2020.szeptember 22. 15:32, Budapest (UTC+1)

A mai Őszi Napéjegyenlőség szakrális ünnepe egy mély önelemzésre és egyfajta álhatatos belső fegyelemmel és hittel lehorgonyzott belső teremtésre hív a Bak Ascendensen keresztül, miközben a Nap belép a Mérleg havába a 8-as Házon át. Érezhetően összefogásra hív ez a nap, hiszen a Hold a közösségek életterületét erősíti a 11-es Házban, melyre éppen Antares gyönyörű csillaga vetül, amely a Galaktikus Akasha Krónikák otthona.

Mindemellett nagyon fontos, hogy a 2020-as év legfontosabb konstellációja, amely újabb és újabb hullámokban közvetítette üzenetét a földi emberiség felé, most az 1-es Házra esik, vagyis a Szaturnusz, Plútó és Jupiter elementáris erejű triádja ismét tükröt emel számunkra, hogy megvizsgáljuk az eddig átélt és végigvitt mélyreható változásokat kívül és belül is. Bizonyára sokféle elengedés, mélyen transzformáló áll mindannyiunk mögött. Sokat veszíthettünk, nehéz hónapok vannak mögöttünk és előttünk is, de közben belülre építkeztünk, és most kell igazán megtartani a hitünket a következő hónapokra is felkészülve, és rendületlenül teremteni és fenntartani azt a belső képzetet, ami az életünk hétköznapi valóságát nem a kívülről körénk rendezett színpad kaotikus játszmarendszerében helyezi el, hanem folyamatosan tanítja számunkra, hogy hogyan kell hidat emelni az 5. dimenziós földi élet létsíkja felé, hogy a belülről kifelé ható teremtésünk végül valósággá válhasson.

Mindezek mellett már azt is tudhatjuk, hogy rendkívüli erejű globális hatással bír ez a mai nap. A tavaly ilyenkor végig vezetett gyönyörű szertartás során a Földanya ősi szakrális helyszínei és főbb energetikai csomópontjai közül a bolygó torok-csakra vortexével dolgoztunk, és megérthettük, hogy Gaia valójában két rendkívüli jelentőségű időpillanatban nyilatkozik meg az év során, hogy a Föld valamennyi teremtménye felé kiárassza üzenetét, mégpedig a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség idején. Tavasszal elsősorban az adott évre vonatkozó Isteni Terv programját kapjuk meg, ilyenkor ősszel pedig azokat a sorskorrekciós lehetőségeket tudatosíthatjuk, amelyekkel korrigálni tudjuk az eddigi esetleges hibákat, vagy meg nem történtetett lépések következményeit.

Hallgassuk tehát a Földanyát a mai napon, és fogadjuk mélyen a lelkünkbe és a testünkbe a most kiáradó gyógyító üzeneteket.

Namasté

Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Kép: Josephine Wall, köszönet a művésznek!

 

A kapcsoló ©Antares-kód megtekinthető a képre kattintva!

error: Content is protected !!