Tegnap éjjel a Napunk átlépett a Nyilasba és ezzel a mai reggelen megérint bennünket a belső fény ragyogásának tiszta lélektüze.

Ráadásul az átlépés pillanatában az új tervek lehorgonyzását és megalapozását támogató, nyitottságot, nagy tetterőt és önbizalmat adó Oroszlán Ascendens rajzolja ki a horizontot, ami váratlanul aktivitásba lendítheti az életünket a belső barlangélmény után.

Miközben a Nyilas Nap a IV-es Házban segíthet a Merkúrral együtt a családi béke és meghitt erőélmény fenntartásban. A Vízöntő 7-es Házban feltűnő Hold pedig segíthet az érzelmi harmónia megvalósításában és ugyanakkor a saját integritásunk, személyes álmaink kifejezésében. Az idei év leghangsúlyosabb konstellációja a 6-os Házban jelenik meg, de a Jupiter már egy finom fénykoszorúba vonja a Plútót, megszelidítve annak igen prominens transzformáló, lebontó, olykor pusztító hatását, míg a Szaturnusz kicsit messzebbről figyelve ad támasztékot, új alapot a fokozatosan kibomló új teremtő ciklusnak. Mindez új lendületet, hitet és még nagyobb elszántságot adhat a munka és szolgálat területén, sőt az egészségünk visszanyerésében.

Ezzel párhuzamosan a Felszálló Holdcsomópont a 11-es Házat tölti meg friss energiával és reménnyel, amely arra bátorít, hogy higgyünk az összefogásban, a különböző közösségeket összetartó kohéziós erőben, még akkor is, ha ez az egész év az izolálódás, az elkülönülés és az elidegenedés irányába tereli az emberi életet.

Ezért azt ajánljuk, hogy feltétlenül érdemes ezekben a napokban tudatosan és intenzíven foglalkozni a teremtéseinkkel. Az Isteni Sorsunk legmagasabb rezgésű fénybirodalmából hívjuk be a teremtő álmainkat az életünkbe egy tiszta teremtő imában és vizualizációban, akár egy szakrális szertartás keretében, amelyben a lelkünk legtisztább erőit szólíthatjuk meg ebben a több napon át tartó kollektív manifesztációs folyamatban!

Mindebben nagy segítséget nyújthat az ezzel a témával foglalkozó meditációs CD-inkkel való belső munka is: „A Bőség Forrása”, „A Teremtő folyamatok első kulcsa”, „A Teremtő folyamatok második kulcsa”, és a „Teremtő folyamatok harmadik kulcsa”, amely éppen azt tanítja meg, hogy hogyan lehet csillagemberként ebben a 3. dimenziós földi világban manifesztálni az álmainkat.

Ezekről bővebben is olvashatsz honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/termekek/meditacios-cd/

 

A CD-k megrendelhetők: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A CD-k ára: 3500 Ft/db

De szeretnénk a mai napon érvényes akciónkkal is támogatni ezt az aktív teremtő időszakot, így a Teremtő folyamatok első, második és harmadik kulcsa című meditációs CD-ink együttes megvásárlása esetén a CD-k ára 10.500 Ft helyett csak 9000 Ft lesz! A négy teremtő CD együttes ára pedig 14.000 Ft helyett 11.000 Ft lesz.

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

 

Namaste

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

error: Content is protected !!