Szeretnénk jelezni felétek, hogy a következő napok égi őre a Corvus csillagkép rejtekéről felreppenő Fekete Holló csillagmadara lesz, melynek csillagai sorra egymás után együttállásba kerülnek a Napunkkal, hogy felvillantsák az általuk hordozott kristálytiszta, szigorú és pontos karmikus lélektükröt a hatalommal kapcsolatos öt főbűn bemutatásával, amely idén sajnos különösen aktuálissá vált, ezért még nagyobb éberséggel kell követni a jelenlegi folyamatokat egy magasabb összefüggésből szemlélve. …

A hatalom gyakorlásának első bűne Alchiba tükréből néz vissza ránk, hogy felmutassa a Kapzsiság bűnét. (október 3-7. között)

Minkar csillaga a Tudás hatalmával való visszaélésre emlékeztet. (október 2-6.) Gienah a Hatalomban való gyengeség, léhaság, lustaság bűnével szembesíti a bábkirályt. (október 2-6.) Míg Algorab a Hiú, önző, öncélú hatalomvágy bűnét tükrözi. (október 5-9.) Végül pedig Kraz sugara a Kegyetlenség bűnében elbukott uralkodóra mutat rá, amely október 8-12. között küldi el üzenetét a Nap Kapuján keresztül.

Ezen csillagok jelentésének részletes leírására a téma komplexitása és összefüggései miatt itt nincs módunk, de azt megtalálhatjátok a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkben. (604-613 oldal)

 

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Cindy Grundsten, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!