannyiunknak, amelyekre alapozhatunk!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Gene Raz von Edler, hálás köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!